Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Rahankiilto silmissä lähdin mukaan" – Janne sijoitti tuhansia euroja kansainväliseen kultakauppaan, joka paljastui MOT:n selvityksessä joukoksi arvottomia yrityksiä

Global Intergold kertoo tekevänsä kansainvälistä kultakauppaa ja hallinnoivansa yli miljardin euron omistuksia. MOT-toimituksen selvityksen perusteella se ei pidä paikkaansa.

Brasiliassa leviää tuhoisa kultakuume – Yle vieraili Amazonin sademetsään raivatulla laittomalla kultakaivoksella

Kullankaivuusta on tullut merkittävä syy Amazonin alueen metsäkatoon. Yle löysi sademetsästä laittoman kaivoksen, jolla kaivajat raatavat koko valoisan ajan.

Kelloliikkeen ryöstäjälle yli kahden vuoden vankeustuomio – sadantuhannen euron saalis yhä kateissa

Liettualaismies sai vankeustuomion ryöstöstä, joka tehtiin Lahden keskustassa kesällä 2010. Kaksi muuta rikolliskoplan jäsentä ja ryöstösaalis ovat yhä tavoittamatta.

7 vuotta vanha aseellinen kultakaupan ryöstö selvisi – tekijä jäi lopulta Interpolin haaviin

Liettualaiskopla teki ryöstön Lahdessa kesäkuussa 2010. Rikospaikalta saatiin dna-tunniste, jonka avulla yksi tekijöistä saatiin vangittua seitsemän vuotta myöhemmin.

IS: Annikki Tähti on kuollut

Iskelmälaulaja Annikki Tähti kuoli 19. kesäkuuta, kertoo Ilta-Sanomat.

Kultarosvot tyhjensivät kultakaupan Kotkassa

Poliisi saapui paikalla nopeasti, mutta tekijät olivat hävinneet kauppakeskuksesta nopeasti.

Iron Maidenin Hämeenlinnan konsertin lämmittelijät Ruotsista ja Britanniasta

Iron Maidenin konsertin kesäkuussa Hämeenlinnassa avaavat ruotsalainen Sabaton ja brittiläinen The Raven Age.

Cheek, Kaija Koo ja Juha Tapio – Kainuun Musiikkijuhlien kolme ensimmäistä artistia julkistettiin

Heinäkuussa Kajaanissa järjestettävä Kainuun Musiikkijuhlat starttaa Suomen tämän hetken suosituimmalla artistilla.

Hämäräbisnekset toivat kultakauppiaalle vankeustuomion

Käräjäoikeus on tuominnut konkurssiin menneen porilaisen kultasepänliikkeen omistajan kahden ja puolen vuoden vankeuteen useista talousrikoksista.

Syyttäjä: Kultakauppiaan hämäräbisneksistä puolen miljoonan rikoshyöty

Syyttäjä vaati Satakunnan käräjäoikeudessa ehdotonta vankeustuomiota tunnetulle kultakauppiaalle useista talousrikoksista. Syyttäjän mukaan rikosten taloushyöty oli yli puoli miljoonaa euroa. Syytetty kiistää rikokset.

Kivijalkakaupat ahtaalla – sovitetaan liikkeessä, mutta ostetaan netistä

Taantuma ja kaupan kova kilpailu koettelevat kivijalkamyymälöitä. Monesta liikkeestä on tullut käännähdyspaikka, jossa käydään katsomassa ja sovittamassa tuotetta ennen kuin se hankitaan nettikaupasta. Huonossa taloustilanteessa myös jatkajaa liiketoiminnalle on vaikea löytää.

Hämeen Sanomat: Yksi otettu kiinni Tuulosen murrosta

Hämeen Sanomien mukaan poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön Tuulosen kultakaupan murtoon liittyen. Tuulosessa sijaitsevaan kultasepänliikkeeseen murtaudutiin viime viikolla ajamalla autolla sisään kauppakeskukseen.

KRP tutkii Emgoldexin kultakauppaa – epäilee pyramidihuijausta

Keskusrikospoliisi epäilee, että netin kultakauppa Emgoldex ei myy kultaa vaan kerää rahaa pyramidipelillä. Yhtiö on kiistänyt epäilyt pyramidipelistä.

Romukullan uusiokäyttö voi olla myyntiä kannattavampaa

Romukullan osto on laskemaan päin, ja romukullan myyntiä on vähentänyt muun muassa hinnan selkeä lasku. Kultaseppä arvioi, että kullan myymisen sijaan kannattaa harkita romukullastaan uusien korujen teettämistä. Kullan maailmanmarkkinahinta laski viime vuonna ensimmäisen kerran 2000-luvulla.

Satoja poliiseja epäillään korruptiosta Turkissa

Joulukuussa julkisuuteen noussut korruptioskandaali ravisuttaaTurkin hallintoa.

