Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Burleskista voimaa saanut Jutta Toivonen alistui vuosiksi vahingolliseen seksiin: "Ajattelin, että minun kuuluu kiihottaa miehiä"

Luokanopettaja oppi burleskin kautta arvostamaan itseään ja asettamaan vihdoin rajoja seksissä.

Soihdut paloivat ja Ratinan silta notkui, kun suomalaiset sekosivat Huuhkajien voitosta – koe Pohjoiskaarteen uskomaton hurmos uudelleen

Torstaina Tampere oli täynnä Ratinan taikaa. Suomen jalkapallomaajoukkueen henkistä tilaa on kehuttu, mutta myös katsomossa flow-tila on kohdallaan.

Paula Tiessalo: Naisen orgasmi on yhä mysteeri seksitutkijoille, ja ratkaisua siihen on etsitty aivan vääristä asioista

Se oli taas niitä aamuja, kun suuren valtakunnallisen päivälehden avatessani vetäisin aamukahvin terhakkaasti väärään kurkkuun.

Yhä harvempi nainen saa orgasmin – uusi tutkimus haastaa seksuaaliterapian

Uuden suomalaisen tutkimuksen mukaan alle puolet naisista saa orgasmin yhdynnässä. Joka kymmenes ei ole kokenut hekuman huippua koskaan.

Sananen – Maailman nopeimmat urpot

Olympialaisten jälkeen olisi helppo ajatella, että me suomalaiset olemme hitaita - ja muutenkin jälkeen jääneitä. Tämähän ei pidä paikkaansa. Olemme monessa maailman nopeimpia. Traagista on vain se, että nopeus pilaa kaiken.

Itsetyydytys on Suomessa kasvava seksitrendi – "Ennen peloteltiin vaaroilla, nykyään suositellaan"

FINSEX-tutkimuksen mukaan itsetyydytys on lisääntynyt kaikissa ikäryhmissä ja molemmilla sukupuolilla. Tutkimusprofessorin mukaan jokainen uusi sukupolvi on nuoruudessaan edellistä aktiivisempi.

Metso rakastui moottorisahaan – joutui tyytymään koppeloon

Lapin luonto luo outoa taikaa. Yläkemijoella Rovaniemellä puhkesi lemmenleikki, jonka osapuolina olivat rakkauden puutteessa riutuva metso ja oranssi moottorisaha. Asiantuntija pitää tapahtunutta poikkeuksellisena, mutta ymmärrettävänä.

Sananen – Ajokortti ja rekisteriote

Suomessa puretaan normeja ja karsitaan byrokratiaa niin, että hitaimpia hirvittää. Purkamisessa ja karsimisessa on hyvä olla esimerkiksi moottorisaha-ajokortti, sanovat.

Study: Half of men, one-fifth of women deprived of sex

Women in Finland want sex three times less than their male partners, according to research conducted last year by the Family Federation of Finland. Research professor Osmo Kontula said the study found that nearly half of men and one-fifth of women weren't getting enough physical intimacy.

Joka toinen suomalaismies elää puutteessa – naiset selvästi haluttomampia

Naisilla on seksuaalista haluttomuutta kolme kertaa enemmän kun miehillä, selviää suomalaisten seksuaalielämästä vuonna 2015 kerätystä FINSEX-tutkimuksesta. Suomalaiset miehet tuntevat seksuaalista halua useammin kuin mitä toivovat yhdyntää. Naiset taas toivovat yhdyntää useammin kuin mitä tuntevat seksuaalista halua.

Thursday's papers: Children's home abuse, Whiskey Party starting, less sex for Finns

The newspapers of Finland featured grisly details about a case of abuse at a children's home. A new pro-business political party is on the horizon. And a study finds that Finns are not having as much sex as they used to.

Tiheätunnelmaista kasaria C-kasetilta – "Tämä on tällaista rakastelumusiikkia"

Petri Kemppaisen autossa soi musiikki C-kasetilta autostereoista. Eikä musiikki ole nykyartistien tekeleitä, sillä mieheen pureutuu parhaiten kasarimusiikki.

Seksitutkija ehdottaa: Orgasmikoulu nuorille naisille

Suhtautuminen seksiin ja seksuaalisuuteen on Suomessa nykyään varsin vapaata. Tietoa ja virikkeitä on tarjolla yllin kyllin, kaikkiin makuihin. Siitä huolimatta nuorilla naisilla on vaikeuksia saavuttaa orgasmi.

Näkökulma: Sotilaat halusivat puhua rakkaudesta

Sota muuttaa ihmistä, kirjoittaa Ylen Ukrainan-kirjeenvaihtaja Kerstin Kronvall. Hän kertoo tapaamisestaan rintamalle lähdössä olevien ukrainalaisten sotilaiden kanssa viime syksynä.

Kihlajaislahjoja ja rajuja lemmenleikkejä – siivekkäiden lisääntyminen voi olla hurjaa katsottavaa

Tiira kuskaa kalaa kihlajaislahjaksi tulevalle siipalleen. Härkälintu mylvii vailla morsmaikkua ja uikku esittää erikoisia mooveja vastakkaisen sukupuolen edessä. Linnuilla on palava kiire perustaa perhe ja lisääntyä. Siipiveikkojen lemmenleikit ovat totista touhua.

Sananen – Luottamus ja ohjelmaa

On kevät. Tekee mieli tunnustella. Tekee mieli esittää kysymyksiä. Mutta kauneinta on se, että hallitustunnustelut ja parisuhdetunnustelut muistuttavat toisiaan. Ja kaikkein ihaninta on, kun on yhteistä ohjelmaa.

Seksuaalineuvoja: "Lääkärit voisivat kirjoittaa ihmisille rakastelureseptejä"

Seksuaalineuvojan vastaanotolla pohditaan vuodesta toiseen hyvin pitkälti samoja teemoja. Toisinaan pelkkä kotiin saatu liukaste saattaa tarjota ratkaisun.

Jääkarhuromanssi roihuaa Ranualla – pentutoiveet taas korkealla

Kevät on havahduttanut Ranuan eläinpuiston jääkarhunaaraan Venuksen uros-Manassen viehästysvoimalle. Nyt pariskunta on jo tositoimissa. Jääkarhujen elämässä maaliskiiman kliimaksi kestää viikon verran ja parittelutahti on hurja.

Sananen – Armahda

Tasavallan presidentillä on armahdusoikeus, mutta hän ei juurikaan armahda. Siksi meidän täytyy alkaa armahtamaan toisiamme.

Karhunpesä houkutti luontokuvaajan päiväunille

Luontokuvaaja Jouni Mäkipelto on kulkenut Suomenselän metsissä karhun jalanjäljillä jo vuosikymmeniä. Kerran mies on kontannut paikkaan, jonne ei ihan joka jätkä nenäänsä pistäisi: karhunpesään.

Kyyn esileikki on pitkäkestoista vaakamamboa

Suomen käärmeistä löytyy kärsivällisyyttä lemmenpuuhissa, liskoista taas vaskitsa turvautuu suvunjatkamispuuhissa väkivaltaan. Lisse Tarnanen tuntee kotimaisen matelijamaailman.

Aaro Löf rohkaisee hitaampaan elämään - myös lakanoiden välissä

Elämäntapavalmentaja ja luennoitsija Aaro Löf neuvoo nykyihmisiä raivaamaan elämässä aikaa läsnäololle ja kuuntelemiselle. Mies kirjoittaa blogissaan rohkeasti omasta seksuaalisuudestaan ja kannustaa ihmisiä hidastamaan rakastelun äärelle.

Lempi leiskuu loskan keskellä – marraskuu on uusi juhannus

Synkkää ja loskaista maisemaa katsoessa ei heti uskoisi, että nyt eletään vuoden romanttisinta aikaa. Tilastot sen kuitenkin todistavat: loka-marraskuussa laitetaan lapsia alulle enemmän kuin missään muussa kuussa.

Kesäteattereihin hurahtanut eläkeläismies kolusi toistakymmentä esitystä

Lahtelainen Harri Tolppala ei lähtenyt pitkälle kesälomareissulle, vaan kiersi kesäteattereita. Me emännän kanssa rakastamme kesäteatteria, hän kertoo.

Heinolan kesäteatterilla menestyksekäs kausi

Kaiken kaikkiaan komedian "Ilmasta rahaa" näki 28 000 ihmistä. Myös Lahden uusi kesäteatteri paransi tulostaan

Näkökulma: Miksi peitto ei heilu helteellä?

Superhelle kuumentaa, muttei innosta vaakamamboon. Yle Lahden toimittaja Suvi Turunen analysoi seksihelle-ilmiötä.

Uudet kutusoraikot takaavat meritaimenen lemmenpuuhat Vantaanjoella – katso video

Vantaanjoella on kunnostettu jo puoli hehtaaria kutusoraikkoa. Vuosien kunnostustyöt ovat tehonneet, sillä meritaimenten kutupuuhia näkee syksyisin useiden kymmenien kilometrien päässä sisämaassa.

Tältä näyttää peuran ja poron lemmenleikin lopputulos

Aulikki-poro tiputti sarvensa, joten ei sieltä vasaa tule, arveli talon emäntä. Vaan tulipa kuitenkin. Peuraporo tai poropeura, sillä lemmikkiporon satunnaisen lemmen kohde oli aitaukseen eksynyt metsäpeura.

Kuvagalleria: Laituri karkuteillä ja lokkien leiskuva lempi

Kuluneella viikolla kevät eteni sekä sateen että paisteen merkeissä. Keskisuomalaisten sääkuvaajien otoksiin on ikuistettu muun muassa pisarapuro ikkunassa ja lokkien lemmenleikkiä.

Kuvagalleria: Sammakkoseksiä ja kukkahuumaa

Keskisuomalaisten sääkuvaajien kuluneella viikolla tallentamat järvimaisemat näyttävät sinisyydessään jo melko kesäisiltä. Viikon otoksiin on ikuistettu myös sammakkopariskunnan lemmenleikit ja keväistä kukkaloistoa.

Manasse ja Venus lemmenleikeissä – Ranuan jääkarhuparille perhelisäystä?

Ranuan eläinpuissa toivotaan toista jääkarhunpentua. Ranuan eläinpuistossa jääkarhupari Manasse ja Venus ovat lähennelleet toisiaan taas siihen malliin, että saattaapa siitä tulla vaikka perhelisäystä.

Lahden Uusi Kesäteatteri vaihtaa Myllysaaren Messilään

Kesällä Myllysaaressa aloittanut Lahden Uusi Kesäteatteri muuttaa yllättäin naapurikuntaan. Ensi kesän tuotanto on Outi Keskevaarin käsikirjoittama musikaalikomedia Pieni lemmenleikki.

Sananen – Työkaveri loistaa

Työkaverin kehuminen on vaikeaa. Jos sen saisi tehdä julkisesti, niin heti helpottaisi. Lueppa palautteeni päivälehdestä!

Hengenvaarallisia lemmenleikkejä Lapin ruskan hehkussa

Porojen haaremissa on leikki kaukana, kun hirvaat taistelevat kuninkuudesta. Tokan johtajuuden saavuttaminen vaatii voimia, kokemusta ja viekkauttakin. Mitä komeammat sarvet, sen parempi ase ne ovat taistelussa vaatimien huomiosta. Porojen rykimäaika on alkanut Lapissa pari viikkoa etuajassa.

"Tuoremehuseksikin on hyvää seksiä"

Seksuaaliterapeutti kannustaa rikkomaan rutiineja arkiseksissäkin. Seksille olisi myös hyvä löytää hetki, vaikka aika olisikin kortilla. Silloin kun haluttaa, pitää toimia, terapeutti neuvoo.

Kuvagalleria: Pörriäisen koti kauhassa ja vesikirppujen lemmenleikki

Sääkuvaajat ovat tallentaneet kuluneella viikolla häikäisevän kukkaloiston lisäksi muun muassa salamointia, sadetta ja siivekkäiden perhe-elämää.

Sanna Ukkola: Taskukokoiset lolitat

Kasvavatko pikkutytöt aikuisiksi liian varhain, kysyy Sanna Ukkola blogikirjoituksessaan.

Nancy Huston palkittiin vuoden huonoimman seksikohtauksen kirjoittamisesta

Kyseenalaisen kunnianosoituksen toi kirja, joka kertoo valokuvia kesken rakastelun ottavasta valokuvaajasta.

Innostunut sonni ajoi siperialaislehmän karkuun korkeuksiin

Lehmä kipusi kosijaansa karkuun asuintalon viidenteen kerrokseen. Palokunta ohjasti eläimen alas köydellä sarvista vetämällä.

Sananen: Öisiä alastonkuvia!

Meillä Jyväskylässä miehet ovat alasti tupakalla jäähallin kulmalla. Valokuva on mestaruusillalta enkä halua sitä kehystettynä talouteeni, koska kuva on syöpynyt ilmaiseksi mieleeni. Kiekkoasiantuntijat sanovat että Jyväskylässä on Dynastia. Lähempänä totuutta on Rintamäkeläiset. Hyvän kesäteatterin piirteitä on lisäksi siinä, että välillä juostaan alasti. Toiset juovat kahvit ja rauhoittuvat. Toiset karistavat sivistyksen ja tekevät helikopterin.

Epäillyistä seksiäänistä kunnianloukkaustuomio

Alakerran asukas teki taloyhtiölle ilmoituksen yläkerran "seksiäänistä". Ääniä kuullut 76-vuotias nainen levitti tietoa useille henkilöille ja myös taloyhtiölle.

Chisora is a lover, but also a fighter

Boxing fans are in for a treat this Saturday, with Finland's Robert Helenius due to take on British fighter Dereck Chisora for the vacant European heavyweight title in Helsinki. The Londoner revealed an interesting pugilistic strategy at his press conference on Wednesday.

Heleniuksen vastustaja puhui todella outoja

Ammattinyrkkeilijä Robert Heleniuksen lauantain vastustaja Dereck Chisora jatkoi uhoamistaan keskiviikkona lehdistön edessä. Tilaisuuden lopussa britti puhui todella outoja.

Sananen – Maasäteily syynä ihmisten kriiseihin

Tämä ei ole tarina minusta ja Risto Dufvasta. Tämä on siitä, miten asioilla on tapana kriisiytyä. Joskus happi muuttuu raskaammaksi. Sen koostumus menee semmoiseksi, että on poistuttava huoneesta. Joka veto pistää tuntemattomaan paikkaan, kasvot vääristyvät jonkun toisen kasvoiksi. Tunnelma on pilalla. Syksy tulee elämään.

USA-tutkimus: Tekstarit ja Facebook johtavat nopeasti seksiin

Suurin osa yhdysvaltalaistutkimukseen osallistuneista naisista ja miehistä uskoo, että tekstiviestit, Facebook-päivitykset ja muut kontaktit sosiaalisessa mediassa johtavat seksisuhteen aikaistumiseen uuden kumppanin kanssa. Peräti 80 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista sanoi uskovansa, että digitaalinen intiimiys saa tuoreet lemmenparit hyppäämään sänkyyn pikemmin kuin tapauksissa, joissa yhteyttä pidetään perinteisin keinoin.

Vuoden surkein seksikuvailu -palkinto hyönteisvertaukselle

Britanniassa on jälleen jaettu vuosittainen tunnustus surkeimmalle kaunokirjalliselle seksikuvailulle. Palkinnon sai tällä kertaa kirjailija Rowan Somerville, jonka teoksessa lemmiskelyä verrataan perhostenkeräilijän yritykseen kiinnittää paksunahkainen hyönteinen.

Venäjän Nato-suurlähettiläs esiintyy lemmenlauluvideolla Youtubessa

Venäjän Nato-suurlähettiläs Dimitri Rogozin esiintyy yhdessä vaimonsa Tatjanan kanssa lemmenlauluvideolla Youtubessa. Videolla vaimo laulaa imelää rakkauslaulua ja keikistelee lähettilään virka-asunnon pihalla Brysselissä. Välillä videolla näytetään myös suurlähettilästä, joka availee suutaan lemmenlurituksen kertosäkeen tahtiin.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle