Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Esko Eerikäinen lähetettiin 11-vuotiaana yksin Kolumbiasta Suomeen: "Ymmärrän nyt vanhempieni päätöksen"

Kolumbiassa syntynyt Esko Eerikäinen kertoi, että oman tyttären kasvaessa hänelle on tullut tarve käsitellä myös omia lapsuuden kokemuksiaan.

Kuusi huippujuttua lauantai-iltaan: hämmästy näistä

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon parhaita juttuja, jotka olet saattanut arjen kiireessä ohittaa.

Watch: Muscular Scandinavian Hunks make pulses race at Helsinki senior facility

Residents of a senior care facility in Helsinki loudly expressed their approval when the Scandinavian Hunks performed a racy number.

Hunksien show villitsi mummot palvelukeskuksessa – "Säryt meni ohi ja aloin ihan nuortua!"

Ikäihmisten arkea voi piristää monella tavalla. Ehkä erikoisin idea pitkään aikaan on kysyä miestanssiryhmä Scandinavian Hunkseja hyväntekeväisyyskeikalle palvelukeskukseen.

Äijäkalenteri lupaa poistaa nolouden "koko maailmasta" – aseina mirripöksyt ja jalkapallosukat

Metallihelvetin Jussi Heleniuksen mielestä tyttökalenterit ovat aikansa eläneitä. Siksi turkulainen tapahtumajärjestäjä Metallihelvetti teki oman poikalenterin. Suomen lihaisimman kalenterin tavoite on ennakkoluulojen ja nolouden poistaminen – koko maailmasta.

Hunks-tähti pudottaa housunsa Porissa: ”Toivon teatteriyleisöltä rohkeutta”

Hunks-tanssija Petri "Mauno" Ahonen tähdittää Porissa tänään ensi-iltansa saavaa Housut pois -musikaalia. Ennakkonäytöksessä yleisö suorastaan villiintyi esityksen hurmoksessa. Ahonen toivoo, että tunteet näkyisivät katsomossa myös jatkossa. Hänen mukaansa suomalainen teatteriyleisö saisi käyttäytyä selvästi totuttua rohkeammin myös muissa esityksissä.

Sanna Ukkola: Vainajien viestejä – medialle

Miten pitäisi suhtautua siihen, että julkkis pääsee lehteen kertomaan, kuinka sytostaattihoidot tappavat ja kuinka hän aikoo selättää syövän uskomushoidoilla? pohtii Sanna Ukkola blogissaan.

Missikeisarinna kertoo: Nämä ovat Miss Suomen kolme tärkeintä ominaisuutta

Missifinalistit kiertävät parhaillaan ympäri Etelä- ja Pohjois-Savoa. Valtakunnan kaunein nainen valitaan 5. toukokuuta.

Burleski on nyt miesten juttu

Kiusoittelevasti vaatteitaan vähentävä burleskinainen on monelle jo tuttu juttu. Yhä useammin voi päästä kokemaan myös miespuolisen burleskitähden esiintymisen. Suomessa meneillään oleva miesburleski-into on ainutlaatuista koko maailmassa.

Miss Suomi -kisojen Anni Griinari elää unelmaansa

Kotkalainen Anni Griinari on mukana tämän vuoden Miss Suomi -kisoissa. Annin mukaan hänellä on aina ollut unelmana päästä mukaan. Aiempia kokemuksia kauneuskisoista on muun muassa viime kesän voitto Miss Meripäivä -kisassa.

Antti Matikainen pysyy musahommissa

Vaikka Antin morsian on tanssinutkin koko syksyn tähtien kanssa, aikoo Matikainen pysyä laulajan töissä. Hän kävi WinterOpenissa Flipper-yhtyeensä kanssa, joka on keikkaillut jo kymmenen vuotta. Soolouransa eteen Antti tekee edelleen töitä.

Vinkkejä vihille menevälle Tuksulle

Johanna Tuksu Tukiainen saa avio-opastusta kokeneemmalta - Tapani Ripatilta.

Mäntyharju vei ensimmäisen välieräpaikan

Hirvensalmen lohkon finaalissa kohtasivat Mäntyharjun ja Kangasniemen joukkueet

Euroviisuraati ruotii Suomen finalistit

Suomen euroviisukarsinnan finaalissa ehdokkaita arvioi kolmen hengen raati. Raati arvioi sanallisesti finaaliesityksiä ja niiden mahdollisuutta menestyä.