Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Laura Birn & Tommi Korpela

Elokuvissa käydään innolla - lastenleffat ja 3D vetävät

Esimerkiksi Kajaanissa Biorex-elokuvateatterin vuosi on ollut poikkeuksellisen hyvä. Kun vuotta on jäljellä yli 2 kuukautta, katsojia on ollut yhtä paljon kuin koko viime vuonna yhteensä.

Elokuvateatterit kilpailevat ajastasi

DVD ei ole elokuvateatterin pahin kilpailija, vaan kaikki muut tavat viettää vapaa-aikaa. Yleisöä kiinnostavat elokuvat ja elokuvateattereiden digitalisoiminen ovat kasvanneet elokuvateattereiden suosiota.

Kuva elokuvasta Varasto.

Kotimaisella elokuvalla rivakka alku

Kotimainen elokuva on saanut varsin runsaasti katsojia alkuvuonna - noin kolmannes katsojista meni tammikuussa elokuvateatteriin katsomaan kotimaista elokuvaa. Helmikuu tuo valkokankaalle kaikkiaan neljä uutta suomalaisfilmiä.

Kuva elokuvasta Varasto.

Varasto-elokuva vetää katsojia

Arto Salmisen Varasto-romaaniin perustuvan elokuvan on muutamassa päivässä nähnyt lähes 40 000 katsojaa. Kantahämäläisvaikutteinen elokuva on yllätysmenestys. Se voi kerätä tuotantoyhtiön arvion mukaan reippaasti yli 100 000 katsojaa.

Minttu Mustakallion roolihahmo polttaa tupakkaa.

Varastossa elämä on sarja valintoja

Duunarikomedia Varasto pistää päähenkilönsä Rouskun valintojen eteen Karitan edesauttaessa elämän yllätyksiä. Ohjaaja Taru Mäkelälle elokuva on yritys avata miehen mysteeriä.