Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nuuksion kansallispuistoa aiotaan laajentaa merkittävästi – miten käy pääkaupunkiseudun virkistysalueiden?

Helsingin kaupunki haluaa luopua rajojensa ulkopuolisista virkitysalueista ja selvityksessä on alueiden muuttaminen kansallispuistoksi.

Miten olisi vappuinen veneretki Helsingin lähisaareen

Vappupäivänä pääsee venekyydillä jo puoleen tusinaan saareen ja vesireittiliikenne useisiin saariin starttaa tulevana viikonloppuna.

Weekend Festival laajenee Viroon

Elektroniseen musiikkiin keskittynyt Weekend Festival järjestetään elokuussa Pärnussa samana viikonloppuna kuin Suomen emofestivaali.

Weekend Festivalista kesän kovin palauteryöppy

Lähistöllä Suvilahdessa järjestetty Flow-festivaali keräsi valituksia vain kourallisen. Weekendin järjestäjä puolustautuu toteamalla, että tapahtuma alitti kaikki Ympäristökeskuksen asettamat melurajat.

Weekend-festivaali keräsi Helsingin Kyläsaareen 20 000 ihmistä – turva-aidan kaatuminen aiheutti hämminkiä

Festivaalialueella ollut turva-aita antoi periksi ja ihmisiä kaatui maahan. Festivaalin järjestäjän mukaan kyseessä oli turva-aita, jonka oli tarkoituskin kaatua, etteivät ihmiset puristuisi sitä vastaan.

Weekend-festivaali pahoittelee telttalavan tungosta

Tungos ei aiheuttanut vaaratilanteita, sanoo Weekendin tiedottaja Tomi Lindblom. Väkeä ohjailtiin järjestysmiesten muodostamalla ihmisketjulla.

Liikennekaaoksen aiheuttanut Weekend Festival lupaa hoitaa hommansa - "Virheistä on opittu"

Viime kesänä Espoossa järjestetty Weekend Festival muutti parempien liikennejärjestelyjen perässä Helsinkiin. Vuosi sitten festivaali tukki pääkaupunkiseudun pahoin ja osa festivaalivieraista jäi tunneiksi jumiin busseihin.

Miksi me roskaamme?

Ennen jokainen tiesi, että minkä vien metsään, sen myös tuon pois. Luontoa ja rakennettuakin ympäristöä kunnioitettiin. Mikä keinoksi roskaamista vastaan? Mitä meille on tapahtunut, miksi olemme niin välinpitämättömiä?

Festivaalijärjestäjä kahlaa säännösviidakossa

Kesäisen musiikkitapahtuman järjestäminen ei ole yksinkertainen temppu säädöksiä pursuavassa Suomessa. Moni ensikertalainen tapahtumatuottaja törmää nopeasti lakipykäliin ja paperisotaan.

Espoon ruuhkauttanut Weekend-festivaali siirtyy Helsinkiin

Espoossa viime kesänä liikennekaaoksen aiheuttanut Weekend-festivaali sai luvan muuttaa Helsingin Kyläsaareen. Kiinteistölautakunta uskoo tapahtuman sujuvan ongelmitta toimivan metroyhteyden avulla.

Liikenteen pahoin sotkenut festari muuttamassa Espoosta Helsinkiin

Espoon Luukissa viime kesänä järjestetty Weekend Festival tukki ruuhkillaan tiet ja tuhannet ihmiset jäivät jumiin tunneiksi tienpäälle. Huonosti hoidettu järjestely poiki järjestäjälle lopulta myös sakot. Nyt festivaali hakee pääsyä Helsingin Kyläsaareen.

Weekend Festivalin järjestäjille sakot

Poliisi on sakottanut Espoon Luukissa järjestetyn festivaalin järjestäjiä. Elokuinen tapahtuma aiheutti pahan liikennekaaoksen.

Koiraharrastajat suuttuivat Weekend-festivaalin roskista

Luukin ulkoilualue on käyttäjiensä mielestä edelleen huonossa kunnossa viime viikonlopun Weekend-festivaalin jäljiltä. Liikuntavirasto on siivonnut alueelta suurimmat roskat, mutta esimerkiksi koirapuistossa on vielä lasinsiruja ja ruuantähteitä.

Weekend Festivalin järjestäjät: Tyytymättömien asiakkaiden määrää liioiteltu

Korvausvaatimukset Espoon Luukissa järjestetyn Weekend Festivalin liikennekaaoksesta ovat jäämässä vähäisiksi.

Ruuhkilta vältyttiin toisena festivaalipäivänä

Osa otti opikseen ja jätti auton kotiin.

More weekend traffic chaos in Helsinki

Traffic jams continued on Saturday as a result of the Espoo Weekend Festival event.

Espoon poliisi: Ruuhkia odotettavissa taas, olosuhteet täysin samat

Espoon Weekend Festival -tapahtuman aiheuttamat liikenneruuhkat eivät helpota tänäänkään, poliisi arvioi.

Weekend-festivaalin järjestäjä: Olemme hyvin pahoillamme

Julkisen liikenteen kapasiteettia ei saatu ponnisteluista huolimatta nostettua perjantaita varten toivotulle tasolle, järjestäjä toteaa tapahtuman Facebook-sivuilla.

Ojala polki voittoon Nuuksion maastomaratonissa

Maastopyöräilyn Luukin maastomaraton käytiin lauantaina Luukin, Pirttimäen ja Brobackan välisessä maastossa. Tapahtumaan osallistui hiukan yli 100 maastopyöräilyn harrastajaa, jotka kohtasivat taas hiukan muuttuneen kisareitin.

Uudellamaalla synkkä viikonloppu – 4 ihmistä hukkui

Espoossa hukkui lauantaina neljävuotias poika ja iäkäs mies. Helsingissä hukkui lauantaina kolmikymppinen mies sekä sunnuntaina noin 60-vuotias nainen.

Saasteet jylläävät Myyrmannin kupeessa

Helsingin seudun ilmanlaatua seurataan tänä vuonna kuudessa uudessa paikassa. Yksi näistä paikoista sijaitsee Rajatorpantiellä Myyrmannin vieressä, missä on alkumittausten perusteella Myyrmäen heikoin ilmanlaatu.

Espoo rauhoitti jälleen kaksi metsäaluetta

Espoo aikoo rauhoittaa taas kaksi uutta luontoaluetta. Rauhoittaminen on osa Espoon juhlavuoden 550 hehtaarin metsiensuojelutavoitetta.

Espooseen on perustettu kolme uutta luonnonsuojelualuetta

Helsingin kaupunki omistaa Luukin, Hakjärven ja Pirttimäen luonnonsuojelualueet.

Järjestöt toivovat suositusta maastotapahtumista suojelualueilla

Joukko kansalaisjärjestöjä perää valtakunnallista suositusta maastotapahtumien järjestämisestä luonnonsuojelualueilla. Näin jokaisen luonnonsuojelualueen perustamisprosessin yhteydessä ei tarvitsisi käydä asiasta laajaa julkista kädenvääntöä.