Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Turkulaista väriä Ruisrockin lavalla

Ruisrock kasvatti esiintyjäjoukkoaan ulkomaisilla ja kotimaisilla huippuartisteilla. Uusien esiintyjien listalla ovat myös turkulaiset Magenta Skycode sekä Sweatmaster.

Jenni Vartiainen Emma-gaalan kuningatar - katso live-taltionti

Espoossa lauantai-iltana järjestetty Emma-gaala oli Jenni Vartiaisen juhlaa. Nainen keräsi illan aikana seitsemän palkintoa.

Soundi-lehti valitsi vuoden parhaat albumit

Rocklehti Soundin kirjoittajat ovat jälleen valinneet vuoden parhaat albumit. Parhaaksi ulkomaiseksi levyksi toimittajat valitsivan yhdysvaltalaisen The Nationalin High Violet -albumin ja kotimaiseksi Palefacen Helsinki - Shangri-La -levyn.

Turkulaiselle Magenta Skycodelle vaihtoehtorokin Emma

Osa vuoden 2010 Emma-palkinnon saajista on julkistettu. Muusikin ammattilaisten raati valitsi ääni- ja kuvatallennetuottajien nimeämistä ehdokkaista joukon vuoden parhaita levyjä. Turkulaisen Jori Sjöroosin Magenta Skycode -yhtye sai Vuoden alternative/indie -Emman albumistaan Relief.

Paleface parasta etnoa ja hevi Emman arvoista lastenmusiikkia

Osa vuoden 2010 Emma-palkinnon saajista on julkistettu. Muusikin ammattilaisten raati valitsi ääni- ja kuvatallennetuottajien nimeämistä ehdokkaista joukon vuoden parhaita levyjä ja vuoden parhaan live-esiintyjän, joka on Jenni Vartiainen.

PMMP jää tauolle kesän jälkeen

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva PMMP aikoo jäädä tauolle ensi kesän jälkeen. Bändin Paula Vesala kertoi YleX Aamun haastattelussa, että tarkoituksena on pitää kunnolla lomaa ensimmäistä kertaa.

Provinssirockin ohjelma valmis

Parin viikon päästä Seinäjoellä järjestettävän Provinssirockin ohjelma on valmis. Festivaalin viimeinen kiinnitys on PMMP:n hovisäveltäjänä ja tuottajapuolellakin kunnostautuneen Jori Sjöroosin sähköpopbändi Magenta Skycode. Yhtye esiintyy tapahtumassa sunnuntaina 17. kesäkuuta.