Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Muppet Shown kulisseissa kuohuu – Kermit-näyttelijä sai potkut

Disney erotti 27 vuotta Kermit-sammakon äänenä toimineen Steve Whitmiren.

Muppet-show on historiaa Westerlundille – "Olisin parissa päivässä hullu"

Erkka Westerlund penäsi MM-hopean jälkeisessä puheessaan myös medialta muutosta ajattelukulttuuriin, että yksilön kehittämiseen tarvittavia henkisiä energioita vapautuisi.

Kuninkaallinen vauva pani The Sunin vaihtamaan nimeään ja sotilaat soittamaan Cliff Richardia

The Sun muuttui yhden päivän ajaksi The Soniksi. Oman onnitteluvideonsa ovat julkaisseet niin prinssi Williamin työtoverit, laivaston sotilaat kuin Miss Piggy ja Kermitkin.

Tutkimus: Maitovalasuros matki ihmisen puhetta

Tutkijat analysoivat meriakvaariossa San Diegossa asustaneen valaan ääntelyä, ja totesivat sen muistuttavan rytmiltään ja äänenkorkeudeltaan ihmisen puhetta. Uutistoimisto AP:n mukaan maitovalaan puhe tuo lähinnä mieleen Muppet Shown ruotsalaisen kokin höpötyksen.

Ressu ja Hämähäkkimies valloittivat Manhattanin

Juhlamieli valtasi Yhdysvallat torstaina, kun vuosittainen kiitospäivän paraati marssi halki New Yorkin kirkkaassa auringonpaisteessa. Jättimäisten ilmapallojen kulkuetta seurasi paikan päällä arviolta 3,5 miljoonaa ihmistä ja televisioiden välityksellä 50 miljoonaa amerikkalaista.

Sananen – Semivaikea pressajutska

Elektroniikkakauppias iloitsi lehdessä. Hän muistutti, että ostamalla kunnon värkit voimme nauttia yli 36 000 nettiradion ohjelmasta. Maailma on eriytynyt. Olemme kaikki niin erilaisia, kuin vinkeän monimuotoiset mollukat isoisän irtokarkkipussissa. Miten nyt sitten voidaan olettaa, että meille kaikille sopisi yksi ja sama presidentti? Ei mitenkään voida sellaista olettaa.

Sananen – Tarve nimitellä

Ihanaa. Hallitus on nimitetty. Tarve nimitellä tätä hallitusta ei ole hävinnyt. Hallituksen kasaaminen oli tällä kertaa niin jännittävä matka, että syntynyttä voi pitää ihmeenä. Mutta miksi hallituksemme nyt nimitettäisiin ? Vaihtoehtoja on useita.

Olivatko vanhat tv-sarjat täynnä poliittista propagandaa?

Yhdysvaltalaisen konservatiivikolumnistin ja kirjailijan Ben Shapiron uuden kirjan mukaan Onnen päivien, Muppet Shown ja Frendien tarkoituksena oli paitsi viihdyttää, myös muokata poliittisia mielipiteitä.

Westerlund Jokerien vireestä: Kiire tulee

Jokereiden peli on viime aikoina yskähdellyt pahasti – varsinkin maalinteon osalta. Päävalmentaja Erkka Westerlund myöntää, että haluttuja muutoksia joukkueeseen ei ole saatu ajettua sisään. Tänään joukkue testataan tärkeässä ottelussa HPK:ta vastaan.

NHL:n Muppet show jatkuu Tocchetin johdolla

Tampa Bay on nimittänyt väliaikaisluotsin statuksella olleen Rick Tocchetin viralliseksi päävalmentajakseen. Tocchetin ja jääkiekon NHL-liigan häpeäpilkkuna pidetyn Tampa Bayn välinen sopimus on lehtitietojen mukaan kaksivuotinen.

Tampa Bay mielipuuhissa, Gratton ja Vrbata waivers-listalle

Tampa Bay ravistelee jälleen kerran pelaajalistaansa NHL:ssä. Tällä kertaa syöksykierteeseen joutunut Lightning on laittanut hyökkääjät Chris Grattonin ja Vadim Vrbatan waivers-listalle.

Näkökulma: NHL:n Muppet show

NHL-kauden toinen päävalmentaja sai kengän kuvan takalistoilleen vain 16 liigapelin jälkeen. Tulivatko Tampa Bayn vastuuluotsin Barry Melrosen potkut aiheesta vai oliko taustalla muita seikkoja, jotka painoivat vaakakupissa enemmän?