Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Warner Bros aikoo tuoda kaikki ensi vuoden elokuvansa yhtä aikaa teattereihin ja suoratoistoon

Yhtiön toimitusjohtajan Ann Sarnoffin mukaan ainutlaatuiset ajat vaativat luovia ratkaisuja.

Ruotsalaiset riemuitsivat Italian kaaduttua – kapteenin pää ajeltiin, joukkue romutti tv-kanavan pöydän

Riemu läikkyi kentältä myös internetiin. Jopa maajoukkueuransa päättänyt Zlatan Ibrahimovic onnitteli joukkuetta omahyväiseen tyyliinsä.

Professori lyttää suomalaisen tv-draaman: "Liian tylsää ollakseen viihdettä ja liian tyhmää ollakseen taidetta"

Nykyiset huippusuositut tv-sarjat ovat omaksuneet elokuvien henkilöhahmoja ja niiden kerrontatapoja. Sarjojen suurkuluttajat katsovat paljon erityisesti yhdysvaltalaisia sarjoja. Suomalaisella tv-teollisuudella ei tunnu olevan rahkeita haastaa alan jättiläisiä.

Nämä ovat suomalaisten mielestä kautta aikojen suosituimmat tv-sarjat

Muun muassa The Wire, Sopranos sekä Metsolat nousivat yleisön suosikeiksi. Katso mikä muut sarjat ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen suomalaisiin.

Sairaalalähde vahvisti Gandolfinin kuolinsyyn

Sopranosissa säväyttänyt James Gandolfini kuoli keskiviikkona Italiassa.

Gandolfinin kuolema on otettu raskaasti maailmalla - "hän oli nero"

Entisestä baarimikosta kuoriutui näyttelijä, joka herätti voimakkaita tunteita.

Sopranos-tähti James Gandolfini on kuollut

Tv-kanava HBO:n mukaan 51-vuotias Gandolfini kuoli mahdollisesti sydänkohtaukseen lomaillessaan Italian pääkaupungissa Roomassa.

Karjalainen piti rentouden Sopranosin avulla

Olli-Pekka Karjalainen oli tyytyväinen mies moukarin MM-karsinnan jälkeen. Vaikka finaalipaikka ei vielä olekaan kirkossa kuulutettu, kauden parhaan tuloksen (76,60) heittäminen viimeisellä toi hymyn Karjalaisen huulille.

Agentit esittelyssä - 00T

Toisessa maailmassa minut tunnetaan myös nimellä Niikko, Teemu Niikko. Erikoistehtävissä käytän tunnusta 00T. Tuplanollastatus antaa luvan elää vain kahdesti - luvan kysyä ja luvan testata.

Twitteristä kehitteillä tv-ohjelma

Mikroblogipalvelu Twitterin ympärille ollaan kehittelemässä omaa tv-ohjelmaa. Tuottajien mukaan interaktiivisessa ja kilpailuhenkisessä ohjelmassa tavalliset ihmiset lähtevät julkkisten jäljille.

Kulttuurilehtikatsaus 16.3.

Kulttuurilehtikatsauksessa ruoditaan tällä kertaa tv-sarjojen alamäkeä, imetetään kokouksessa ja ikävöidään pilapiirtäjiä.

Sopranos-mafiaviinit myyntiin Jenkeissä

Sopranos-tv-sarjan oheistuotteeksi lanseerataan viinisarja. Yhdysvalloissa tuodaan tänä syksynä markkinoille kokoelma italialialaisia Sopranos-viinejä. Joukkoon kuuluu muun muassa chianteja, edullisesta Chianti DOCG:sta kalliimpiin Chianti Classicoon ja Chianti Classico Reservaan. HBO:n mukaan laadukkaat italialaisviinit täydentävät Sopranos-brändiä täydellisesti.

Sopranos-tuottajalle parhaan draamasarjan Emmy

Los Angelesissa on jaettu yöllä Yhdysvaltain tv-alan Emmy-palkinnot. Parhaan draamasarjan titteli meni tänä vuonna uudelle Mad Men -sarjalle. Komediana palkittiin toistamiseen 30 Rock.

Sopranos-sarjan luojalta ensimmäinen elokuva

Sopranos-tv-sarjan luoja David Chase tekee ensimmäisen kokopitkän elokuvan. Hän on tehnyt sopimuksen Paramount Pictures -elokuvastudion kanssa elokuvan käsikirjoittamisesta, tuottamisesta ja ohjaamisesta.

Sopranosin luoja tekee pitkän elokuvan

Mafiasarja Sopranosin luoja David Chase on tehnyt sopimuksen tuotantoyhtiö Paramount Picturesin kanssa kokopitkän elokuvan käsikirjoittamisesta, tuottamisesta ja ohjaamisesta.

Ensimmäiset HBO-sarjat YLEn kanavilla jo kesällä

YLE aloittaa uusien HBO-sarjojen esittämisen tulevana kesänä. Ensimmäinen YLEn ja amerikkalaisen televisioyhtiön HBO:n viime syksynä solmittuun sopimukseen kuuluva sarja on Sano että rakastat ( Tell Me You Love Me), joka alkaa elokuussa TV1:llä. Suosittu Sopranos-sarja nähdään TV2:lla elo-syyskuun vaihteessa.

HBO: Sopranos-sarjasta ei tule elokuvaa

Sopranos-televisiosarjan ympärillä pyörineet elokuvahuhut on nyt virallisesti kumottu. Tv-kanava HBO:n edustajan mukaan sarjan pohjalta ei olla tekemässä elokuvaa.

Hollywoodin parhaat näyttelijät palkittiin

Yhdysvaltalainen näyttelijöiden ammattiyhdistys Screen Actors Guild on palkinnut viime vuoden parhaita suorituksia. Sunnuntaina Los Angelesissa jaetut SAG-palkinnot heijastelevat usein myös Oscar-valintoja.

TV-vuosi 2007: Sopranosia, Serranoja ja tosi-tv:tä

Suositut tosi-tv-ohjelmat purivat suomalaiskatsojiin myös tänä vuonna. Usean kotimaisen tv-kanavan katsotuimmat ohjelmat olivat tosi-tv:tä. Muutoin tv-maailmaa kuohuttivat vuoden aikana mm. mafiaperheen poistuminen, käsikirjoittajien lakko ja rasismikohu.

Hillary Clinton pyrkii presidentiksi Sopranos-tv-sarjan avulla

Yhdysvalloissa presidentiksi pyrkivä Hillary Clinton käyttää kampanjassaan hyväksi jo päättynyttä Sopranos-tv-sarjaa. Syyksi arvioidaan se, että populaarikulttuuri on iskostanut mafian vahvan perheen symboliksi.

Sopranos palkittiin odotetusti Emmyllä Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa on jaettu televisioalan vuosittaiset pääpalkinnot eli Emmyt. Monet palkituista sarjoista on nähty myös Suomen televisiossa. Emmyt jaettiin sunnuntai-iltana Los Angelesissa.

Sopranos Emmy-gaalan ennakkosuosikki

Televisiomaailman tärkeimmät palkinnot, Emmyt jaetaan tänään Los Angelesissa. Palkintogaalan menestyjäksi on ennakoitu kesäkuussa päättynyttä Sopranos-sarjaa, joka on kahminut yhteensä 15 ehdokkuutta.

HBO:n uusi sarja kohahduttaa seksillä

Laatusarjoistaan tunnetun HBO-kanavan uusi sarja vie seksin käsittelyn amerikkalaisessa valtavirtatelevisiossa uudelle tasolle. Kolmesta pariskunnasta kertovan Tell Me You Love Me -sarjan sanotaan kuvaavan ja näyttävän seksiä suoremmin kuin mikään aiempi suurelle yleisölle tarkoitettu televisiosarja Yhdysvalloissa.

YLElle merkittävä sopimus HBO-televisioyhtiön kanssa

YLE on solminut ohjelmaostosopimuksen yhdysvaltalaisen HBO-televisioyhtiön kanssa. Hankintasopimus on laajin, jonka YLE on koskaan tehnyt Yhdysvaltoihin.

YLElle merkittävä sopimus HBO:n kanssa

YLE on solminut ohjelmaostosopimuksen yhdysvaltalaisen HBO-televisioyhtiön kanssa. Hankintasopimus on laajin, jonka YLE on koskaan tehnyt Yhdysvaltoihin. Tilauskanava HBO tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaasta, monipuolisesta ja omaperäisestä ohjelmistostaan. HBO:n tuotantoa ovat muiden muassa Sopranos ja Mullan alla.

Sopranos keräsi eniten Emmy-ehdokkuuksia

Viime kuussa loppunut tv-sarja Sopranos on kerännyt eniten tämän vuoden Emmy-ehdokkuuksia. Mafia-sarja on ehdolla kaikkiaan 15 palkinnon saajaksi muun muassa paras draama -kategoriassa.

Sopranos päättyi Yhdysvalloissa

Miljoonat ihmiset seurasivat eilen television Sopranos-mafiasarjan päätösjaksoa Yhdysvalloissa. Lähihistorian suosituimpiin kuuluvan sarjan loppuratkaisu herätti paljon ennakkoarvailuja. Tämä juttu sisältää juonipaljastuksen.