Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

4,5-vuotias mustamamba sai uuden kodin – "Yhteiselo sujuu sopuisasti"

Mustamamba kuoriutui helsinkiläisessä eläintalossa neljä ja puoli vuotta sitten. Se on nyt yleisön nähtävillä eläintalon näyttelyterraariossa.

Luolakäärmeelle ensimmäiset poikaset

Suomen ensimmäiset luolakäärmeen poikaset syntyivät maanantaina Helsingin Tropicariossa. Yli kaksimetriseksi kasvava luolakäärme elää luonnossa Thaimaassa ja Malakan niemimaalla.

Kuningaskäärme pyöräytti yhdeksän munaa Helsingin Tropicariossa

Musta-valkoraitaisten poikasten odotetaan kuoriutuvan syyskuun puolivälissä.

Pikkukäärmeet valtasivat Vallilan eläintalon

Käärmeisiin ja liskoihin erikoistuneessa eläintalossa Helsingin Tropicariossa luikertelee nyt liuta terhakoita käärmeenpoikasia. Kevään lisääntymiskauden käynnisti kaakkoisaasialainen litteäkuonopalmukyy, joka pyöräytti viikonloppuna maailmaan 19 poikasta.

Harvinainen varaani munii Helsingissä

Mustavesivaraani on lisääntynyt eläintarhaolosuhteissa aiemmin vain kahdesti.

Myrkyllinen mustamamba muni jälleen Helsingissä

Helsingin Vallilassa sijaitsevassa Tropicariossa todistettiin sunnuntaina matelijoiden perheonnea, kun maailman myrkyllisimpiin käärmeisiin lukeutuva mustamamba muni 13 munaa. Mustamamban lisääntyminen eläintarhaoloissa on äärimmäisen harvinaista.

Afrikan jättikäärme muni Tropicariossa

Afrikan suurin käärmelaji kalliopyton muni torstaiaamuna Helsingin Tropicariossa 20 valkoista munaa. Jättiläiskäärmeet voivat kasvaa jopa kahdeksan metrin pituisiksi.

Jättiläisanakondalle poikasia Helsingissä

Helsingin Tropicariossa koettiin iloinen perhetapahtuma, kun eläintalon vihreä anakonda synnytti kymmenen pientä luikertelijaa. Vihreä anakonda on maailman painavin käärmelaji, jolle voi kertyä painoa lähes 200 kiloa ja pituutta jopa 8 metriä.

Mustamamba sai poikasen Helsingin Tropicariossa

Yksi maailman myrkyllisimmistä käärmeistä, afrikkalainen mustamamba, on saanut ensimmäisen poikasensa tänä aamuna eläintalo Tropicariossa Helsingissä. Mustamambaa ei ole koskaan aiemmin saatu lisääntymään pohjoismaisissa eläintarhoissa.

Vallilan mustamamba odottaa perheenlisäystä

Vallilan Tropicariossa on todistettu erittäin harvinaista perhetapahtumaa. Yksi maailman vaarallisimmista eläimistä, mustamamba on pyöräyttänyt lähes parikymmentä munaa. Tapaus on tiettävästi Pohjoismaiden ensimmäinen.

Mystinen niilinkrokotiili saapui Helsingin Tropicarioon

Helsingin Tropicario on vastaanottanut Latviasta Riian eläintarhasta maailman toiseksi suurimman krokotiililajin, niilinkrokotiilin. Uudella tulokkaalla on todella mielenkiintoinen historia.