Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

A-lehtien yt-neuvottelut päättyivät 27 henkilön vähennykseen

Irtisanotut saavat mukaansa rahallisen tukipaketin.

A-lehtien yt-neuvottelut päättyneet ja työntekijöitä on jo irtisanottu – henkilöstövaikutukset julki ensi viikon alkupuoleen mennessä

Henkilökunta vähenee muun muassa Apu-lehteä tekevässä ajankohtaismedioiden toimituksessa.

A-lehdet aloittaa yt-neuvottelut – talouden epävarmuus vaikeuttaa myös aikakauslehtien mainosmyyntiä

A-lehdet-konserni aloittaa yt-neuvottelut. Yhtiö arvioi vähennystarpeeksi noin 40 työntekijää.

Journalisti: Vauva-lehti lopetetaan

Vauva-lehteä on julkaistu vuodesta 1992 lähtien.

Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa on irtisanoutunut

Lehden päätoimittajana on toistaiseksi toimituspäällikkö Jarmo Raivio.

HS: Otavamedia irtisanoo 47 ja ulkoistaa asiakaspalvelunsa

Otavamediassa työskentelee runsaat 400 ihmistä.

Internet täyttyi Marvel-legenda Stan Leelle omistetuista julkaisuista – jaa oma muistosi tämän jutun kommenteissa

Kokosimme koskettavimmat sosiaalisen median julkaisut Marvel-legenda Stan Leen muistoksi.

Seiska-lehden päätoimittaja vaihtuu

Vastaava päätoimittaja Jani Soila eroaa – toimituspäällikkö Sami Hernesahosta uusi päätoimittaja.

Finnish woman lands dream job drawing comics for Marvel

Helsinki-based artist Rosi Kämpe was chosen to draw Spider-Gwen for Marvel Comics, one the world's top comic book publishers.

Jeppe Lahtisesta kasvoi taiteen kerääjä vanhempiensa Urpon ja Hymyn opissa: "Vaimoni on laittanut ostokiellon, mutta kyllä minä sen aina jollain pystyn kiertämään"

Legendaarisen tamperelaisen lehtikeisarin ja hänen perheensä taidekokoelman helmet ovat tänä kesänä esillä laajassa näyttelyssä.

Lehtialan vaikuttaja Hymy Lahtinen on kuollut

Nimensä aikakauslehdelle antanut Hymy Lahtinen menehtyi lokakuun 22. päivänä Tampereella.

Aktiivisuusranneke, kuulokkeet, Suomi 100 -kakkulapio, torkkuhuopa... – kylkiäislahja on ovela syötti lehtitilauksissa

"Tilaa nyt, saat tyylikkään lahjan!" Harvinaista ei enää ole, että tilaajalle luvataan kaupan päälle kylkiäinen, jonka ilmoitetaan olevan arvokkaampi kuin itse lehtitilaus.

Valtakunnasyyttäjä myöntää virheen suosittuaan veljensä yritystä: "Otan sen vastaan, mitä tulee"

Lukuisat syyttäjävirastot ovat ostaneet johtamiskoulutusta valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen veljen yritykseltä.

Selfie Merkelin kanssa muuttui painajaiseksi

Syyrialainen pakolainen otti liittokansleri Angela Merkelin kanssa selfien ja joutui valeuutisten mustamaalaamaksi. Nyt hän on vienyt Facebookin oikeuteen.

Finnish publishers in Norwegian tax avoidance scheme

In order to avoid value-added taxes, some Finnish magazine publishers ship their publications to Norway and then send them back to subscribers in Finland. Publishers claim the savings help protect Finnish jobs, after new taxes were levied at a time of declining revenues.

Aikakauslehtiä rahdataan rekalla Norjaan ja takaisin – Syynä verojen välttely

Miljoonien arvosta suomalaisia aikakauslehtiä ajetaan joka kuukausi Suomesta Norjaan ja takaisin. Rekkarallin avulla kustantajat pystyvät välttämään arvonlisäveron maksamisen. Lehti matkustaa tuhansia kilometrejä ennen kuin se kolahtaa tilaajan postiluukusta.

Euroopan avoimuus esillä Päämajasymposiumissa

Mikkelissä järjestetään tänään torstaina yhdeksättä kertaa Päämajasymposium. Tilaisuus kokoaa yhteen politiikan ja talouden vaikuttajia. Keskusteluissa käsitellään Euroopan avoimuutta ja turvallisuutta.

Seura: Ministeri Toivakan veroparatiisijärjestely yhä voimassa

Ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakan ja hänen miehensä belgialainen yhtiöjärjestely on edelleen pystyssä. Seura-lehden mukaan Toivakan perheyhtiöt välttäisivät järjestelyn myötä myyntivoittoveron, jos mikkeliläinen kauppakeskus myydään.

Seiskan valokuvaaja Ari Lahti on nähnyt kekkerit ja kokkareet, mutta myös murhatun pikkutytön nukkekodin

Valokuvaaja Ari Lahti halusi sotakuvaajaksi, mutta päätyi Seiskaan. Lahti on tavannut kaikki Suomen julkkikset ja nähnyt yhden jos toisenkin nousut ja laskut. Kirjan hän teki, koska ihmisten pitää tietää muutakin kuin se, mikä näkyy kevyesti lehtien sivuilla.

Arvopaperin päätoimittaja vaihtuu

Eljas Revolle ei löytynyt uutta roolia uudessa organisaatiossa, sanoo Alma Talentin toimituksista vastaava Arno Ahosniemi.

Kaasun siirtohintojen korotukset kuluttaja-asiamiehen syyniin jo maanantaina

Suomen Kuvalehti uutisoi lauantaina, että Aurora Kaasunjakelu Oy on korottanut vuoden alusta kaasun siirtohintoja jopa 47,5 prosenttia. Korotukset koskevat ainakin 30 000 helsinkiläistä kotitaloutta. Viranomaiset alkavat selvittää asiaa maanantaina.

Isot mediatalot kisaamaan YouTuben kanssa – tavoitteena Suomen suurin videoverkosto

Suuret suomalaiset mediatalot yhdistävät voimansa YouTubea ja Facebookia vastaan. MTV:n ja seitsemän mediayhtiön tavoitteena on rakentaa Suomen suurin videoverkosto. Uuden MTV Videoverkoston jäsenet haluavat yhteisvoimin kasvattaa laadukkaan videosisällön ja videomainonnan roolia kotimaisissa medioissa.

SK: Hallinto-oikeus kumosi Kittilän kunnanjohtajan potkut

Pohjois-Suomen hallinto-oikeus on kumonnut Kittilän kunnanvaltuuston päätöksen kunnanjohtaja Anna Mäkelän irtisanomisesta, kertoo Suomen Kuvalehti. Hallinto-oikeus kumosi päätöksen sillä perusteella, että Mäkelää ei ollut kuultu asianmukaisesti.

Kittilän kunnallispolitiikassa taas uusi sotku

Kittilän kunnanhallituksen jo tarkastettu pöytäkirja on korvattu uudella. Kittilän kunnanvaltuuston puheenjohtaja Inkeri Yritys on jättänyt kunnanhallitukselle kysymyksen siitä, miksi 12. päivä tammikuuta pidetyn kokouksen pöytäkirja on tuhottu tarkastamisen jälkeen ja korvattu uudella.

Ulkoilureiteille on vaikea päästä – Anna menee metsään taksilla

Joensuulainen Anna Lehtinen haluaa liikkua metsässä. Päästäkseen luonnonhelmaan Lehtinen joutuu turvautumaan taksikyytiin, sillä hänellä ei ole omaa autoa. Harvoihin kohteisiin pääsee julkisilla kulkuneuvoilla.

Moni aikakaus- ja sanomalehti on poikkeuksellisesti luettavissa ilmaiseksi

Monien lehtien näköisversioita pääsee kuka tahansa lukemaan ilmaiseksi postilakon aikana. Muun muassa Maaseudun Tulevaisuus, Kauppalehti, A-lehtien Apu, Demi, Kotivinkki, Mondo ja Urheilulehti ja monet paikallislehdet ovat luettavissa netissä.

Seura: Tuomittu joensuulainen mallipomo hävisi kunnianloukkauskanteen

Aikakausilehti Seura kertoo, että joensuulainen mallipomo on hävinnyt kunnianloukkauskanteensa lehteä vastaan. Seura kirjoitti aikaisemmin artikkelin mallipomon lukuisista seksuaalisista hyväksikäytöistä.

Video: Karmea veto! Hulk teki todellisen Hulk-maalin

Valencian maalivahti ei mahtanut mitään Zenitin Hulkin voimakkaalle potkulle, vaikka veto suuntautui keskelle maalia.

Luulitko sinäkin mainosta uutiseksi?

Oletko törmännyt internetissä sanoihin "sponsoroitu sisältö", "kumppaniblogi", "yhteistyökumppanin sisältöä" tai "yritysuutisia"? Kaikki ne ovat kiertoilmaisuja sanalle natiivimainonta. Se näyttää journalismilta, mutta on oikeasti mainos. Ilmiö yleistyy Suomessa kovaa vauhtia.

Kärnä: Terroristien sosiaalituet lopetettava

Kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii sosiaalitukien poistamista terroristijärjestö Isisin riveihin lähteneiltä suomalaisilta. Suomen Kuvalehti on perjantaina kertonut, että sotiminen Iisisin riveissä ei vaikuta Kelan myöntämiin sosiaalietuuksiin.

Aller lopettaa Olivian ja Divaanin printtijulkaisun

Kumpikin lehtibrändi jatkaa verkossa, Aller Media kertoo tiedotteessaan. Tiedotteen mukaan Allerin yt-neuvottelut ovat päättyneet ja työpaikkoja vähenee enintään 40.

Amerikkalaislehti: Parikkalan karmiva patsaspuisto vie yöunet

Amerikkalaisen Condé Nast Traveler -lehti on listannut Parikkalan patsaspuiston maailman pelottavimpien matkailukohteiden joukkoon, kertoo Iltalehti.

SK:n päätoimittaja: "Suomen Kuvalehti on tässä maassa viimeinen lehti, jossa mainonta sekoittuisi journalismiin"

Ylen nettisivuilla tänään keskivikkona julkaistussa jutussa käsiteltiin Suomen Kuvalehden sivuilta löytyvää mainosta, jossa Helsingin kaupungin virkamies mainostaa tarinallisessa ilmoituksessa pesukoneita. Lehden päätoimittajan Ville Pernaan mukaan Suomen Kuvalehdessä oleva mainos ei sekoitu lehden omaan journalistiseen sisältöön millään tavalla.

Amerikkalaisen sarjakuvalehden yllätysjuoni: Superpahis lymyilee Suomen Lapissa

Marvelin tuoreessa Wolverines-lehdessä myös supersankari Wolverine päätyy Pohjois-Suomeen. Uutinen sisältää juonipaljastuksia.

Ampparit ei valloitakaan Venäjää

Uutiskeräinpalvelu Ampparit.com:in omistajan Ampparit Oy:n suunnitelmat yrityksen toimimisesta Venäjälle eivät toteudukaan. Vuonna 2010 aloitettu mediaseuranta itänaapurissa olisi jatkuakseen vaatinut yritykseltä liian suuria investointeja.

Lehtiyhtiön johdolle ehdollista vankeutta työturvallisuusrikoksista

Lehtiä Vihdissä kustantavan Karprintin kaksi johtohenkilöä on tuomittu ehdolliseen vankeuteen työturvallisuusrikoksista. Työturvallisuusrikoksesta tuomitaan harvoin vankeutta.

Hanne Aho Journalistiliiton puheenjohtajaksi

Aho voitti vastaehdokkaansa Arto Niemisen äänin 45–32, liitto tiedottaa. Nieminen on toiminut SJL:n johdossa vuodesta 2006 saakka.

Batmanin edustajat tuohtuivat - futisseura joutui luopumaan suunnitelmistaan

Valencian lepakkoaiheisen logon uudistus ei mennyt läpi, sillä tuorein versio muistutti liikaa Batmanin logoa.

Talouselämä: Sokli mukana hallituksen edistämissä hankkeissa

Soklin kaivosrata on mukana listassa hallituksen edistämistä investointihankkeista. Talouselämä-lehti kertoo hankkeista, joita Suomi esittää Euroopan unionin investointiohjelmaan.

Suomen Kuvalehden journalistipalkinto Heikki Aittokoskelle

Lautakunnan mukaan ulkomaantoimittaja Heikki Aittokoski on peloton ja uskaltaa kysyä vaikeita kysymyksiä. Palkinto on 10 000 euron arvoinen. Kunniamaininta myönnettiin toimittaja Aarno "Loka" Laitiselle.

Hulppea tempaus kiekkojoukkueelta – ottelu käyntiin Batman-asuissa!

Jääkiekkojoukkue Toledo Walleye kunnioittaa Batman -sarjakuvan juhlavuotta pelaamalla ottelun teeman mukaisissa puvuissa.

Blogitutkimus: Ruoka ja lifestyle kiinnostavat eniten, videoblogien uskotaan vahvistuvan tulevaisuudessa

Aller Median tutkimusjohtajan mukaan naisilla ja miehillä on erilaiset motiivit blogien lukemiselle. Bloggaajien uskotaan tulevaisuudessa olevan entistä vahvempia mielipidevaikuttajia.

Voima-lehden toimitus irtisanoutui – "Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kävellä pois"

Irtisanoutumisen syynä on luottamuspula Voima Kustannuksen hallitusta kohtaan. Viikko sitten uutisoitiin lehden vastaavan päätoimittajan Kimmo Jylhämön erottamisesta.

Sanoma irtisanoo yli 30

Magazine Media keskittyy naisiin, yli 55-vuotiaisiin ja perheisiin. Se tarkoittaa työn loppumista yli 30 ihmiseltä.

Voima-lehden vastaavalle päätoimittajalle potkut

Voima-lehden vt. vastaava päätoimittaja Teemu Matinpuro vahvistaa asian Yle Uutisille. Voima-lehden vastaavan päätoimittajan Kimmo Jylhämön potkuista kertoi ensin Helsingin Sanomat.

Suomen Kuvalehti: Poliisi käynnisti esitutkinnan Kittilän päättäjien toimista

Poliisi on käynnistänyt esitutkinnan, joka koskee Kittilän kunnan päätöksentekoa. Asiasta kertoo Suomen Kuvalehti.

Seuralle uhkasakko sähkötupakkamainoksen julkaisemisesta

Seuran julkaisemaa sähkötupakkamainosta pidetään erityisen moitittavana, koska se julkaistiin perhelehdessä ja vieläpä niin isona.

Tanskan skandaalilehtiskandaali johti mediapomon eroon

Aller Median julkaisujohtaja Per Ingdal jättää paikkansa. Se og hør -juorulehden epäillään käyttäneen uutismetsästyksessään laittomia keinoja.

EIT:n Suuri jaosto käsittelee Suomen Kuvalehden valokuvaajan valituksen

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) Suuri jaosto on 17:sta tuomarista koostuva tuomioistuimen korkein elin. Sen käsittelyyn otetaan vain erityisen tärkeiksi arvioituja tapauksia.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle