Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Miksi juuri isät opettavat kainalopieruja ja sutkauttelevat kassajonossa, vaikka vitsit aiheuttaisivat muissa myötähäpeää? Jaa paras kuulemasi iskävitsi

Isänpäivän koittaessa osa isistä teroittaa jo puujalkojaan. Muunlaista jalkaa olisikin vaikeampi teroittaa.

Pieruhuumori ja South Park -henki kukkivat Riihimäen teatterin syksyn kreisikomediassa

Riihimäen teatteri tilasi syksyn naurupaketin Fingerpori-näytelmän käsikirjoittajalta.

"Pierutyynyjä myydään kuin ennenkin", sanoo pilailukaupan johtaja – Poikkeusvappu puraisee myyntiä, mutta huumori ei kuole koronaan

Festareiden peruminen syö hupitarvikkeiden myyntiä kesälläkin. Sirkusvälineistä haetaan iloa kotieristyksen tylsyyteen.

10-vuotias Leevi vinkkaa: "Kannattaa lukea paljon, niin oppii enemmän kaikkea"

Hiipuneet lukuhalut voi herättää kirjastojen ja koulujen yhteistyöllä sekä auttamalla kiinnostavien kirjojen etsimisessä. Keski-Suomessa kirjastot paiskivat töitä erityisesti poikien lukuinnon nostamiseksi.

Kemin teatterin keväässä pierupulveria ja nuorison anarkiaa

Kemin kaupunginteatterin isolla lavalla nähdään ensi keväänä räjähtävää pieruhuumoria, rakkausdraamaa ja nuorten aikuistumisen kipuilua. Teatterin nuorisolinjalaiset pääsevät lopputyökseen näyttelemään isolle lavalle ja pohtivat sitä, mitä on aikuisena oleminen.

Hullu hullumpi yläaste vetoaa nuoriin ja aikuisiin – katso kaikki kahdeksan jaksoa Yle Areenassa

17-vuotiaan rovaniemeläisen animaatiosarja Hullu hullumpi yläaste kerää kehuja ja katselukertoja. Ensimmäisellä jaksolla on Yle Areenassa jo yli 85 000 katsojaa.

Pieru naurattaa aina – huumori osaa silti yllättää

Huumori ponnistaa syvältä ihmisluonnosta, ja vitseille on naurettu vuosituhansia. Mutta se vaihtelee, mille nauretaan: joku nauraa toisen vahingolle, toinen puujalkavitseille. Mutta mitä jos rasistinen vitsi naurattaa?

Pieruhuumori kukkii Turo's Hevi Geen uudella levyllä

Lahtelainen huumoriryhmä Turo's Hevi Gee on julkaissut uuden albumin. Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä bändi kiertää edelleen innostusta puhkuen ympäri Suomea.

Sarjakuvat kertovat vaietusta koulukiusaamisesta

Koulukiusaajat ja -kiusatut tekevät yhdessä sarjakuvia Hollolassa. Sarjakuvien tekeminen auttaa lapsia tiedostamaan mistä kiusaamisessa on kysymys.

"Pieruhuumori ei taida lakata koskaan naurattamasta"

Komediassa toimivat tunnistettavat heikkoudet. Hyvin tehty huumori on ajatonta, mutta ohjelmien leikkaus on viime vuosina nopeutunut.

Summeri-juontajat: Ei myö olla piereskelty, kai

Nuortenohjelma Summerin juontajat Maiju ja Rami saivat yleisöltään tukun kiperiä kysymyksiä eteensä.

Jopetusministeriö lupaa maksaa eurokriisin omasta pussistaan

Viihdetaiteilija Jope Ruonansuu paljasti Aamu-tv:n sohvalla, että Jopetusministeriössä hoituu paitsi levyjen teko, myös Euroopan velkakriisin hoito. Ruonansuu julkaisi eilen keskiviikkona uusimman levynsä.

Pöljäile pallo paremmaksi!

Kuten kaikki tietävät, nauru pidentää ikää ja helpottaa oloa. Kun naurun paketoi pöljiin Nenäpäivän varainkeruutempauksiin, positiivinen vaikutus tuntuu Afrikassa asti.

Pierusta energiaa - epäsovinnainen tarina vakavasta aiheesta

Pieruooppera on kirjan nimenä hiukan häkellyttävä. Humoristisen tarinan taustalla on vakava aihe. Lähes 80-vuotias torniolainen esikoiskirjailija Risto Myllylahti haluaa nostaa esiin erilaisen tavan puhua ilmastomuutoksesta.

Pöljäile pallo paremmaksi!

Kuten kaikki tietävät, nauru pidentää ikää ja helpottaa oloa. Kun naurun paketoi pöljiin Nenäpäivän varainkeruutempauksiin, positiivinen vaikutus tuntuu Afrikassa asti Pöljäile kanssamme apua kehitysmaihin. Näillä ideoilla pääset alkuun.