Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Viisi huippujuttua sunnuntai-iltaan: Vertaile asuntopuntarilla alueiden hintaeroja ja hämmästy Kiinan lapsihaaveista

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon parhaita juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.

Smurffit valtasivat Andalusian

Talouskriisin kourissa rämpivässä Euroopassa varsinkin eteläeurooppalaiset maat ovat kärsineet erittäin suurista työttömyysluvuista. Andalusian maakunnassa on kylä, jonka talous ja työllisyys on laman aikana kohentunut huimasti – kiitos pienten sinisten hahmojen.

Smurffit valtasivat Brysselin - video

Smurffipäivä juhlistaa sarjakuvahahmojen isän, belgialaisen Pierre Cullifordin eli Peyon syntymäpäivää.

Hiekka ja punk maistuvat kurapukuisille

Atte, Jori ja Inksu ovat kolme päiväkodin pihalle unohtunutta haalari-ikäistä. Atelle maistuu hiekka, Jori piipahtaa joutessaan Keravalla ja Inksulla on lyhyt tukka, mutta hän ei silti ole poika. Kolmikko seikkailee punkin tahdissa Kuusankosken teatterin tuoreessa Räkänokat-musiikkinäytelmässä.

Lastenmusiikki porskuttaa

Pukinkonttiin pakataan nyt lapsille suunnattuja musiikkilevyjä. Kaunis ja tarttuva sävelmä ilostuttaa pienenkin ihmisen mieltä. Viime aikoina kaikki muu äänitemyynti on vähentynyt, mutta lastenmusiikille riittää kysyntää yhä enemmän.

Tähtihetki: Arthur ja Maltazard

Mitä minulle myydään? Se oli ensimmäinen tunne tutustuessani Luc Bessonin animaatiomaailmaan, sanoo Any Silfverberg.

Smurffeista valkokangasversio Hollywoodissa

Smurffeista tehdään elokuva. Columbia Pictures on tehnyt sopimuksen sinisten sarjakuvahahmojen tuomisesta valkokankaalle. Elokuva tehdään digitaalitekniikalla, jossa elävät näyttelijät kommunikoivat animaatiohahmojen kanssa. Tarinan luovat todennäköisesti samat käsikirjoittajat, jotka kynäilivät Shrekin jatko-osat.

Smurffit joutuvat tekemään tilaa uudelle lastenmusiikille

Smurffit ja pikkuoravat joutuvat tänä jouluna tekemään tilaa uusille kilpailijoille. Aiempina vuosina myyntilistojen huippua hätyyttäneet löytyneet albumit eivät tänä vuonna yltäneet kärkikymmenikköön ensimmäisellä listaviikollaan.