Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Anni Sinnemäki.

17 000 katsojan jättiareena haluaa paikan entisen hiilivoimalan alueelta – Helsingin apulaispormestari ei tyrmää

Uusi areena olisi tervetullut Helsinkiin, sanoo kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki. Suvilahti Areena -yhtiö kertoi torstaina suunnitelmistaan.

Maisemakuva Himoksen alueelta.

Tältä näyttää lännenelokuvista inspiraatiota saanut monitoimihalli – 7 miljoonan investointi tuo uutta ympärivuotista tekemistä Jämsän Himokselle

Himoksen ympärivuotinen toiminta vahvistuu miljoonaluokan monitoimihallilla, johon tulee muun muassa padel-kenttiä ja saluuna.

Lahden jäähalli on tyhjillään. Kuva sisältä. Penkkirivejä ja kaukalo ovat lähikuvassa.

Lahteen suunnitellaan uutta 8 000 katsojan suurhallia

Lahti alkoi selvittää, minne kaupunki voisi rakentaa uuden urheiluhallin. Sijoituspaikkavaihtoehtoja on tällä hetkellä kaksi. Hallin rakentamisesta ja rahoituksesta ei vielä ole päätöksiä.

Kemin Sauvosaaren monitoimihallin havainnekuva. Kaksi henkilöä venyttelee urheilukentällä ja taustalla näkyy uusi halli.

Kemin monitoimihalli sai rakennusluvan

Kemin Meripuistoon suunnitteilla oleva monitoimihalli on saanut rakennusluvan. Kemin kaupungin lupajaosto päätti asiasta torstaina.

Kouvolan urheilupuistossa jäähalli, pesäpallostadion ja yleisurheilukenttä

Kouvolan huippuseurat pohtivat omistajan roolia uudessa monitoimihallissa: ”Ei täysin mahdoton idea”

Kaupunki haluaisi olla pelkästään vuokralainen Urheilupuistoon suunnitellussa monitoimihallissa. Lähtökohta herättää myös kritiikkiä seurajohdossa.

Lahden jäähalli tyhjänä sisältä kuvattuna. Siniset katsomopenkit ja jää tyhjänä.

Pohdinta uudesta monitoimihallista Lahteen kiihtyy ja ideamylly käy kuumana

Alkuviikolla järjestetyssä seminaarissa kuultiin muun muassa Tampereen ja Helsingin areenakehittäjiä. Kaupunginhallituksen puheenjohtajan Sirkku Hildénin mukaan nyt on menossa vasta aivoriihivaihe.

Vaaleatiilisen rakennuksen edessä kyltti, jossa lukee Eurajoki ja siinä on infoa kunnan palveluista.

Eurajoen monitoimihallille myönnettiin Porin menettämä valtionavustus

Alun perin Eurajoen valtionapuhakemus hylättiin, mutta Porin peruessa palloiluhallihankkeen, rahaa oli käytettävissä.

Lappeenrannan kauppatorilla myyntikojuja.

Toriareena herätti Lappeenrannan valtuutettujen uteliaisuuden – Heltimoinen: ”Ensin ajattelin, että taasko tätä ruvetaan vatkaamaan”

Ylen haastattelemien valtuutettujen mielestä toriareenaa kannattaa ryhtyä selvittämään Kisapuiston jäähallin rinnalla. Epäilevällä kannalla on viidestä haastatellusta valtuutetusta yksi.

Rautavaaran kunnantalon seinä.

Rautavaaran kuntaa vaaditaan kumoamaan monitoimitalon remonttipäätös – kunnanjohtaja esittää oikaisuvaatimuksen hylkäämistä

Oikaisuvaatimuksen tekijä haluaa, että monitoimitalosotkusta aiheutuneet vahingot Rautavaaran kunnalle selvitetään juurta jaksain. Kunnanjohtajan mukaan asia on jo selvitetty perinpohjaisesti.

Mies torikojulla ulkona Lappeenrannan kauppahallin edessä.

Etelä-Saimaa: Kauppatorin areenahankkeessa mukana 20 eteläkarjalaista liike-elämän vaikuttajaa – Lappeenrannan kaupunki vuokraisi tontin

Etelä-Saimaan tietojen mukaan eteläkarjalaiset talouselämän vaikuttajat olisivat julkistamassa suunnitelmansa areenahankkeesta 3. marraskuuta.

SaiPa juhlii maalia tai voittoa

Salamyhkäisyys leimaa SM-liigakäyttöön suunnitteilla olevaa jäähallia Lappeenrannassa – sopiiko tämä avointa päätöksentekoa korostavaan kaupunkiin?

Miksi Lappeenrannan kauppatorille suunnitellaan jäähallia niin salamyhkäisesti? Kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja vastaavat.

Helsingin Suvilahteen suunnitellaan Pohjois-Euroopan suurinta monitoimiareenaa

Helsingin Suvilahteen voi nousta viidessä vuodessa Pohjois-Euroopan suurin monitoimiareena – erikoisuus olisi, että lava avautuisi myös ulos

Kaupungilta haetaan aluevarausta. Tavoitteena on, että areena avautuisi Kattilahallin läheisyyteen mahdollisesti jo 2027 tai 2028.

Puijon metsät

Mitä Puijolle pitäisi tehdä? Osallistu keskusteluun!

Puijon alueen kehittämiseksi on tehty viime vuosikymmeninä lukuisia suunnitelmia, mutta suurin osa niistä on jäänyt toteutumatta. Mikä olisi nyt ratkaisu alueen eteenpäin viemiseksi? Olisiko jostain löydettävissä hyviä esimerkkejä?