Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Glee-sarjasta tuttu näyttelijä Naya Rivera löytyi hukkuneena – jo kolme suositun tv-sarjan keskeisistä näyttelijöistä on kuollut

Rivera katosi viime viikolla veneretkellä. Hänen lapsensa löytyi kellumasta veneestä järveltä.

Glee-näyttelijä kuoli heroiinin yliannostukseen

Näyttelijä Cory Monteith taisteli huumeriippuvuuden kanssa lähestulkoon koko aikuisikänsä.

Yksi Glee-sarjan päätähdistä kuoli

31-vuotias Cory Monteith löydettiin kuolleena hotellista. Kuolinsyytä ei toistaiseksi tiedetä, mutta viranomaiset eivät epäile rikosta.

Glee-sarjaan haetaan tähteä tosi-tv-ohjelmalla

Suosittu tv-sarja Glee saa rinnalleen myös tosi-tv-ohjelman. Ensi vuonna kymmenet tuhannet amerikkalaiset saavat mahdollisuuden pyrkiä vierailevaksi tähdeksi sarjan kolmannelle tuotantokaudelle.

Conan O'Brien aloitti uuden ohjelmansa

Conan O'Brien palasi maanantaina televisioon aloittaessaan uuden talk show -ohjelmansa Yhdysvalloissa. Hän oli poissa ruudusta yli yhdeksän kuukauden ajan sen jälkeen, kun jätti Tonight Show -ohjelman.

Glee rikkoi Beatlesin ennätyksen jenkkilistalla

Tv-ohjelma Glee on rikkonut The Beatlesin ennätyksen Yhdysvaltojen singlelistalla. Ohjelman näyttelijöiden esittämiä kappaleita on noussut listalle enemmän kuin millään muulla ryhmällä.

Homohahmoja yhä enemmän amerikkalaisissa tv-sarjoissa

Homoseksuaalisten hahmojen määrä on lisääntynyt amerikkalaisissa tv-ohjelmissa. Homojen etuja ajavan GLAAD-järjestön raportin mukaan seksuaalivähemmistöihin kuuluvia hahmoja on suurimmilla kaapelikanavilla tällä kaudella 35 viime vuoden 25 verrattuna.

Suosikkisarja Glee nähdään myös Suomessa

Suosittu ja palkittu yhdysvaltalainen draamakomediasarja Glee nähdään myös Suomessa. Elokuun lopussa neljä arvostettua tv-alan Emmy-palkintoa voittanut Glee kertoo ohiolaisesta high schoolista ja sen showkuorosta.

Rock-kappaleet eivät käy enää kaupaksi Britanniassa

Rockhitit ovat vähenemässä Britannian singlelistalla. Music Week -lehden mukaan rock-sinkkujen myynti on laskenut alkuvuonna lähes viidenneksen viime vuoteen verrattuna.

Bändit haluavat mukaan Glee-huumaan

Yhdysvalloissa hitiksi noussut tv-sarja Glee kiinnostaa nyt useita bändejä. Esimerkiksi brittiläinen Coldplay on suostunut, että sen kappaleita esitetään suositussa ohjelmassa.

Madonna nosti Gleen listakärkeen

Suositun amerikkalaisen tv-sarja Gleen Madonna-teemainen soundtrack on noussut Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen. The Power of Madonna on sarjassa kuulluista covereista koottu kolmas levy ja sarjalle ensimmäinen listaykkönen.

Glee kasvattaa suosiotaan Yhdysvalloissa

Tv-sarja Glee kasvattaa suosiotaan Yhdysvalloissa. High schooliin sijoittuva musikaalikomedia kerää jo miljoonia katsojia ja haastaa julkaistulla musiikillaan jo American Idolin.

Lady Gaga listakuningattarena Britanniassa

Laulaja Lady Gaga on noussut Britanniassa sekä single- että albumilistan ykköspaikoille. Hän saavutti neljännen sinkkulistaykkösensä kappaleella Telephone, jolla laulaa myös Beyonce.

Lady Gagan albumi brittilistan kärkeen vuoden jälkeen

Lady Gagan The Fame -albumi on noussut Britannian albumilistan ykköseksi lähes vuoden jälkeen. Levy pysytteli listan kärjessä neljä viikkoa viime vuoden huhtikuussa.

HIMin listasijoitus tippui roimasti Britanniassa

HIM-yhtyeen sijoitus Britannian rocklistalla on tippunut roimasti. Bändin uusin levy Screamworks: Love In Theory And Practise debytoi viikko sitten listan kärjessä, mutta putosi tällä viikolla sijalle kymmenen.