Kullan hinta povaa parempia aikoja

Kullan hinta on laskenut voimakkaasti. Hinnan pudotuksen taustalla on maailmantalouden kohentuminen. Takavuosien kultabuumin hiljentyminen näkyy myös siinä, etteivät ihmiset tuo enää niin paljon vanhoja korujaan myyntiin.

Turkin korruptioskandaalin syyttäjä syrjään

Aiemmin torstaina korruptiotutkintaa johtanut syyttäjä kertoi, että jutun tutkintaan on puututtu korkeimmalta tasolta, ja häntä on estetty laajentamasta tutkimuksia.

Stellan Janne Sivonen edistää paikallisten bändien tietä huipulle

Stella lopetti mutta yhtyeen säveltäjä-sanoittaja Janne Sivonen löysi uuden työn Joensuun Popmuusikot ry:n Pumppu 013-projektin tuottajana.Projektin tavoite on parantaa paikallisten musiikintekijöiden liiketoimintamahdollisuuksia ja siloittaa bändien tietä tähtiin.

Ihmisten tyhmyys pahoittaa metallimiehen mielen

Metallimies Jouni Hynynen on pysynyt kiireisenä. Kotiteollisuuden kuun alussa julkaistun uuden levyn lisäksi Hynystä on työllistänyt elokuun alussa julkaistava kirja.

Kullan hinta laskee - Romukultaa myydään yhä

Romukullan myynnin suurin huippu on Suomessa takana, arvioidaan kultaa ostavasta K. A. Rasmussen Finlandista. Monet ovat jo myyneet tarpeettomiksi käyneet korunsa. Myös kullan hinnan lasku saattaa vaikuttaa.

Soittamisen palo piiskaa muusikkoa eteenpäin

Tuhannet kilometrit, ammatillinen skitsofrenia ja intohimo musiikkin. Siitä on keikkailevat muusikot tehty. Bohemia-yhtyeen rumpali Sami Nieminen raottaa verhoa musiikkialan arkeen.

Varkaat iskivät koruliikkeeseen Kuopion keskustassa

Kauppakeskus Minnassa sijaitsevaan kultakauppaan iskettiin hieman ennen puolta seitsemää. Liikkeestä vietiin suurehko määrä timanttisormuksia ja kultaketjuja.

Löytäjä saanee pitää - kultaharkko lepäsi rannalla

Rehellisyys maan perii, mahtaa ajatella löytötavarasta ilmoittanut nainen. Kukaan ei ole hakenut kultaansa pois neljään kuukauteen.

Venäläisturistit lohduttavat huolestuneita kauppiaita

Matkailijoita pidetään lähes ainoana myönteisenä asiana epävarmassa taloustilanteessa.

Kultakauppa muistuttaa välillä villiä länttä

Jos kultasormus ei enää syystä tai toisesta sovi sormeen, sen myyminen kultakauppiaalle houkuttelee. Joskus tosin myyjältä menee sekä korut, rahat että usko kullan ostajiin. Kuluttajansuojalaki ei juurikaan suojaa romukultaansa kauppaavaa kuluttajaa.

Thaimaalaistaksi palautti takapenkille unohtuneen kulta-aarteen

Thaimaalainen taksikuski on palauttanut asiakkaansa takapenkille unohtaman kultaesineitä sisältävän laukun. Kultakauppiaan taksiin unohtaman 8,2 kiloa painavan kulta-aarteen arvo on noin 314 000 euroa.

Verinen kultaryöstö Bagdadissa

Bagdadissa, Irakissa, sattui maanantaiaamuna raju kultakaupparyöstö. Tapahtumien yhteydessä useita ihmisiä kuoli ja haavoittui. Uutistoimistojen tiedot tapahtumien kulusta vaihtelevat suuresti.

Kihlajaisperinteet muuttavat muotoaan

Aiemmin naiset uskaltautuivat kosimaan lähinnä karkauspäivänä, jos silloinkaan. Nykynainen kosii milloin mielii, ja kihlajaisperinteet ovat monessa muussakin mielessä muuttuneet.

Nightwish myi kultaa Saksassa ja Kreikassa

Melodista heviä soittavan Nightwishin uusin levy Imaginaerum on saavuttanut kultalevyrajan Saksassa yli 100 000 äänitteen myynnillä.

Pohjoisen Lapin Kulta -boikotti ei enää näy

Lapin Kullan menekissä ei ole enää alueellisia eroja. Hartwallin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tuomas Kahri sanoo, että Lapin Kullan myynti Pohjois-Suomessa mukailee koko maan kehitystä.

Virossa iso kultakaupparyöstö

Arviolta 35 000 euron edestä arvokoruja on varastettu Etelä-Virossa Võrun kaupungissa. Kaksi vasaroilla aseistautunutta miestä rikkoi lasivitriinit ja vei kultakorut, kertoo sanomalehti Postimees verkkosivuillaan.

Koruvarkaat iskivät kauppakeskukseen katon kautta Kemissä

Kemissä kahteen kauppakeskus Coronassa sijaitsevaan liikkeeseen on murtauduttu katon kautta keskiviikon vastaisena yönä. Suunnitelmallisesti toimineet varkaat veivät mukanaan huomattavan määrän koruja, rahaa ja elektroniikkaa.

Valvontakamera - halpa omaisuusvakuutus

Valvontakameroilla on iso rooli rikosten ratkaisussa. Esimerkiksi Kuopiossa useat viime viikkojen ryöstöt ovat ratkenneet laadukkaiden valvontakamerakuvien ansiosta. Poliisi on silti huolissaan kameroiden laadun kirjavuudesta. Tekniikan kehittymisestä ja halpenemisesta huolimatta poliisi törmää valitettavan usein lähes käyttökelvottomaan kuvamateriaaliin.

Stella julkaisee neljännen albuminsa

Joensuulainen Stella-yhtye julkaisee toukokuussa uuden albumin. Yhtye viimeistelee levyään parhaillaan kotikonnuilla.

Kultabuumi jatkuu

Ennätyskorkealle kivunnut kullan hinta on houkutellut ihmisiä kultaesineiden myyntiin. Turun keskustassa toimivan osto- ja myyntiliikkeen omistaja Sauli Niemelä myöntää, että kultakauppa käy nyt vilkkaana. Parhaimpana päivänä Niemelä kertoo ostaneensa jopa kilon kultaa.

Miesten vuoron dvd myi kultaa

Miesten vuoro -elokuvan DVD-versio on myynyt kultaa, mikä on dokumentille harvinaista. Elokuvaa on myyty tähän mennessä DVD:nä 28 386 kappaletta.

Miesten vuoron DVD myi kultaa

Miesten vuoro -elokuvan DVD-versio on myynyt kultaa, mikä on dokumentille harvinaista. Elokuvaa on myyty tähän mennessä DVD:nä 28 386 kappaletta.

Kuluttajansuojalaki ei ulotu romukultaan

Kuluttajien kannattaa olla tarkkana myydessään romukultaa. Kullan maailmamarkkinahinnan nousu on tuonut alalle paljon kilpailua, mutta sääntely on vähäistä. Esimerkiksi kuluttajansuojalaki ei ulotu romukullan kauppaan.

Kultakauppa käy kuumana

Kullan hinnan nousu ja näyttävä markkinointi ovat vilkastuttaneet huomattavasti romukullan kauppaa. Kiertävät ostajat tekevät lyhyitä tehoiskuja eri paikkakunnille. Siinä sivussa myös paikallisille kultaliikkeille tarjotaan kiihtyvään tahtiin romukultaa.

Kultavaa'an pitää olla tarkka

Turvatekniikan keskus varoittaa kultaa myyviä kuluttajia epätarkoista vaa'oista. Tarkan ja laillisen vaa'an tunnistaa merkinnöistä.

Lapin Kulta ei myy pohjoisessa kuten ennen

Lapin Kullan myynti on laskenut Pohjois-Suomessa Tornion panimon lakkauttamisen jälkeen. Hartwallin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tuomas Kahri sanoo, että Lapin Kullan myynnissä on havaittu alueellista laskua Pohjois-Suomessa, kun myyntiä on verrattu koko maan myyntiin.

Perintökorun tunnearvo unohtuu, kun kullasta maksetaan tarpeeksi

Kullan hinta on korkealla, mutta keltakulta ei kiinnosta korujen käyttäjiä. Pohjalaiset muuttivat keskimääräistä suurempia kultakasoja käteiseksi tarpeettoman kullan myyntitapahtumassa Seinäjoella.

Kerro muistosi Matista ja Teposta

Ruohosen veljekset Matti ja Teppo ovat tehneet musiikkia yhdessä lapsesta asti. Neljän vuosikymmenen ura on palkittu lukuisilla tunnustuksilla. Ja musiikinteko jatkuu...

Kullan hinta vaihtelee ostajasta riippuen

Kultaa on kautta historian pidetty vakaana ja turvallisena sijoituskohteena. Kullan hinta on nyt taantuman vuoksi pysynyt korkealla ja se on innostanut ihmiset myyntipuuhiin.

Neljännesvuosisata Turojen huumorirokkia

Lahtelainen huumoribändi Turo’s Hevi Gee on vetänyt yli 1 600 keikkaa 25-vuotisen uransa aikana. Lavoja kierretään vieläkin, vaikka pitkät automatkat eivät herätäkään yhtyeen jäsenissä suurta intoa. Vastikään julkaistiin myös uusi juhlalevy Paha nakki.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle