Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Tulot leikkautuivat lähes kymmenesosaan" – legendaarinen Tavastia sinnittelee koronan kynsissä

Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa suhtautuu optimistisesti tulevaan kesään ja syksyyn.

Yllätysiskuja luvassa Helsingin baareihin – tarkastusten taustalla ilmoitukset ja bilevideo, jossa turvavälit näyttävät unohtuneen

Aluehallintoviraston saamat ilmoitukset koronarajoitusten rikkomisesta ovat viime viikkoina kokonaisuudessaan vähentyneet.

Hattula peruutti valtuuston kokouksensa – livestriimi petti etäkokouksessa

Hattulan kunnanvaltuuston oli tarkoitus käsitellä ylimääräisenä asiana kahden viranhaltijan virasta pidättämisiä.

Koko vuosi piti juhlia, mutta korona tyhjensi 50-vuotiaan Tavastian – kolmannen polven musiikkimoguli Mikko Merimaa suunnittelee nyt rockklubille trendisynttäreitä ensi vuodeksi

Merimaa on musiikkibisneksessä jo kolmannessa polvessa, sillä hänen isoisänsä on Tavastian isänä tunnettu Juhani Merimaa ja äiti Mirva Merimaa pyörittää lippupalvelu Tikettiä.

"Yhteiskunnan homosaatio on todellista", murjaisee HLBTQ-klubeista näyttelyn tehnyt Janne Siironen, ja valokuvat Helsingin yöstä sen todistavat

Vielä 90-luvulla homokansa bailasi teipattujen ikkunoiden takana, mutta uuden vuosituhannen alussa Ville Valo ja kumppanit halusivat mukaan.

Tappouhkaukset sulkivat yökerhot Helsingissä – karaokebaareissa laulu raikaa, kunnes toisin määrätään

MaRa: ”Osa kauppakeskuksista velvoittanut pubiyrittäjiä pitämään baarit auki sanktioiden uhalla.”

Keikkoja, kulttuuritapahtumia ja yleisötilaisuuksia perutaan nyt urakalla – soitimme järjestäjille ympäri Suomea, näin he vastaavat

Hallitus kertoi torstaina iltapäivällä suosittelevansa, että yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka.

Elmu on sittenkin pääsemässä Puhokseen – "Se on ykköskortti tällä hetkellä"

Helsinkiläinen elävän musiikin yhdistys Elmu etsii kuumeisesti uutta keikkapaikkaa. Alkuperäinen suunnitelma romuttui, mutta nyt on taas toivoa ilmassa.

Helsingin keskustan keikkapaikat hupenevat – Nosturilla ei ole vieläkään korvaavaa tilaa

Helsingin keskustan keikkapaikkojen tarjonta kaventuu entisestään, kun Virgin Oil lopettaa vuodenvaihteessa ja The Circus sulkee ovensa ensi kesäkuussa.

Osa ammattikouluista varautuu turvallisuusuhkiin: "Valvonta sisäänkäynneillä lisääntyy"

Oppilaitoksissa eri puolilla Suomea on seurattu tiiviisti Kuopion kouluhyökkäyksen aiheuttamia reaktioita.

Helsingin rosoiset klubit pääsevät kaupungimuseon parrasvaloihin – "Olemme ylpeitä että klubikulttuuri saa tällaisen lavan"

Israelilaisveljekset Asaf ja Oded Peled nousivat Helsingin klubielämän kantaviksi voimiksi puhtaasti rakkaudesta lajia kohtaan. Nyt hämyinen alakulttuuri on esillä museossa.

Musiikkimaailman "päivystävä dosentti" Juhani Merimaa täyttää 70 vuotta: "Niin kauan teen töitä, kun on vielä jotain annettavaa"

Tavastia-klubin toimitusjohtaja on seurannut lähietäisyydeltä Hanoi Rocksin ja HIMin elinkaaret alusta loppuun. Eläkepäivistä hän ei haaveile, vaikka vastuita on jo siirretty eteenpäin.

Yli 600 mummoa ja pappaa jorasi Tavastialla Boney M:n tahtiin – "Miesten takia tänne on tultu"

Tavastialla järjestetyssä Mummodiskossa kävi selväksi, että moni seniori kaipaa peilipallon alle.

Asemakaavasta tehty valitus repi Tavastian lukion kahteen eri osoitteeseen

Tavastian lukio käynnistää toimintansa ensi lukuvuoden alusta, mutta kahdessa eri paikassa. Hämeenlinnan Lyseon lukio ja Kaurialan lukio lakkautetaan ja jatkavat opiskelijat siirtyvät uuden Tavastian lukion opiskelijoiksi.

Katso suora lähetys: Vihreät juhlivat voittoa Tavastialla – Niinistö saapui huutomyrskyssä lavalle

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö aloittaa liikuttuneena puhetta.

Hämeenlinnassa syntyy harvinainen jättikampus – amis ja lukio saman katon alle

Hämeenlinnaan on syntymässä Suomessa vielä harvinainen lukiolaisten ja ammattiin opiskelevien yhteinen kampus. Vastaavanlaisia kampuksia on olemassa vain muutamia, esimerkiksi Valkeakoskella ja Ylöjärvellä.

Duetto Arttu Wiskarin kanssa teki isänsä menettäneestä oululaisesta Henrystä tähden – "Joka hetki voi muuttaa elämän"

SuomiLoven yllätyksestä alkoi matka, joka teki oululaisen Henry Raatikaisen haaveista totta Helsingin Tavastialla.

Kierros kaikille, jos Saara Aalto voittaa? DTM:n viihdevastaava: "En voi luvata, mutta jotain fiiliksen nostatusta"

Illan X factor -finaalia seurataan ravintolassa isolta screeniltä. Sateenkaariväen suosima helsinkiläisravintola odottaa kisakatsomoon satoja kannustajia.

Nightclub bouncer convicted after Yle discrimination investigation

A doorman at a Helsinki nightclub has been convicted of discrimination following an Yle investigation in which he was filmed refusing entry to the premises on the basis of ethnic background.

Hämeenlinnan suurlukio Hattelmalan kampukselle

Pitkällinen hieronta suurlukion perustamisesta ja paikasta on päättynyt. Hämeenlinnan kaupunginvaltuusto on siunannut sijoituspaikan.

Watch: Estonian president is star DJ at trendy Helsinki nightclub

Welcome to Kaiku, one of Helsinki's trendiest nightclubs. People lined up in a downpour to be able to listen to a DJ play his favourite records for a sold out audience. That's not out of the ordinary for a place like this, but Thursday night the star DJ happened to be Toomas Hendrik Ilves, the president of Estonia.

Hämeenlinnan suurlukio rakentuu ammattikoulun kampukselle

Hämeenlinnan suurlukiohanke nytkähti maanantaina eteenpäin. Kaupunginhallitus päätti, että suurlukion paikaksi sopii hyvin Poltinaholla oleva ammattiopisto Tavastian kampus.

Hämeenlinnan suurlukio Poltinaholle

Lasten ja nuorten lautakunnassa linjauksesta oltiin yksimielisiä.

Hämeenlinnan suurlukio Poltinaholle Tavastialta vapautuviin tiloihin

Hämeenlinnan virkamiesjohto esittää suurlukion sijaintipaikaksi Poltinahoa. Alueella toimivalta ammattiopisto Tavastialta on vapautumassa tiloja, joihin lukiolaiset voidaan sijoittaa. Alun perin lukiota soviteltiin Myllymäkeen.

Näin joululaulut saivat kyytiä ensimmäisissä joulureiveissä – video

Helsingin Tavastialla järjestettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä tiettävästi maailman ensimmäiset joulureivit. Jouluradion järjestämissä bileissä dj:t yhdistivät perinteisiä joululauluja tanssilliseen konemusiikkiin.

Lukioiden siirrossa uusi käänne: syntyykö Hämeenlinnaan jopa 4 000 opiskelijan kampus?

Lukiokoulutus ja toisen asteen ammatillinen koulutus voidaan keskittää ja saattaa täysin yhteen Hämeenlinnassa. Jos lukiokoulutus keskitettäisiin Punaportille Hattelmalantielle, alueelle syntyisi noin 4 000 opiskelijan ja opettajan kampus. Päätöksiä lukiokoulutuksen paikasta tehdään ensi keväänä.

Lux Helsingin valoteoksia ihaillaan uudella reitillä

Lux Helsinki -valofestivaali lähtee ensi talvena kirjaimellisesti uusille urille. Valoteosten reitti kulkee tällä kertaa Ateneumin taidemuseolta Esplanadin ja Bulevardin kautta Annantalolle.

Yökerhojen tuska taittumassa? – "Selvässä nousussa ollaan"

Useita yökerhoja Helsingin keskustassa pyörittävän Night People Groupin mukaan tämä syksy on ollut viime vuotta pirteämpi. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan uusiin tuotteisiin on panostettu – viime viikonloppuna järjestettiin ensimmäistä kertaa Tinder-bileet.

Nimekäs kaarti elvyttämään Turun Klubia

Turkulaisravintola Klubin pelastamiseen osallistuu muun muassa Tavastian ja Ruisrockin toimitusjohtaja Juhani Merimaa.

Poliisi: Helsinkiläisen yökerhon huumekauppa jatkui pitkään – neljä työntekijää pääepäiltyinä

Neljää helsinkiläisen yökerhon työntekijää ja ravintolan taustahenkilöä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta. Poliisin tutkinnassa on selvinnyt, että huumausaineiden levittäminen oli säännöllistä ja se oli jatkunut jo pidemmän aikaa.

Helsinkiläinen yökerho suljettu huumeiden takia – työntekijöitä tutkintavankeudessa

Poliisin mukaan kyseessä on suuri yökerho Helsingin keskustassa. Yökerho on kiinni, ja sen työntekijöitä ja asiakkaita on tutkintavankeudessa.

Festivaalijärjestäjät pohtivat tapahtumien tulevaisuutta SuomiAreenassa – katso suorana

Ruisrockin, Tavastia-klubin, Savonlinnan Oopperajuhlien, April Jazzin ja Pori Jazzin johtohahmot pohtivat tänään Porissa, miltä festivaalien arki ja tulevaisuus näyttää. Keskustelu esitetään suorana Yle Areenassa klo 15.45 - 17.00.

Keskiviikko 18.2.2015

Ukrainan armeija on lähtenyt Debaltseven kaupungista. Ihmiskaupan uhrit ovat usein seksikaupan uhreja. Tietokonepeli ei ole huono tapa viettää hiihtolomaa. Hiihdon MM-kilpailut ovat alkaneet Ruotsissa.

Saamelaislapset ja -nuoret ovat vip-vieraina Tavastialla saamelaisten kansallispäivänä

City-Sámit -yhdistys järjestää Tavastia-klubilla Helsingin keskustassa päivätapahtuman saamelaisten kansallispäivänä 6.2. Päiväklubilla esiintyvät muun muassa Ailu Valle ja Paleface. Tapahtuman järjestäjä Mari Korpimäki toivoo, että tapahtuma tukee saamelaislasten ja -nuorten identiteettiä.

Kallion hipsterkeidas muuttui valtavaksi lastendiskoksi

Helsingissä järjestettiin lauantaina lastendisko, jossa esiintyi Suomen tunnetuimpiin kuuluvat DJ:t Orkidea ja Taste. Tapahtumapaikkana oli Kuudes Linja, ja meininkiä sävyttivät myös diskopallot, huippuluokan valomiehet, uv-valossa hohtavat saippuakuplat sekä glow stick -askartelupaja.

Police seize 10,000 ecstasy pills in international drugs-gang crackdown

Investigation by authorities in Finland and Holland leads to 30 arrests, in a case which police claim proves drugs are widespread on the Helsinki nightclub scene.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle