Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Länsi-Savo: Jukka Holmstedt on kuollut

Holmstedt tunnetaan Mikkelissä parhaiten Jurassic Rockin perustamisesta ja luotsaamisesta kymmenen vuoden ajan.

Jurassic Rock jää tauolle – “Kävijämäärä laskee, ja sisältö ei kiinnosta ihmisiä”

Jurassic Rockin perustaja, nyt jo pari vuotta sivussa ollut Jukka Holmstedt tutkii, voisiko Jurassicin tilalle perustaa korvaavan tapahtuman.

Jurassic Rock jää tauolle

Festarit kertovat tauosta Facebook-sivullaan.

Mikkelissä järjestettävä Jurassic Rock siirtyy Sanoma Median omistukseen

Sanoma on ostanut festivaali -ja konserttijärjestäjä N.C.D Productionin, jonka järjestettävänä muun muassa Jurassic on viime vuodet ollut.

Poliisi tyytyväinen Jurassiciin: "Molempina öinä vain yksi ylinesteyttänyt"

Kävijöitä oli tänä vuonna 14 000, kun ennakkoarvio oli 16 000.

"Haluan lipun vain leirintäalueelle, kiitos" – Viis festareiden esiintyjistä, kunhan on kunnon bileet

Ennen vanhaan leirintäalue oli festarijärjestäjille vain karsina, johon ihmiset tuupattiin majoittumaan. Nyt siellä on tarjolla kaikkea joogasta kampaamopalveluihin.

Jurassicit sujuivat kuin tanssi – 13 000 juhli harmonian ilmapiirissä

Vaikuttiko Mikkeli viikonloppuna tavallista eloisammalta? Syy oli Jurassic Rock.

Jurassic Rock 10 vuotta – "Rock on asenne"

Tänään alkava Jurassic Rock täyttää 10 vuotta. Artistikattauksessa luotetaan kotimaiseen, niin rockiin, räppiin kuin poppiinkin.

Heitetäänkö kesän festarilöylyt saunan sijaan bastussa? – Jurassic Rockin päätähdet tulevat Ruotsista

Mikkelin Kenkäveronniemen yli kaikuu tänäkin kesänä rock. Ruotsista lauteille nousevat The Sounds, Mustasch ja Royal Republic. Kotimaisista bändeistä tarjontaa on Cheekistä Eläkeläisten kautta Stam1naan.

Oopperatenori tienasi iskelmätähteä paremmin

Laulu ja siveltimen käyttö voivat tuoda mukavastikin leipää pöytään.

Jurassic Rock käynnistyi, 18.000 vierasta odotettavissa

Yhdeksäs Jurassic Rock -festivaali on käynnistynyt Mikkelissä. Festivaali järjestetään nyt toista kertaa Kenkäveronniemessä. Päälavalla juontaa stand up -koomikko Zaani. Zaani tunnetaan rohkeista aihevalinnoistaan, hän vääntää huumoria niin kohtaamistaan ihmisistä kuin uskonnoista, ihan mistä vain. Mutta vitsi ei saa olla huono.

Jurassic Rock jytisee Kenkäverossa viikonloppuna – rockin perusasiat kunniassa

Jurassic Rock järjestetään viikonloppuna yhdeksättä kertaa. Festarikansa juhlii nyt toista kertaa Mikkelin keskustan tuntumassa Kenkäveronniemessä. Tapahtumaan odotetaan yli 18 000 kävijää.

Jurassic Rock täydensi esiintyjälistaansa: The Kyle Gass Band perjantain pääesiintyjä

Jurassic Rock on julkistanut päiväkohtaisen ohjelmansa. Perjantaina esiintyvä, rapakon takaa saapuva The Kyle Gass Band esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa. Lauantain pääesiintyjä on jenkkibändi The Offspring.

The Offspring Jurassic Rockin pääesiintyjäksi

Jenkkibändi The Offspring punkrokkaa Kenkäveronniemen nurmikentällä ensi kesänä. 90-luvulla maineeseen nousseen yhtyeen lisäksi festivaaleilla nähdään kirjava joukko kotimaisia esiintyjiä.

Alikessujen musiikkivideosta tuli netti-ilmiö – "Yksi elämäni hienoimpia vuosia"

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan aliupseerikurssilla on ollut perinteenä musiikkivideon tekeminen. Tällä kertaa videon kanssa meinasi tulla kiire, kun kaikki piti tehdä viimeisellä viikolla.

Jurassic Rock käyntiin Mikkelin Kenkäveroniemessä - "Fiilis kuin järjestäisi ensimmäistä kertaa"

Viikonloppuna järjestettävä rock-festivaali Jurassic Rock käynnistyy tänään ensimmäistä kertaa Mikkelin Kenkäverossa. Festivaalijohtajana jo konkariksi kasvanut Jukka Holmstedt myöntää, että uusi alue on tuottanut haasteita.

Kohta myydään eioota: rockfestivaali Jurassic Rock kansoittaa Mikkelin hotellit

Jurassic Rock järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Mikkelin Kenkäverossa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Mikkelin keskustasta. Myös osassa Mikkelin keskustan ravintoloissa varaudutaan tunkuun lisäämällä työvoimaa.

Jurassic Rockissa yritetään slaavikyykyn maailmanennätystä

Mikkelissä järjestettävässä rockfestivaali Jurassic Rockissa vetonaulana on epävirallista slaavikyykyn maailmanennätysyritys.

Hiphop-tähti Nelly Jurassic Rockiin

Nelly kipuaa Jurassic Rockin lavalle lauantaina.

Etelä-Savossa vedotaan tapahtumien päihteettömyyden puolesta

Kuntiin on lähetetty vetoomus jossa toivotaan, että tapahtumien järjestämislupia myönnettäisiin ainoastaan päihteettömille tapahtumille.

Visulahdessa valmistaudutaan kesäkauteen – "Jurassic Rock tulee näkymään edelleen myös meillä"

Visulahdessa kesäkautta odotetaan positiivisin mielin. Puistonjohtaja Ville Asikainen uskoo etenkin majoituspalveluiden kasvuun.

Selmun uusi toiminnanjohtaja haluaa nostaa Provinssirockin Suomen ykkösfestariksi

Seinäjoen elävän musiikin yhdistys on uuden edessä. Toiminnanjohtaja on vaihtunut, Provinssirock muutosten edessä ja muitakin järjestelyjä tehty. Uusi toiminnanjohtaja on kuitenkin luottavaisin mielin.

Selmu myllertää toimintojaan ja osti "varttibaarin"

Provinssirockia pyörittävä Selmu on pistänyt jo uusiksi festivaalin, mutta sekään ei riitä. Myös organisaatiota on remontoitu. Selmun tytäryhtiö on myynyt Jurassic Rockin ja ostanut Seinäjoella sijaitsevan Bar 15:n.

Viikonlopun kestävän Jurassic Rockin meluhaitat pyritään minimoimaan

Festivaali sijaitsee jatkossa muutaman kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Järjestäjät vakuuttavat, että lähellä asuvien kannalta ei pitäisi syntyä merkittävää meluhaittaa.

Jurassic Rock siirtyy mikkeliläisyrityksen omistukseen

Taustaorganisaatio ei muutu kokonaan kauppojen myötä. Uuden yrityksen toimitusjohtajana jatkaa festivaalin perustaja ja promoottori Jukka Holmstedt.

Jurassic Rockin promoottori: "Vanha pappila ja iso pelto Saimaan rannalla – Suomen paras festivaalialue"

Mikkeliläinen Jurassic Rock järjestetään ensi kesänä historiallisessa pappilamiljöössä. Festivaalialueen keskelle jää pieteetillä restauroitu Kenkäveron pappila puutarhoineen.

Historiallinen pappilamiljöö jää Jurassic Rockin keskelle - "Ei hirvitä, olemme haaveilleet festivaalista"

Kulttuuripeltoina tunnetun alueen käyttäminen festarialueena on vaatinut neuvottelua Museoviraston kanssa.

Jurassic Rock muuttaa Mikkelin Visulahdesta Kenkäveronniemeen

Rock-kansa ympäröi vanhan pappilan alueen.

Tinat ennustavat Lukolle liigakultaa ja Jurassic Rockiin supertähteä

Yle Etelä-Savo valoi uuden vuoden tinat jääkiekkovalmentaja Risto Dufvan, promoottori Jukka Holmstedtin ja päätoimittaja Tiina Ojutkankaan kanssa.

Myrskyjen sankarille kutsu itsenäisyyspäivän juhlaan

Järvi-Suomen Energian käyttöpäällikkö Arto Nieminen sai yllättävän kutsun itsenäisyyspäivän konserttiin ja vastaanotolle Tampereelle. Ankarien myrskyjen ja sähkökatkojen selättäjä pitää kutsua kiitoksena kaikille niille, jotka tehneet hyvää työtä myrskyn silmässä.

Observis on Mikkelin seudun vuoden yritys

Mikkeliläinen IT-alan yritys on ehtinyt olla mukana monessa ja kehittänyt reaaliaikaisuuteen ja paikkatietoon perustuvia web- ja mobiilipalveluja.

Koko maa edustettuna Jurassic Rockin yleisömeressä

Jurassic Rock teki kävijäennätyksensä tänä vuonna. Samalla tapahtuma kasvoi pääesiintyjänsä System of a Downin ja kolmen päivän kestonsa vuoksi niin isoksi, että tapahtuman budjetti jouduttiin kolminkertaistamaan.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle