Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Rockstopin Heli Nevakare ja ohjaaja Matti Grönberg.

Rockstopin viides vuosi

Rockstop-ohjelman kausi 1991–1992.

NKOTB-farkkuliivi.

NKOTB-rotsi, salaiset päiväkirjat, keikkaliput – näitä aarteita Nyykkäri-fanit ovat varjelleet 25 vuotta

Tosifani leikkautti samanlaisen kampauksen kuin idolillaan, askarteli rintanapit ja fanivaatteet – ja on säilyttänyt aarteet tähän päivään saakka. Joukko 90-luvun poikabändisensaation ihailijoita avaa albuminsa ja kertoo muistonsa New Kids on the Blockista.

NKOTB Lahdessa.

Tästä on jo 25 vuotta: Maailman suosituin poikabändi kaatoi joukoittain teinejä Suomessa

New Kids on the Block oli maailmalla tulikuumaa tavaraa keväällä 1991, kun bändi junailtiin keikalle Lahteen. Mäkimonttu keikkapaikkana kummastutti supertähtiä. Promoottori muistaa keikasta pyörtyneet pikkutytöt, joita oli joka puolella.

Aerosmith soittamassa kadulla.

Isot starat nousevat lavalle Bostonin hyväntekeväisyyskonsertissa

Esiintyjäkaartissa on tuulahduksia eri vuosikymmeniltä.

Kaksi poikabändiä yhdistää voimansa – megakonsertin voi katsoa Facebookissa

Takavuosien teini-idolit New Kids On The Block ja Backstreet Boys esiintyvät yhdessä NKOTBSB -keikalla Lontoon 02 Areenalla 29. huhtikuuta.

Legendaariset poikabändit yhteiskiertueelle

New Kids On The Block ja Backstreet Boys lähtevät yhteiselle maailmankiertueelle.

Punkkarin asu Pohjois-Karjalan museon näyttelyssä.

Popmusiikki esillä harvinaisessa näyttelyssä

Pop- ja rockväki on saanut vihdoin oman näyttelyn Joensuuhun. Pohjois-Karjalan museoon on koottu ainutlaatuinen kuva- ja esineaineisto maakunnan populaarimusiikista vuosikymmenten varrelta.

backstreet boys keikalla Madridissa viime huhtikuussa.

Backstreet Boys Suomeen joulukuussa

Poikabändi Backstreet Boys tulee keikalle Suomeen loppuvuodesta. Kokoonpano esiintyy Helsinki areenassa 2. päivä joulukuuta.

Metallica nousi Britannian albumilistan ykköseksi

Metallica on noussut suoraan Britannian albumilistan kärkeen levyllä Death Magnetic. Singlelistan ykköstilan otti puolestaan haltuun amerikkalainen rockbändi Kings of Leon biisillä Sex On Fire.

New Kids On The Block listakakkoseksi USA:ssa

Räppäri Young Jeezy on noussut Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen levyllään The Recession. Listan kakkosena debytoi puolestaan paluuta tekevä New Kids On The Block albumilla The Block, joka on kokoonpanon ensimmäinen julkaisu 14 vuoteen.

New Kids On The Block Eurooppaan tammikuussa - katso haastattelu

New Kids on the Block palaa esiintymislavoille Yhdysvalloissa ja Euroopassa. 90-luvun alussa valtavan teinisuosion Suomessakin saavuttanut bändi aloittaa Pohjois-Amerikan kiertueensa tämän kuun lopussa Torontosta. "Nyykkäreiden" Euroopan-kiertueen on määrä alkaa tammikuussa.

New Kids on the Block heitti ensimmäisen keikkansa

Paluuta tekevä poikabändi New Kids on the Block on heittänyt ensimmäisen keikkansa 15 vuoteen. "Nyykkärit" esiintyivät Today Show -aamuohjelmassa New Yorkissa.

New Kids on the Block kertoi paluustaan

1990-luvun alun poikabändisuosikki New Kids on the Block on tekee paluukiertueen ja aloittaa uuden albumin teon. Yhtye kertoi paluustaan amerikkalaiselle The Today Show -ohjelmalle perjantaina.

New Kids On The Block vahvistamassa paluunsa?

New Kids On The Block esiintyy perjantaina amerikkalaisen NBC-tv-kanavan Today-ohjelmassa, kertoo People-lehti. Viiden alkuperäisjäsenen odotetaan vahvistavan ohjelmassa paluunsa, johon liittyy mm. paluukiertue.