Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Erotuomari

SM-liigan finaaleissa neljä parasta päätuomaria - "Haetaan pareja, joiden pää kestää painetilanteessa"

Jääkiekon SM-liigakaudesta on pelaamatta enää loppuhuipennus. Joukkueiden karsiutuessa vaihe kerrallaan myös tuomareista on seulottu parhaiten suoriutunut ryhmä.

Opiskelikat tanssivat kauppakeskuksessa

Centriasta kansainvälistä osaamista ja kielitaitoa: haku englanninkieliseen opiskeluun alkaa

Ammattikorkeakoulussa voi opiskella englanniksi kuudella linjalla, niistä 4 Kokkolassa ja loput Pietarsaaressa ja Ylivieskassa. Koulutusta tarjotaan erityisesti alueen nuorille, jotta paikalliset yritykset saisivat kielitaitoista työvoimaa.

Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtye lopettaa – keulahahmojen näkemykset eivät enää kohtaa

Sallan ja Miron matka maailman ympäri -bändin tarina on lopussa.

Juhannuskokko Seurasaaren rannassa.

Vietätkö kaupunkijuhannuksen Helsingissä? – Katso menovinkit täältä

Juhannuksenvietto kaupungissa ei ole yhtään hullumpi vaihtoehto, sillä tekemistä ja tapahtumia riittää. Helsingissä järjestetään monia perinteisiä tapahtumia, joissa yöttömästä yöstä saa nauttia luonnonkauniissa ympäristössä.

Keskimaasta Kutoselle - Elijah Wood DJ-keikalle Helsinkiin

Zach Cowienin ja Taru Sormusten Herrasta -triologiasta tunnetun Elijah Woodin DJ-duo Wooden Wisdom nähdään elokuussa Kuudennella Linjalla.

Ravintola Kuudes Linja toimi Skidit diskon näyttämönä lauantaina. Menoa ja meininkiä riitti, vaikka juhlakansa oli totuttua nuorempaa.

Kallion hipsterkeidas muuttui valtavaksi lastendiskoksi

Helsingissä järjestettiin lauantaina lastendisko, jossa esiintyi Suomen tunnetuimpiin kuuluvat DJ:t Orkidea ja Taste. Tapahtumapaikkana oli Kuudes Linja, ja meininkiä sävyttivät myös diskopallot, huippuluokan valomiehet, uv-valossa hohtavat saippuakuplat sekä glow stick -askartelupaja.

HJK Eurooppa-liiga Torino

Kommentti: Rohkeampi, röyhkeämpi HJK

Helsingin Jalkapalloklubin täytyy uskaltaa pelata Kööpenhaminaa vastaan yhtä rohkeasti kuin Torino-ottelussa, mikäli se haluaa säilyttää jatkomahdollisuutensa, kirjoittaa Yle Urheilun Antti Ennekari.

Museovirasto ja Forssa vastakkain talousrakennuksen purkuluvasta

Forssan kaupungilla ja Museovirastolla on erilainen käsitys kalliomäkeläisen talousrakennuksen arvosta. Forssa antaisi purkuluvan huobnon kunnon takia. Museovirasto taas kieltäisi purkamisen osana vanhaa työläiskaupunginosaa.

Kokeellinen jazztapahtuma Helsinkiin

Helsingissä pidetään joulukuussa uusi jazztapahtuma We Jazz, joka etsii jatsille uusia esittämisen muotoja.

Kotimainen uutuusbändi tanssittaa hien pintaan – tämä yhtye sinunkin on nähtävä

Kuningasidea nostatti tunnelman kattoon eilen 9. toukokuuta Helsingin Kuudennella Linjalla.

Sankkaa savua nousee vihreästä, kaksikerroksisesta peltiseinäisestä hallista.

Sundellin linja-autohallissa Porissa palo

Ruosniemen Linja-auto Oy:n bussihalli Porissa on kärsinyt mittavia vaurioita tulipalossa. Tulipalossa tuhoutui kuusi linja-autoa sekä yrityksen muuta omaisuutta. Henkilövahinkoja ei sattunut. Mikkolantie on suljettu liikenteeltä.

Sotaharjoitusjoukot tien päällä Lapissa

Pohjois-Suomen sotilasläänin taisteluharjoitus ruuhkauttaa maanteitä Lapissa viikonloppuna. Harjoitusjoukkojen vahvuus on 3 700 henkilöä ja 670 ajoneuvoa.

Vadelma Fest valtaa Alppipuiston, Skidit Festarit Sörnäisen

Ilmaiskonsertit jatkuvat Helsingin alppipuistossa. Lauantaina puoliltapäivin puiston valtaa Vadelma Fest.

Satoja KalPa-faneja pronssiotteluun Jyväskylään

KalPan fanit ovat tulossa Jyväskylän pronssiotteluun kuudella linja-autolla. Mistä se sitten kertookin, kaksi kuudesta autosta on alkoholittomia. Lippuja otteluun olisi mennyt selvästi enemmän kuin kiintiössä oli.

Funky Elephant -festivaali laajenee

Helsingissä huhtikuussa järjestettävä mustaan rytmimusiikkiin erikoistunut Funky Elephant -klubifestivaali levittäytyy tänä vuonna uusiin ravintoloihin. Neljätoistavuotiaan festivaalin ohjelmisto laajenee samalla viisipäiväiseksi ja sisällöltään entistä monipuolisemmaksi.

Tampereella ammuttu kohti autoja

Tampereella on hajotettu autojen ikkunoita ampumalla. Kalevankankaalla ammuttiin kuuden linja-auton ja yhden henkilöauton laseja alkuillasta.