Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Maapallo avaruudesta kuvattuna.

Ilmakehä yllätti Nasan tutkijat – tunnistamaton voima aiheutti ryhmihäiriön ikiliikkujalle

Poikkeuksellisen ilmiön ei ole havaittu vaikuttaneen säähän tai ilmastoon maapallon pinnalla.

Kohtaus näytelmästä Kissa kuumalla katolla

Pirtillä esitettävä klassikkonäytelmä tarjoaa silmäkarkkia

Kissa kuumalla katolla toi 1950-luvulla valkokankaalle Elisabeth Taylorin ja Paul Newmanin muodostaman tähtiparin. Kemissä heidän jalanjäljissään ovat Tatja Hirvenmäki ja Tomi Turunen. Perhedraamaa esitetään Kemin Pirtillä, jossa ammattilaisteatteria on viimeksi nähty yli 30 vuotta sitten.

HIFK ja Jokerit kuvassa

Tappelu jääkiekkopisteistä kaipaa uutta käsikirjoitusta

Jääkiekossa nyrkkejä heilutetaan milloin mistäkin syystä ja käydään kuittaamassa edellisten kohtaamisten tapahtumat. Yle Lahden toimittaja Juha-Pekka Huotarin mielestä kuittivihko on heitettävä jo menemään.

Muoti on natsismia

Radio Savon Petri Julkunen arvioi asiantuntemuksella ja maalaisjärjellä muotituulia tässä viikottaisessa muotiblogissaan. Miksikö? Koska jonkun se on tehtävä. Ja se joku on tällä kertaa Julkunen.

Broadwaylla kunnioitetaan Paul Newmanin muistoa

New Yorkissa teatterit kunnioittava tänään hiljattain edesmenneen Hollywood-tähden Paul Newmanin muistoa. Kaikki Broadwayn ja Times Squaren teatterit himmentävät tänään illalla julkisivujensa mainosvalot minuutin ajaksi.

Paul Newman 1925 - 2008

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja ohjaaja Paul Newman syntyi 26.1. 1925 Shaker Heightsissa Ohiossa. Paulin isä omisti urheiluvälinekaupan. Paulin äiti Theresa kannusti poikaansa teatterialalle ja Paul teki ensiesiintymisensä lavalla 7-vuotiaana koulunäytelmässä Robin Hood.

Näyttelijä Paul Newman on kuollut

Yhdysvaltalainen näyttelijä Paul Newman on kuollut. Newman oli 83-vuotias. Newman muun muassa nimettiin Oscar-ehdokkaaksi kymmenen kertaa. Oscarin hän sai vuonna 1986 roolistaan elokuvassa Suuret setelit.

Paul Newman lopettaa näyttelemisen

Yhdysvaltalainen veteraaninäyttelijä Paul Newman lopettaa näyttelemisen. 82-vuotias Newman perustelee ratkaisuaan sillä, että työ ei enää suju entisen tasoisesti.