Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jippu kertoo ensimmäistä kertaa kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään – “Julkisuudessa on helpompaa olla alkoholisti kuin mielenterveysongelmainen”

Mielenterveysongelmien ja päihderiippuvuuden vuoksi popuransa tuhonnut Jippu kertoo nyt ensimmäistä kertaa elämästään kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa.

Jippu sekoili uransa pilalle, mutta löysi tasapainon kirkkotyöstä

Laulaja-lauluntekijä Jippu vaihtoi keikkalavat saarnastuoliin. Turun Mikaelinseurakunnan musiikkievankelistana työskennellessään hän kokee olevansa oikealla paikalla elämässä.

Jouluradion Olli rakastaa joulua – kuunteli 4 000 joululaulua

Musiikkipäällikkö Olli Aimola laittoi joululaulut soimaan jo elokuun helteillä. Hän kuuntelee juhlaan liittyviä biisejä töissä ja vapaalla. Silloinkin, kun musiikki ei tule kovaäänisistä, kappaleet soivat päässä tauotta.

Jippu: En jaksa enää hypätä benjihyppyä ilman narua

Lähes kymmenen vuotta musiikkia tehnyt laulaja Jippu on kamppaillut rönsyilevän julkisuuskuvansa kanssa. Hän myöntää kommentoineensa liian herkästi henkilökohtaista elämäänsä lehdille. Nyt Jippu on julkaissut joululevyn ja kertoo löytäneensä elämässään tasapainon.

Kolumni: Katso, mutta älä kysy

Ihmiset tatuoivat itseään yhä enenevässä määrin. Tatuointeja on monenlaisia, niin kuin itsensä tatuoijiakin.

"Perämettän" lauluntekijä haluaa herättää tunteita ja ajatuksia

Hämeenlinnalainen sanoittaja Sana Mustonen seuraa intohimoaan ja uskoo sen johtavan menestykseen. Sitä on eri artistien avulla myös kertynyt, jopa nelinkertaisen platinan verran: viimeksi Robinin äänellä. Sanoittajan unelma on päästä tekemään tekstejä omilla ehdoillaan.

Kolumni: Sanat matkaoppaana

Kun pitää silmät auki, voi löytää elämänohjeita ihan läheltä.

Naisartistit nousukiidossa

Viitisen vuotta sitten Suomen populaarimusiikissa alkoi uusi kausi. Nuoret naisartisti alkoivat lempeästi työntää rockjärkäleitä kumoon.

Jipun tulo Vappugospeliin peruutettiin

Laulaja-lauluntekijä Jippu kommentoi Tuomas Enbuske Talk Showssa muun muassa rakastavansa syntiä. Tämän takia hänen esiintymisensä hengellisessä nuortentapahtumassa Vappugospelissa päätettiin perua.

Nuoret naisartistit eivät yllä rock-kukkojen tuloihin

Suomessa näkyvästi esiin nousseet naispuoliset laulajat jäävät tulotasoltaan vielä kauas pitkään musiikkimaailmaa hallinneista miesrokkareista. Parhaimman tilin vuonna 2010 teki Anna Abreu.

Sörkan vankilassa raikaa rock

Helsingin vankilan asukkaille tarjoiltiin keskiviikkona harvinaista herkkua, kun vankilan pihan valtasi Sörkka-Rock. Perinteikäs musiikkitapahtuma tuo kaivattua vaihtelua vankien arkeen.

Gospel-festivaali pitää kiinni ajasta

Joensuussa järjestettävä, Suomen ainoa gospel-festivaali on entistä tiukemmin ajassa kiinni. Elokuisessa festivaaliohjelmistossa on otettu huomioon etenkin nuorison toiveet.

Emma-palkittu Vartiainen jatkaa albumilistan hallintaa

Emma-ehdokkuuksia rohmunnut Jenni Vartiainen pitää edelleen hallussaan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikkaa levyllään Seili. Nyt albumi on ollut ykkösenä jo seitsemän viikkoa perättäin.

Vuoden myydyin artisti jatkaa albumilistan kärjessä

Jenni Vartiainen pitää hallussaan Suomen virallisen albumilistan kärkisijaa jo kuudetta viikkoa perättäin levyllään Seili. Albumi on tämän vuoden myydyin levy Suomessa ja se on saavuttanut tuplaplatinaa yli 45 000 kappaleen myynnillä.

Jenni Vartiainen pitelemätön albumilistalla

Kuopiolaislähtöinen Jenni Vartiainen pitää Suomen virallisen albumilistan ykköstilaa hallussaan jo viidettä viikkoa peräkkäin levyllään Seili. Edes Kaija Koo ei horjuttanut Vartiaisen paikkaa kärjessä, sillä hänen uutuutensa, Irti, debytoi sijalla kaksi.

Kaija Koo ei päihittänyt Jenni Vartiaista albumilistalla

Jenni Vartiainen pitää Suomen virallisen albumilistan ykköstilaa hallussaan jo viidettä viikkoa peräkkäin levyllään Seili. Edes Kaija Koo ei horjuttanut Vartiaisen paikkaa kärjessä, sillä hänen uutuutensa, Irti, debytoi sijalla kaksi.

Jenni Vartiainen jatkaa listakuningattarena

Jenni Vartiainen jatkaa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä jo neljättä viikkoa levyllään Seili. Noin seitsemän kuukauden ajan listalla pysytellyt albumi on laulajan levy-yhtiön Warner Musicin mukaan Suomen tämän vuoden myydyin albumi.

Jippu,nälänhätää torjuva kahvila ja afrikkalaista hardcoremeininkiä

Helsinkiläinen Agricolaliike on löytänyt reseptit seurakuntaelämän virkistämiseen. Viime vuonna perustetun liikkeen tarkoituksena on levittää Tuomasmessujen vahvaa yhteisöllisyyttä muuallekin Tuomiokirkkoseurakunnan toimintaan ja saada mukaan kaikkein haastavin ikäryhmä, 20–40–vuotiaat.

Ruisrockiin uusia artistikiinnityksiä

Vajaan kuukauden kuluttua järjestettävän Ruisrockin ohjelmistoon on kiinnitetty kolme nousevaa pohjoismaista esiintyjää. Turussa esiintyvät tanskalainen tulokas Dúné sekä kotimaiset Jippu ja Raappana & Sound Explosion.

Jippu, Timo Rautiainen ja Mikko Kuustonen Heinolassa Jyrää -konsertissa

Mikko Kuustonen, Jippu ja Timo Rautiainen ovat yhteiskeikalla Heinolassa Jyrää -konsertissa elokuussa. Artistit esittävät konsertissa omia biisejään sekä suosikkejaan.

Paula Koivuniemi esiintyy Provinssirockissa

Provinssirockin kotimainen esiintyjäkaarti on vahvistunut. Seinäjoella esiintyvät kesäkuussa mm. Disco Ensemble, Negative, Von Hertzen Brothers, Jippu, Sara sekä yllätysnimenä Paula Koivuniemi.

Children of Bodom albumilistan kärkeen

Children of Bodom nousi Suomen albumilistan kärkeen uudella Bloodrunk-levyllään. Viime viikon ykkönen, Jipun Kuka teki minusta tän naisen on nyt listan toisena.

Jippu albumilistan kärkeen

Suomen virallisen albumilistan kärkeen on noussut suoraan Jippu levyllään Kuka teki minusta tän naisen. Toisena jatkaa Kari Tapion Kaksi maailmaa, ja kolmanneksi kohosi ruotsalaisen metalliyhtyeen In Flamesin uutuusalbumi A Sense Of Purpose.

Mikael Konttinen ja Kristian Meurman menestyivät euroviisukarsinnoissa

Mikael Konttinen ja Kristian Meurman ovat päässeet suoraan jatkoon Suomen euroviisukarsintojen toisesta alkukarsintaerästä.

Suomen euroviisukappaleista suurin osa lauletaan suomeksi

Suomen euroviisuksi 2008 on ehdolla 12 kappaletta. Kilpailukappaleista kahdeksan esitetään suomeksi ja neljä englanniksi.

Suomen euroviisufinaali Helsingissä kahdeksan vuoden tauon jälkeen

Suomen edustaja vuoden 2008 Eurovision laulukilpailuun valitaan Helsingissä lauantaina 1. maaliskuuta. Tapahtumapaikkana toimii maineikas Kulttuuritalo. Suomen euroviisufinaali järjestetään kahdeksan vuoden tauon jälkeen Helsingissä.

Suomalaisartistit koristavat maitotölkkejä kevään ajan

Talven ja kevään aikana maitotölkkejä koristavat useat suositut suomalaisartistit ja -bändit. Kaikkiaan 130 miljoonasta maitotölkistä löytyvät kevään aikana mm. Sturm und Drangin, Sunrise Avenuen, Daruden ja Antti Tuiskun kasvot.

Suomen euroviisuehdokkaisiin kuuluvat muun muassa Kari Tapio, Jippu ja Teräsbetoni

Yleisradio on kutsunut 12 artistia kilpailemaan Suomen edustuspaikasta vuoden 2008 Eurovision laulukilpailuun. Suomen-karsinnat juontavat Jaana Pelkonen ja Mikko "Peltsi" Peltola.

Warner Music ja Helsinki Music Company kaavailevat yhdistymistä

Levyjätti Warner Music ja Helsinki Music Company suunnittelevat yhdistymistä.