Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Trump sivalsi ex-asianajajaansa: Playboy-keskustelujen nauhoittaminen "ehkä laitonta"

Trump sanoi Twitterissä, että on uskomatonta, että asianajaja on nauhoittanut asiakkaan keskustelun.

Trumpin varainkerääjä erosi puolueensa komiteasta – Rikostutkinnan kohteena oleva Trumpin asianajaja Cohen auttoi häntä maksamaan Playboy-mallille yli miljoonan

Malli tuli suhteen lopussa raskaaksi ja varainkerääjänä toiminut kalifornialainen liikemies tarjosi hänelle taloudellista apua.

Tutkija: Playboyssa jutut olivat tyttökuviakin kuumempia – "Foorumi USA:n politiikan arvostelijoille"

Puputytöillä rikastunut Hugh Hefner oli politiikan vahva taustavaikuttaja ja demokraattipuolueen tukija.

Julkkikset muistelevat Hugh Hefneriä: "Sananvapauden jättiläinen, legenda, kaikkien ikonien ikoni"

91-vuotiaana kuollut Hefner tunnettiin paitsi miestenlehdestään ja Playboy-kartanon hulppeista juhlista myös sananvapauden ja kansalaisoikeuksien puolustajana.

Playboyn perustaja Hugh Hefner on kuollut

Hefner oli kuollessaan 91-vuotias.

Miestenlehti Penthouse muuttuu digitaaliseksi

Juuri 50 vuotta täyttänyt julkaisu ei enää ilmesty paperimuodossa.

Alastomat naiset häviävät Playboyn sivuilta

Ensi vuonna voi todellakin sanoa lukevansa Playboy-lehteä vain artikkeleiden vuoksi. The New York Times -lehden haastattelussa lehden johtaja kertoi, että hän on keskustellut asiasta lehden perustajan ja päätoimittajan Hugh Hefnerin kanssa.

Bill Cosby määrättiin vastaamaan hyväksikäyttösyytteisiin

Näyttelijä Judy Huth syyttää tunnettua yhdysvaltalaiskoomikkoa seksiin pakottamisesta alaikäisenä.

Unelma elämästä oikeassa kehossa toteutui, Elenan seuraava haave on Playboy

Glamourmalli Elena Vikströmillä on haave, jonka eteen hän on valmis tekemään paljon töitä. Hän haluaa samoille sivuille kuin Marilyn Monroe. Sukupuolenkorjauksen läpi käynyt Vikström kokee, että voi tehdä nyt sitä, mitä on aina halunnut.

Bill Cosby oikeuteen seksirikoksesta

Maailmankuulua koomikkoa vastaan on nostettu kanne alaikäisen seksuaalisesta ahdistelusta.

Meksikolainen puputyttö tahtoo olla pornofantastinen

Maailmalla poikkeuksellisen hyvin menestynyt suomalaisnäytelmä ottaa kantaa sukupuolirooleihin viihdyttävällä tavalla. Meksikolainen teatteriryhmä vierailee tällä viikolla näytelmän kanssa Espoon kaupunginteatterissa.

Playboy-lehti on nyt täyttä hepreaa

Tiistaista alkaen lehden sen artikkeleiden vuoksi hankkivat voivat lukea 60 vuotta täyttävää lehteä myös hepreaksi.

Tunturirallissa tuttu kärki - playboy-malli keskeytti

Tunturirallin ensimmäinen päivä alkoi odotusten mukaan, Mikkelsenin ja Salon taistona. Julkisuudessa näkynyt entinen playboy-malli, ukrainalainen Inessa Tushkanova sen sijaan joutui keskeyttämään kisan toisessa erikoiskokeessa teknisen vian vuoksi.

Playboy-malli ajaa Tunturirallissa

Tämän vuoden Arctic Lapland Rallyn eli kansanomaisesti Tunturirallin yksi tunnetuimmista julkkiksista on ukrainalainen Playboy-malli Inessa Tushkanova. 25-vuotias Tushkanova on ollut venäläisen kielialueen Playboy-lehden kansikuvatyttönä peräti neljä kertaa. Rovaniemellä Tushkanova ajaa täysiverisellä Mitsubishi Lancer Evolution IX ralliautolla.

Puputyttö - musta komedia naiseudesta

Turun Nuori Teatteri tarttuu vuoden alkajaisiksi mustaan komediaan. Puputyttö-näytelmä kertoo nuoren naisen kasvusta. Päähenkilönä on nainen, joka haluaa samaan aikaan olla kiltein ja ihanin ihminen, mutta toisaalta tappaa kaikki.

Playboy palasi yksityisomistukseen

Aikuisviihdelehti Playboy on siirtynyt takaisin yksityisomistukseen. Lehden perustaja Hugh Hefner on sijoittajakumppaneineen ostanut lehden kaikki osakkeet ja vetänyt lehden pois New Yorkin pörssistä.

Penthousen perustaja on kuollut

Miestenlehti Penthousen perustaja Bob Guccione on kuollut. Guccione kuoli dallasilaisessa sairaalassa keskiviikkona. Hän oli 79-vuotias.

Playboy vei vankilaan Indonesiassa

Playboy-lehden entinen päätoimittaja on tuomittu vankeuteen Indonesiassa. Päätoimittaja aloitti kahden vuoden mittaisen rangaistuksensa kärsimisen äärimmäisen tiukkojen turvatoimien vallitessa vankilassa Indonesian pääkaupungissa Jakartassa. Povimalleja esittelevän lehden julkaisua ovat vastustaneet kovan linjan muslimit.

”Internet-kojootti syö Playboy-pupun”

”Internet-kojootti syö Playboy-pupun”, näin siis tiivisti Playboy-lehden omistaja Hugh Hefner hiljattain huolensa internetin negatiivisesta vaikutuksesta Playboyn levikkiin. Hefnerin mukaan Playboy on yksi internetin monista uhreista.

Kreikan matkailuministeri joutui eroamaan

Viime syksynä virkaan astunutta George Papandreoun johtamaa Kreikan hallitusta koettelee skandaali. Matkailuministeri on joutunut eroamaan puolisonsa verosotkujen takia.

Playboyn perustaja pelasti Hollywood-kyltin

Los Angelesissa sijaitseva kuuluisa Hollywood-kyltti on pelastunut. Pelastajaksi nousi viime hetkellä Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner, joka lahjoitti kyltin säilyttämiseksi perustettuun keräykseen 900 000 dollaria.

Italian naisjärjestöt ärsyyntyneet television puputyttöihin

Italian naisjärjestöt ovat suivaantuneet maan televisio-ohjelmien välittämään naiskuvaan. Runsaasti alastonta pintaa näyttävät nuoret naiset luovat järjestöjen mielestä mielikuvan, että kroppa on naisen tärkein menestyksen väline pääministeri Silvio Berlusconin valtakauden Italiassa.

Pin-up-legenda Bettie Page on kuollut

Legendaarinen pin-up-tyttö Bettie Page on kuollut. Yhdysvaltalainen Page kuoli torstaina sairaalassa Los Angelesissa 85-vuoden ikäisenä. Hän sai vakavan sydänkohtauksen kuukausi sitten, eikä palannut enää tajuihinsa.

Playboy pyristelee talousvaikeuksissa

Finanssikriisi on iskenyt Playboyhin. Maailman luetuinta aikuisviihdelehteä julkaiseva Playboy Enterprises on julkistanut säästöohjelmansa, johon kuuluu muun muassa DVD-valmistuksesta luopuminen, viihdekulujen leikkaaminen ja toimintojen ulkoistaminen. 82-vuotiasta Playboy-pohattaa Hugh Hefneriä on aiemmin varoitettu yhtiön olevan konkurssin partaalla.

Playboyn perustajasta tehdään elokuva

Playboy-lehden perustajasta Hugh Hefneristä tehdään elokuva, kertoo Daily Variety. Playboy-nimeä kantavan elokuvan ohjaa Brett Ratner, jonka kädenjälkeä on aiemmin nähty mm. Rush Hour - Rankka Pari -leffoissa.

"Suomalainen" Pamela hurmasi Raumanmerellä

Raumanmeren juhannuksen juhannusaattoillan kovin julkkisvieras oli Playboy-malli Pamela Anderson.

Playboy-mallin kuolemasta mediailmiö Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa edesmenneen Playboy-mallin Anna Nicole Smithin oikeustapauksesta on tullut huippusuosittua uutisviihdettä. Viime yönä Suomen aikaa oikeus määräsi Smithin haudattavaksi Bahama-saarille.

Entinen Playboy-malli Anna Nicole Smith on kuollut

Entinen Playboy-malli Anna Nicole Smith on kuollut.

Lyhyet ulkomaat 9.2.

Los Angelesissa on jaettu Yhdysvaltain arvostetuimpia musiikkipalkintoja. Grammy-gaalassa Green Dayn Boulevard of Broken Dreams voitti vuoden parhaan singlen palkinnon. Vuoden parhaaksi kappaleeksi valittiin U2:n Sometimes You Can't Make It On Your Own. Vuoden levyksi valittiin samaisen yhtyeen albumi How to Dismantle an Atomic Bomb.