Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Örinä, veri ja vessaharjat valtasivat laskettelukeskuksen Itävallassa – Tälläista on meno Kaltenbach-äärimetallifestivaalilla

Yle Uutisten kulttuuritoimittaja Jussi Mankkinen kävi kokemassa Kaltenbach Open Airin. Raportti paikan päältä.

Finland's "dildo dealer" defends state funding

A wooden dildo maker in Lapland pushes back against criticism following a public funding agency’s decision to grant her a 200,000-euro business loan.

Bingo ei kuollut, se muutti baariin: "Mä en oikeesti edes tiedä, miten tätä pelataan, mutta oon tosi onnellinen"

Parikymmentä vuotta sitten bingohalleja oli toista sataa, nyt enää muutama. Bingo ei kuitenkaan kadonnut mihinkään, vaan pelaajat vaihtuivat. Nyt bingo vetää kapakoita täyteen nuoria aikuisia.

Tea Latvala suunnittelee seksivälineitä puusta – Dildoille on vaikeaa löytää tekijöitä Suomesta

Tekes myönsi alkumetreillä rahoituksen Tea Latvalan design-dildoille, mutta tekijöitä puisille peniksille ja anustapeille on vaikea löytää etenkin Suomesta. Neuvottelut tyssäävät usein alkuunsa, kun käy ilmi minkälaisista tuotteista on kyse.

Tyson paljastaa: Huijasin dopingtesteissä ja olin kokkelipää

Mike Tyson kertoo tuoreessa kirjassaan, että hän on käyttänyt huumeita juuri ennen otteluja.

Italialaisjuoksijaa uhkaa dopingpanna tekopeniksen käytöstä

Italiassa koettiin viime viikonloppuna erikoinen tapaus dopingtestissä.

Suomalaisnaiset siirtyivät seksivälineissä luksukseen

Suomalaiset naiset vaativat uusilta seksivälineiltä kestävyyttä, ekologisuutta ja turvallisuutta. Halpojen kiinalaisten hieromasauvojen sijaan naiset ovat valmiita sijoittamaan jopa yli sata euroa maksaviin luksussauvoihin. -Naiset haluavat nyt laatua, sanoo seksivälineitä illanistujaisissa kauppaava hämeenlinnalainen Teija Laakso.

Ehkäisykapseli sopii huonomuistiselle

Käsivarteen asennettavan ehkäisykapselin suosio on kasvussa. Ehkäisykapseleiden, eli implantaattien, myynti on nelinkertaistunut tänä vuonna.

Opettaja ei halua tekopenistä luokkaansa

HIV-tukikeskus on suunnitellut opettajien avuksi seksuaaliterveyden työkalupakin, joka sisältää mm. tekopeniksen ja tekoemättimen. Terveystiedon opettaja ei ottaisi seksileluja opetuksen välineeksi.

KOMMENTOI: Kuuluuko tekopenis terveystiedon tunnille?

Nuorten seksuaaliterveyskasvatus on muuttunut yhä avoimemmaksi. Uusinta uutta on nyt seksuaaliterveyden työkalupakki, joka sisältää muun muassa tekopeniksen ja -emättimen.

Koulujen avoin seksuaalikasvatus pelottaa monia kommentoijia

Nuorten seksuaaliterveyskasvatus on muuttunut yhä avoimemmaksi. Uusinta uutta on nyt seksuaaliterveyden työkalupakki, joka sisältää muun muassa tekopeniksen ja -emättimen. Nettikommentoijat ovat keskustelleet sopivasta valistusiästä ja koulujen valistustuntien sisällöstä.

Tekopenikset ja -emättimet avuksi koululaisten seksuaalikasvatukseen

Nuorten seksuaaliterveyskasvatus on muuttunut yhä avoimemmaksi. Uusinta uutta on nyt seksuaaliterveyden työkalupakki, joka sisältää muun muassa tekopeniksen ja -emättimen. Nykyaikaisessa seksuaalikasvatuksessa halutaan ottaa aiempaa paremmin huomioon myös seksuaalivähemmistöt ja maahanmuuttajataustaiset oppilaat.

Seksivälineistä iloa ikään katsomatta

Erotiikkaliikkeessä asiointia ei enää häpeillä. Asiakkaina käy niin nuoria aikuisia kuin ikäihmisiäkin. Valikoimat huimaavat päätä, ja nautinnon lisäksi nykyään panostetaan myös seksuaaliterveyteen.

Seksilelut eivät ole yksinäisille leikin asia

On vibraattoreita, on pumpattavia barbaroita ja on tekopeniksiä. "Seksivälineiden valikoima on laaja", kehuu seksuaaliterapeutti, jonka mukaan jokainen meistä voi löytää välineistä itselleen hyödyllisen.

Privat showssa terapeuttina

Kello lyö kymmenen maanantaiaamuna joensuulaisessa erotiikkaliikkeessä. Turkulainen privaattiesiintyjä Misu vetää päällensä vaaleanpunaisia bikineitään ja tällää naamaansa vielä kerroksen puuteria. Viikon mittainen keikkaputki on alkamassa.

Sex Toys in Supermarkets; Children’s Ombudsman Concerned

Starting next year, consumers in Finnish supermarkets will be able to add items such as dildos to their shopping lists, as the stores such as Kesko’s Citymarket chain add sex toys to their range of products.

Sananen 17.12.2009 – Sauvasekoittaja

Joulun ongelma on nykyään se, että riittääkö kaikille pattereita. Etenkin kun uusia patterikäyttöisiä tarvikkeita on tulossa myyntiin marketteihin. Eikä niitä ole tarkoitettu lapsille.

Tildaaja tekee kaikesta nättiä

Halu tehdä kaikesta tildamaisen kaunista ja sievää saa viihtymään tuntikausia ruusujen ja vaaleanpunaisten asioiden parissa. Tildaajat pitävät ahkerasti yhtä netissä, mutta myös perinteinen ompeluseurahenki nostaa päätään.