Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Frozen 2 päihitti Leijonakuninkaan – elokuva nousi Suomen katsotuimmaksi animaatioksi

Frozen-animaatiot ovat saaneet kiitosta muun muassa vahvoista ja itsenäisistä naishamoistaan.

Leijonakuningas toi Elton Johnille aikanaan Oscarin, mutta myös jotain paljon enemmän – hänen uransa takaisin

Elokuvan musiikista muistetaan parhaiten Can You Feel the Love Tonight -kappale, joka voitti parhaan laulun Oscar-palkinnon.

Korkeasaaren leijonakuningas, Mohan on kuollut 16,5 -vuotiaana

Korkeasaaressa sitä jäävät kävijöiden ja eläintarhan työntekijöiden lisäksi kaipaamaan 8- ja 4-vuotiaat leijonanaaraat.

Oululaiskollin työpäivä kissakahvilassa: näytä söpöltä, herkuttele ja ota vastaan rapsutuksia

Tampereella avataan perjantaina Suomen ensimmäinen kissakahvila. Oululainen Micu-kolli on yksi kissakahvila Purnauskiksen kahdeksasta kissasta.

Leijonakuningas Teemu Selänteen olympiamaalit syynissä – katso video

Teemu Selänteen olympiaplakkarista löytyy enemmän pisteitä kuin keneltäkään muulta jääkiekkoilijalta koskaan. Yle Urheilu pureutui tarkemmin Selänteen kymmeniin olympiamaaleihin.

New Yorkissa esitettiin autistisille suunnattu musikaalinäytös

Merkinantajat näyttämön molemmin puolin nostivat esiin hohtovalon, kun tulossa oli esimerkiksi kovia ääniä.

Elton John vetää väkeä Pori Jazzeille

Pori Jazz -festivaaleille on myyty tähän mennessä reilut 25 000 lippua. Suosituin päivä on Elton Johnin tähdittämä lauantai. Konserttiin on myyty 12 000 lippua.

Neilikat eivät kelpaa Elton Johnille

Poriin kesällä saapuva Elton John supertähti sanan kaikissa merkityksissä. Myös artistin takahuoneen vaatimuslista kertoo, että kyseessä ei ole ihan tavallinen poppari. Riderista käy mm. selville, mistä kukista laulajasuuruus ei pahemmin perusta.

Tuhkapilvi esti Hepolan koululaisten odotetun Saksan matkan

Lentoliikenteen pysähtyminen siirtää Kemin Hepolan koululaisten kauan odotettua Saksan matkaa epävarmaan tulevaisuuteen. Kahdentoista ysiluokkalaisen pitäisi olla nyt Hampurissa, mutta lentojen peruuntumisen vuoksi matkaan ei päästykään.

Influenssa vei Elton Johnin sairalaan

Elton John on joutunut perumaan viisi konserttia Britanniassa ja Irlannissa sekä kolme konserttia Yhdysvalloissa influenssan ja e-coli-bakteeri-infektion takia. Edustajat kuitenkin vakuuttavat, että 62-vuotias Elton John on jo toipumaan päin.

Jääkiekon SM-liigan paras valmentaja solmi jatkopaperin

Viime jääkiekon SM-liigakauden parhaaksi valmentajaksi valittu Risto Dufva on tehnyt kaikessa hiljaisuudessa mestariseura JYPin kanssa kahden vuoden pituisen jatkokontrahdin, joka pitää kepin ja porkkanan mestarivelhon Jyväskylässä kevääseen 2012 asti.

Elton John saapuu Suomeen lokakuussa

Brittimuusikko Sir Elton John konsertoi Helsingin areenassa 10. lokakuuta. Elton Johnin piti esiintyä Helsingissä viime joulukuussa, mutta konsertti peruttiin edeltävällä viikolla supertähden sairastuttua.

Leijonatähdet Samille - apina pois selästä

YLEn jääkiekkoasiantuntija Pasi Nurminen jakoi Slovakia-ottelun leijonatähdet perjantaina. Sami Kapanen oli itseoikeutettu leijonakuningas jatkoaikavoitossa. "Nupe" oli erittäin tyytyväinen, kun Suomen joukkueen henkinen johtaja karisti ison apinan harteiltaan.

Pekingiin suunnitellaan omaa Broadwayta

Kiina suunnittelee Broadway-tyyppisen teatterialueen rakentamista Pekingiin. Kiinan valtiollisen median mukaan suunnitteilla on 32 teatterin keskittymä. Teattereissa keskitytään esittämään lähinnä musikaaleja.

Elton John Suomeen joulukuussa

Supertähti Elton John tuo Las Vegasissa toteuttamansa The Red Piano -shown Suomeen joulukuussa. Konsertissa sukelletaan laulajan yli kolme vuosikymmentä kestäneen uran hittien pariin. Elton Johnin konsertti nähdään Helsinki Areenassa 1. joulukuuta.

Leijonakuningas-laulun tekijälle vihdoin rojalteja

Muun muassa Disneyn Leijonakuningas-animaatiossa soineesta kappaleesta maksetaan viimein korvauksia alkuperäisen säveltäjän perikunnalle, joka hyväksyi sovintoratkaisun amerikkalaisessa oikeusistuimessa.