Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kuuntele ja katso Nenäpäivän ennakkokonsertti Ylen kanavilla tänään kello 19 – tutut artistit esittävät Marzi Nymanin sovituksia 1960- ja 1970-luvun klassikoista

Rauhaa ja rakkautta -konsertissa esiintyvät muun muassa Tuure Kilpeläinen, Vuokko Hovatta ja Litku Klemetti Tapiola Sinfoniettan säestyksellä.

Lapinlahdelle on rakennettu parkour-puisto talkoovoimin

Puistoa varten kerättiin rahaa hyväntekeväisyyskonsertilla ja sitä varten saatiin myös lahjoituksia yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä.

Suora hyväntekeväisyyskonsertti paikkaamaan tunturifestivaalia

Aloite korvaavan keikan järjestämisestä tuli festivaalin esiintyjiltä.

Korona tuo hyvää tekevän megastaran olohuoneeseen – joitakin hyväntekeväisyydellä ratsastaminen ärsyttää

Populaarikulttuurin tutkijan mukaan hyväntekeväisyyskonsertit antavat isoimmille tähdille mahdollisuuden pitää omaa brändiä esillä.

Yli sata artistia osallistui Lady Gagan ideoimaan One World -konserttiin: "Tämä on rakkauskirje maailmalle" – katso koko konsertti nyt Areenasta

Kahdeksan tuntia kestäneellä tapahtumalla haluttiin kunnioittaa koronapandemian eteen töitä tekeviä hoitoalan ammattilaisia.

Lady Gagan masinoima jättimäinen hyväntekeväisyyskonsertti suorana Areenassa ensi yönä – hyppää mukaan etkoille jo kello 21

Parituntista tähtien täyttämää konserttia edeltävät kuuden tunnin etkot, jotka nähdään niin ikään suorana Areenassa.

IS: Anne "Heinäsirkka" Taskinen on kuollut

Taskinen nousi julkisuuteen Sleepy Sleepersin riveissä 1970-luvulla.

Turun tuomiokirkko järjestää hyväntekeväisyyskonsertin pahoin palaneen Notre Damen hyväksi

Tapahtumassa esitetään Wolfgang Amadeus Mozartin säveltämä Requiem-teos.

Venezuelan "Live Aid" jättikonserttiin odotetaan 250 000 ihmistä – Avustuskuljetukset aiotaan tuoda rajan yli 600 000 vapaaehtoisen voimin

Venezuelan avustuskuljetusten kannalta edessä on jännittävä viikonloppu – ottaako armeija yhteen vapaaehtoisten kanssa?

Porvoossa surmatun kolmivuotiaan muistoksi järjestetään hyväntekeväisyyskonsertti

Kehtolaulu pienelle prinsessalle -nimisen konsertin tuotoista suurin osa ohjataan kaltoin kohdelluille lapsille ja Porvoon turvakodille.

Help! Nenäpäivä goes Beatles

Nenäpäivä-konsertissa soivat legendaariset sävelet.

Analyysi: Manchesterin hyväntekeväisyyskonsertti oli muistutus musiikin voimasta

Konsertti osoitti, että terrorismin edessä ei taivuta, kirjoittaa kulttuuritoimittaja Ville Vedenpää.

Ranskalta ja Saksalta näyttävät myötätunnon osoitukset Britannialle

Samaan aikaan, kun Manchesterissa järjestettiin One Love Manchester -konsertti parin viikon takaisten terrori-iskujen uhrien tukemiseksi, Ranska ja Saksa halusivat tukea kovia kokenutta Britanniaa.

Pop-tähdet palaavat Manchesteriin hyväntekeväisyyskonsertissa – Yle näyttää suorana lähetyksenä

Ariana Granden lisäksi lavalle nousee useita maailmantähtiä. Konsertin tuotoilla tuetaan Manchesterin iskun uhreja ja heidän omaisiaan.

Analyysi: Mitä Britannia voi tehdä ääri-islamismin uhan edessä?

Liika on liikaa, mutta keinot ääriaineisten kitkemiseksi ovat vähissä, kirjoittaa Ylen toimittaja Pasi Myöhänen Lontoosta.

Ariana Granden tähdittämä Manchesterin hyväntekeväisyyskonsertti suorana Ylellä – mukana maailmanluokan poptähtiä

One Love Manchester -konsertti esitetään sunnuntaina suorana Yle Areenassa ja Kakkosella.

Manchesterin hyökkääjä oli aiemmin tehnyt vain pikkurikoksia, poliisi tekee etsintöjä Wiganissa

Poliisi on saartanut kiinteistön Wiganissa Manchesterin lähellä ja pyytää yleisöä välttämään aluetta.

Laulaja Ariana Grande palaa Manchesteriin – hyväntekeväisyyskonsertti terrori-iskun uhreille

Poliisi pidätti perjantaina jälleen uuden epäillyn Manchesterin iskuun liittyen.

Hyväntekeväisyyskonsertti Nilsiän tulipalossa kotinsa menettäneiden hyväksi

Konsertti pidetään Nilsiän kirkossa loppiaisena, esiintyjäkaarti on tasokas.

Konsertti keräsi rahaa sokeiden bändille Nepaliin

Motherless Child -hyväntekeväisyyskonsertti keräsi Rovaniemellä lauantaina rahaa Nepaliin. Pääkohde on sokeiden bändi Forward Looking Blind Band.

Kirkoille tuhansien vuokratulot joulukonserteista

Jos kirkossa järjestetään konsertti, jonne on vapaa pääsy, on vuokra tuntuvasti matalampi kuin pääsymaksullisessa konsertissa. Vapaan pääsyn konsertissa voi kuitenkin myydä maksullisia ohjelmalehtisiä.

Uransa lopettamista sulatteleva Nieminen: Hienoa seurata tyttären kasvua

Uransa vajaa kuukausi sitten lopettanut tennisässä Jarkko Nieminen juhli itsenäisyyspäivää tasavallan presidentin vastaanotolla.

Turun tuomiokirkossa kerättiin sunnuntaina huippupotti – 174 000 euroa

Sunnuntainen hyväntekeväisyyskonsertti toi Kirkon Ulkomaanavun Euroopan pakolaisille 174 000 euroa. Tuotto on yksi suurimpia Ulkomaanavun yksittäisestä tilaisuudesta saatuja summia.

Nieminen haluaa lopettaa isosti: Jäähyväisottelu Federeriä vastaan

Jäähyväisottelun tuotto lahjoitetaan Jarkko Niemisen nimeä kantavan akatemian käyttöön.

Säynätsalon vihkiryijy valmistui – seurakunta kiittää ahkeria talkoolaisia

Lahjoitusrahoin hankituista tarpeista talkoovoimin tehty vihkiryijy otetaan käyttöön ensi sunnuntaina Säynätsalon kirkon juhlamessussa.

Oulun pophistoria – viisikymmentä vuotta pitkätukkia

Oululaisten rockin historia on viisikymmenvuotias. Kiihkeästä alakulttuurista on tullut pikku hiljaa salonkeihinkin kelpaavaa valtaviihdettä.

Villitaimen palasi metsäpuroon vuosikymmenten tauon jälkeen

Ensimmäiset mätirasiaistutukset onnistuivat yli odotusten Iitin Vuolenkoskella, jossa purossa elää nyt satoja ellei tuhansia villejä taimenen poikasia. Hankkeen puuhamies uskoo, että tällä tavoin villitaimen saadaan palautettua koko Suomeen.

Lyhyestä virsi kaunis – kirkkomusiikki soi Lohtajalla vain viisi päivää

Lohtajan kirkkomusiikkijuhlia painaa pula tekijöistä ja rahasta. Viikon mittainen tapahtuma on nyt lyhentynyt viisipäiväiseksi. Suuri haaste on myös uusien kuulijoiden löytäminen. Heitä haetaan erityisesti lapsista ja nuorista. Kirkkomusiikkijuhlat alkavat keskiviikkona.

Hyväntekeväisyyskonsertit yleistyneet Suomessa – kertoo yhteiskunnasta hyvää ja huonoa

Hyväntekeväisyyskonsertit ja -gaalat ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina. Tällä hetkellä järjestetään konsertteja paljon huomiota saaneen uuden lastensairaalan hyväksi.

Joulun konserttiruuhka saa kirkkojen varauskalenterin pullistelemaan

Esimerkiksi Lahden Ristinkirkossa soi musiikki ennen joulua joka ilta. Vilkkaasta konserttitoiminnasta ei kuitenkaan ole kirkolle suurta taloudellista hyötyä.

Turkulaisnuoren nettiunelma muuttuu todeksi joka päivä

Eveliina Söderströmin perustaman Facebook-ryhmän avulla on autettu vähävaraisia lapsia ja nuoria. Kampanja jatkaa kasvuaan hyväntekeväisyyskonserteissa ja koulukiusaamista vastustavina tempauksina.

Alajärvellä koulun jatkoaikaa juhlittiin ilmapalloin ja serpentiinein

Alajärvellä paljon keskustelua herättäneet kyläkoulut ja yläkoulu ovat saaneet jatkoajan. Yksi toimintaansa jatkava koulu on Taimelan yläkoulu, jossa juhlittiin jatkoa hulinalla ja tyytyväisin mielin.

Helluntaikonferenssissa ollaan yllättävän lähellä

Helluntaiherätyksen perinteinen juhannuskonferenssi Keuruun Isossa Kirjassa alkaa tänään. Tapahtumassa käsitellään tänä vuonna lähimmäisyyttä.

Isot starat nousevat lavalle Bostonin hyväntekeväisyyskonsertissa

Esiintyjäkaartissa on tuulahduksia eri vuosikymmeniltä.

Juicen musiikilla hyväntekeväisyyttä

Viikonloppuna Keminmaan Walleniussalissa järjestettävässä hyväntekeväisyyskonsertissa tehdään hyvää Juicen musiikilla. Konsertissa soitetaan lähes 20 Juicen kappaletta, nuorten hyväksi.

"Kamoon Kaakamo" keräsi koululle kitarat, komppikamat ja koskettimet

Umpikaakamolainen musiikkitapahtuma "Kamoon Kaakamo - Alapää soi!" on kerännyt hyväntekeväisyyskonserttien tuloilla bändikamat kylän koulukkaille. Kaakamon koulun johtaja Hilkka Pääkkönen myöntää, että kovassa käytössä ovat. Kaikkiaan bändikerhossa on 27 jäsentä. Kolmos-nelosia ja vitos-kutosia.

Maailman tunnetuin sitaristi Ravi Shankar kuoli

Hippi-ikoni Shankar nosti perinteisellä sitar-soittimella soitettavat ragat tunnetuiksi muun muassa esiintymällä Woodstockissa ja tekemällä yhteistyötä George Harrisonin ja Yehudi Menuhinin kanssa.

45 vuotta taiteilijan taivalta

Laulaja Arja Havakka on paljon muutakin kuin Lokki-valssia, vaikka se tekikin hänestä valtakunnallisesti tunnetun vuonna 1995.

Robinin tarina jatkuu - uusi albumi ulos

YleX:n mukaan Robinin uuden albumin ensimmäinen single kuullaan Elämä Lapselle -konsertissa keskiviikkona. Koko albumi julkaistaan lokakuun alussa.

Hollihaan puisto ei kestä massatapahtumia

Kokkola Rock jauhoi jo puiston mutavelliksi, keskiviikon hyväntekeväisyyskonsertti viimeisteli nurmen tuhon. Kaupungin kostein nurmipohja ei kestä yleisötapahtumia. Parempia paikkoja löytyy kuitenkin lähistöltä.

Ystävien kesken hymy ei hyydy

Hyväntekeväisyyskonsertin tänään Kokkolan Hollihaassa järjestävän Ystävien Kesken -yhdistyksen työmyyrillä ei hymy hyydy, vaikka öinen myräkkä oli kohdellut kaltoin festivaalialuetta. Säätiedotuksen mukaan kokkolalainen tähtikatras saa kuitenkin esiintyä poutaisessa säässä.

Hädässä ystävän apu on lähellä

Joskus huonoista asioista seuraa jotain todella hyvää. Kesäkuussa Kokkolan Vanhassa kaupungissa riehunut tulipalo vei useilta ihmisiltä asunnon ja omaisuuden, mutta synnytti kansalaisliikkeen. Kokkolaan syntyi uusi avustuskanava - vieläpä ennätysajassa.

Talkoomankeli tiristää matot Toivakassa

Mattojen pesu on monille mieluisaa kesäpuuhaa, jossa huvi ja hyöty paiskaavat kättä. Toivakassa kirkonkylän pesupaikalla pyykkäreitä ilahduttaa talkoovoimin hankittu mattomankeli.

Savonlinnan Orkesteri on talousvaikeuksissa

Savonlinnan Orkesterin rahaongelmat johtuvat valtionosuuksien pienenemisestä. Tänä vuonna käytössä on 20 000 euroa vähemmän kuin oletettiin, kertoo Savonlinnan Orkesteriyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Salmenkivi.

Kemin kuninkaalliset konsertoivat vähävaraisten auttamiseksi

Kemin kuninkaalliset järjestävät lauantaina hyväntekeväisyyskonsertin, jolla kerätään varoja vähävaraisten perheiden auttamiseksi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle