Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ege Zulu esiintymässä Weekend-festareilla. Valokuva otettu lavalta yleisöön päin. Artistin taustalla juhlivia ihmisiä auringossa.

Weekend Festival palaa pääkaupunkiseudulle – pettymys Hämeenlinnalle

Viime kesänä Kantolan tapahtumapuistossa järjestetty elektronisen musiikin tapahtuma jätti laskelmien mukaan Hämeenlinnaan yli 10 miljoonaa euroa.

Yleisöä Sannin keikan aikana Weekend-festivaaleilla Hämeenlinnassa.

Weekend Festival jätti Hämeenlinnaan yli 10 miljoonaa euroa

Sähköisen kyselytutkimuksen perusteella festivaalivieraat olivat tyytyväisiä tapahtumaan sekä tapahtumapaikkaan.

Ege Zulu esiintymässä Weekend-festareilla. Valokuva otettu lavalta yleisöön päin. Artistin taustalla juhlivia ihmisiä auringossa.

Poliisilla ja päivystyksellä oli kiirettä viikonloppuna, mutta Weekend ja Suviseurat sujuivat rauhallisesti

Päivystys Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa ruuhkautui viikonloppuna, mutta isot tapahtumat työllistivät ennakoitua vähemmän. Maanantai on tosin tuonut uuden ruuhkapiikin päivystykseen.

Kaksi naista päässään suuret aurinkolasit.

Glitteriä, matchaavia asuja ja neonvärejä – tältä näyttää festarimuoti tänä kesänä

Weekend Festivalia vietetään tänä viikonloppuna Hämeenlinnassa. Kantolan tapahtumapuistoon odotetaan jopa 60 000 kävijää.

Dj Snake.

Weekend Festival alkoi tänään kahden vuoden tauon jälkeen – artistijärjestelyt menivät uusiksi vielä viime metreillä: "Ei voi olla tämmöistä karmaa"

Rap-artisti Post Malonen korvaajaksi saadun Rae Sremmurd -duon toinen osapuoli peruutti tulonsa viime hetkillä. Myös viiden muun artistin esiintyminen on peruttu.

Asuntovaunuja Lopen suviseuroilla.

Kanta-Hämeen keskussairaalan päivystyksen pelätään ruuhkautuvan 100 000 vierailijan ja helteen vuoksi

Pitkään jatkunut helle aiheuttaa ruuhkia päivystyksessä ja viikonlopun suurtapahtumien odotetaan entisestään lisäävän potilaiden määrää.

Mari Kamaja HAMKista ja Kati Tiitola Linnan Kehityksestä testaavat festarialueella metalliputkien varaan kiristetyllä verkolla loikoilua tyynyjen kera.

Kaupunki ja HAMK vakuuttavat Weekendissä, että Hämeenlinna on hyvä kaupunki opiskella ja asua

Weekend Festival alkaa Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa perjantaina. Linnan Kehitys ja HAMK rakensivat festivaalialueelle kohtaamispaikan.

Punasävyinen kuva dj REZZistä soittamassa screenin edessä. Screenillä REZZin takana kuva hänestä paljon suuremmassa koossa kädessään tulta. REZZillä on päässään ledivaloin koristellut pyöreät lasit.

Weekend-festivaalin alkuperäisestä kattauksesta on poistunut jo viisi esiintyjää – somessa kuohuu, mutta järjestäjä ei lunasta lippuja takaisin

Post Malonen keikka peruuntui logististen ongelmien vuoksi. Myös ampumavälikohtauksessa haavoittunut Lil Tjay jää erittäin todennäköisesti näkemättä Weekend-festivaalilla.

Remontissa olevan Vanajan sillan tukirakennelmia silla alla 27. kesäkuuta 2022.

Remontissa olevan Vanajan sillan valot toimivat Weekend Festivalin ruuhka-aikoina käsiohjauksella

Vanajan silta kymppitiellä Hämeenlinnassa on ollut kunnostettavana yli puoli vuotta. Parhaillaan siltaa raudoitetaan. Viikonlopun Weekend Festival tuo lisäliikennettä sillalle.

Desiigner Weekend Festivalilla.

Liskopukuisia naisia, Hämeenlinna-magneetti ja musta huone – Weekend Festivalin järjestäjät ovat tottuneet esiintyjien erikoisiin toiveisiin

Toiveissa olevia herkkuja, juomia ja tavaroita on listattu niin paljon, että viisi henkilöä on metsästänyt niitä jo kuukauden ajan ennen tapahtumaa.

Wanaja Festivalin yleisö pakkautuneena lavan eteen kuuntelemaan Klamydiaa aurinkoisena kesäpäivänä.

Hämeenlinnassa vilkas festarikesä keskikesällä – Weekend, Mellakka, Wanaja Festival ja Iskelmäpuisto uskovat yleisöä riittävän

Festarikesästä on tulossa ennätysvilkas koko Suomessa. Joitakin festivaaleja on peruttu kangertelevan ennakkolipunmyynnin takia, mutta Hämeenlinnassa uskotaan tulevaan kesään.

Kantolan tapahtumapuistossa Weekendin liput hulmuavat marraskuun tuulessa.

Weekend-festivaali Hämeenlinnaan – muuttuu samalla kolmipäiväiseksi

Weekendillä on ollut useampana vuonna yli 60 000 kävijää Helsingissä. Suurimmissa Hämeenlinnassa järjestetyissä tapahtumissa Kantolan tapahtumapuistossa yleisöä on ollut 55 000 henkeä.

Yleisöä ihastelemassa Weekendien päälavaa.

Suosittu ja parjattu Weekend Festival siirtyy pois Helsingistä – Järjestäjä: "Tapahtuma voitaisiin pitää Suvilahdessa, mutta sinne meitä ei otettu"

Aikaisemmin Helsingissä järjestetty Weekend Festival siirtyy vuonna 2022 uusiin maisemiin. Järjestäjän mukaan Helsingissä ei enää ole sopivia alueita Suvilahtea lukuunottamatta. Siellä tapahtumaa ei kuitenkaan kaupungin mukaan voi ensi vuonna järjestää.

Weekend Festivalin yleisöä ja ilotulitukset.

Ensin peruttiin Weekend, sitten Tubecon – festaripuuhamiestä mietityttää asia, jonka hän on jo oppinut kantapään kautta: brändi voi unohtua

Weekend-järjestäjä Hardi Loogin mukaan korona-aikaan järjestetty festari tekisi brändille haittaa. Hän ei halua asiakkaiden joutuvan puntaroimaan, uskaltaako tapahtumaan mennä vai ei.

Alex Mattson

Alex Mattson kuuli teininä Skrillexiä ja ryhtyi EDM-artistiksi – sitten EDM kuoli

Lokakuussa Alex Mattson liittyi osaksi Blind Channelia.

Sortunut muuri Hietaniemen hautausmaalla 20. elokuuta.

Nuoriso kiipeili Hietaniemen hautausmaan muurin hajalle Weekend-viikonloppuna – Nyt ei tiedetä, kuka maksaa laskun

Muuri sortui kiipeilyn takia viime viikonloppuna Weekend Festivalin aikaan, kun hautausmaalle tuli nuorisoa kuuntelemaan musiikkia ilmaiseksi.

Stefflon don

WEEKEND FESTIVAL 2018: Stefflon Donin keikka oli näyttävän viikonlopun piilotettu helmi

Yleisö voi laskea kuuluvansa pieneen onnekkaaseen joukkoon.

Yleisöä Weekend Festival 2018 -tapahtumassa Helsingissä.

Hietaniemen hautuumaalla Helsingissä järjestyshäiriöitä Weekend-festivaalin aikana – Alueen tyhjentämiseen tarvittiin ratsupoliisin apua

Hietaniemen hautausmaan ylipuutarhuri Ari Pipatti toivoo, että Hietaniemen rannassa ei enää järjestettäisi monipäiväisiä musiikkifestareita.

Yleisö odottaa sisäänpääsyä festivaalialueelle.

Video näyttää ahdingon Weekend Festivalin porteilla – kävijät joutuivat jonottamaan tuntikausia

Portit avattiin myöhässä, koska alueen rakentaminen oli kesken. Paikalla olleiden nuorten mukaan joku sai paniikkikohtauksen. Poliisin mukaan paineistavaa ruuhkaa ei syntynyt.

Weekend Festivaali Kyläsaaressa 2017.

Weekend Festivalin massiiviset turvajärjestelyt vaikeuttavat kulkua Hietaniemen hautausmaalle – Kappeliesimies: "Menkää muualle"

Helsingin seurakuntayhtymä ja Weekend-musiikkifestivaali ovat ajautuneet vastakkain Hietaniemen hautausmaalla.

Räppäri 6ix9ine

6ix9ine Weekend Festivalille – räppärin rikossyytteet herättävät keskustelua

Räppäri on syytettynä lapsen pornografisesta esittämisestä.

Weekend-festivaali julkisti lisää nimiä – kovimmat kiinnitykset ovat supersuositut Hardwell ja Desiigner

Konemusiikkitähtien ohella festareilla nähdään vakuuttava määrä rap-artisteja.

Koe Weekend Festivalin parhaat hetket uudelleen näiden kuvien ja audioiden avulla

Weekend Festival bailattiin viime viikonloppuna Helsingissä. Myös YleX oli mukana meiningissä.

Weekend Festival: Deadmau5 ja Marshmello olivat festarin isot vetonaulat − Marshmello veti tyylikkään setin, Deadmau5:in keikka herätti suurta keskustelua

Lauantai-illan pääesiintyjä Deadmau5 aloitti keikkansa vartin etuajassa. Keikka loppui anteeksipyyntöön ja siihen, kun artisti sanoi, että hänen pitää mennä makuulle.

Weekend Festival: Pendulum rakastaa Suomea yli kaiken − ja toi oikeilla soittimilla raikkautta festarin DJ-bileisiin

Pendulum todisti sen, että edes Weekend Festareilla hyvä keikka ei vaadi mojovia droppeja.

Weekend Festival: Kauriinmetsästäjät avasi festarit privakeikalla − äänestysvoittaja joutui aloittamaan keikkansa ennen kuin yleisö oli ehtinyt paikalle

Kauriinmetsästäjillä oli epäkiitollinen tehtävä avata Weekend Festival. Epäkiitollisemmaksi tilanteen teki se, että paikalla ei vielä ollut juuri ketään.

YleX on vahvasti mukana Weekend Festivalilla: katso tästä radion aikataulut ja vieraat, silent disco -voittajat sekä kaikki muut herkut – ja tuu moikkaamaan juontajia!

YleX tekee Weekend Festivalilta yhteensä peräti 14 tuntia suoraa radiolähetystä, joten voit bailata messissä, vaikka et pääsisi paikalle!

37-vuotias on muka jo niin vanha, että hänen ei pitäisi mennä klubeille – mutta maailman johtavat DJ:t ovat vielä vanhempia ja järjestävät niitä isoimpia bileitä

37 vuotta ei ole DJ:lle ikä eikä mikään. Kysykää vaikka Armin van Buurenilta, Tiëstolta, Carl Coxilta tai Paul Oakenfoldilta.

Flow Festival

Tungos on festarien painajainen – Ratkaisuna aikataulun suunnittelut ja vessajonot pois kulkureiteiltä

Festivaalit yrittävät hillitä ruuhkia muun muassa rakentamalla leveitä kulkureittejä. Viime vuonna paikoitellen ruuhkautunut Flow Festival saa käyttöönsä lisää tilaa.

Alex Mattson, The Chainsmokers ja monta muuta – tsekkaa tästä YleX:n tärpit Weekend Festivalille

Etkö osaa päättää, mitkä esiintyjät pitäisi ehdottomasti nähdä Weekend Festivalilla tulevana viikonloppuna? Tässä vähän apuja.

Menossa Weekend Festivalille? Ota tästä tärkeimmät infot haltuun!

Weekend Festival järjestetään Helsingin Kyläsaaressa tulevana perjantaina ja lauantaina 4.–5. elokuuta. Tässä ovat kootut ohjeet sujuvaan festarointiin.

Menestyvä naispuolinen DJ on yhä harvinaisuus – pitkän linjan DJ Milla Lehto rikkoo kaavaa ja tekee sen mielellään

Pian 20 vuotta levyjä pyöritelleen Milla Lehdon mukaan naispuolista DJ:tä ei ole järkeä kiinnittää esimerkiksi Weekend Festivalille vain sukupuolen vuoksi. Taidot ratkaisevat.

Rony Rex on yksi Suomen johtavista DJ-nimistä – vihdoin omia biisejä julkaisseen artistin ensimmäinen keikka oli niin kuuma, että stereot alkoivat sulaa

Rony Rex nousi Suomen eturivin DJ-kattaukseen ilman omia biisejä. Nyt ensimmäiset kappaleet ovat julki, ja ne on otettu loistavasti vastaan.

Haluatko keikalle Weekend Festivalille? YleX tuo festareille bilekontin – ja haluaa just sut esiintyjäksi!

Bilekontissa järjestetään silent disco, joka tulee olemaan vähintään yhtä siisti juttu kuin Ruisrockin reivikontti.

Weekend Festival lähestyy: valmistaudu kuuntelemalla DJ Orionin timanttiset ja nostalgiset kesäspesiaalit Yle Areenasta – ja voita liput festareille

DJ Orion juontaa tällä viikolla Uuden musiikin iltavuoroa ja jakaa Weekend Festival -lippuja perjantai-illan lähetyksessä.

Weekend-festival Helsingin Kalasatamassa elokuussa 2014.

Weekend-festari odotti melulupaa yli puoli vuotta – Muitakin ilmoituksia hukkunut kaupungin järjestelmään

Weekend Festival jätti melulupahakemuksensa jo joulukuussa, mutta odotti lupaa kuukausia. Kaupungin mukaan asiointijärjestelmässä on ollut jonkinlainen heikkous.

Weekend Festivalille saapuva Marshmello on suosittu mysteeri-DJ, joka ei ole paljastanut henkilöllisyyttään – sen vuoksi hän esiintyy aina vaahtokarkkina

Saattaa olla, että Marshmello on sama tyyppi kuin DJ Chris Comstock eli Dotcom. Mutta hän voi olla myös esimerkiksi Tiësto tai Martin Garrix. Tai ei kukaan edellä mainituista.

Tällainen artisti on Sub Focus, jonka biisillä ALMA fiittaa – suosittu brittiläis-DJ on yksi kotimaansa kovimmista drum'n'bass- ja dubstep-artisteista

Sub Focus on huomattavasti suurempi artisti kuin Felix Jaehn, jonka kappaleella ALMA fiittasi vuonna 2016.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle