Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Murtomaahiihdosta tänä talvena innostunut näyttelijä Jon-Jon Geitel ymmärtää laturaivoajia, vaikka osaa hillitä omat tunnekuohunsa

Roope Salminen ja koirat -yhtyeestäkin tuttu Geitel julkaisee pian levyllisen omaa musiikkia.

Broadwaylla Shrekin nähnyt näyttelijä ei arvannut saavansa Suomessa saman roolin

Petrus Kähkönen näyttelee vihreää jättiä Helsingin Kaupunginteatterin Shrek-musikaalissa. Laulu lähti kunnolla lentoon vasta kun roolihahmon tekoleuka heitettiin mäkeen.

Kaksi Tarzania eli jaettu tähteys

Tarzan apinoiden kuningas nousee Suomessa ensimmäistä kertaa näyttämön lavalle, kun Helsingin kaupunginteatterin suurmusikaali saa ensi-iltansa torstaina. Maailmalla jo pyörinyt esitys perustuu Disney-animaatioon. Suomessa musikaaliin on satsattu täysillä, muun muassa päärooleissa on harvinainen tasavertainen tuplamiehitys.

Roskisprinssi vie kermaperselinnasta kaatopaikalle

Raimo O. Niemen ohjaama Roskisprinssi on parhaillaan työn alla maakunnassa. Nuortenelokuvaa purkitetaan Outokummussa syyskuun alkupuolelle saakka, kuvauksesta vastaa Kari Sohlberg. Kotimaisen nuortenelokuvan synkkyys ja ahdistus loistavat kerrankin poissaolollaan, vaikkei tarina aivan kepeä olekaan.

Heittäytyjät polkevat kameroiden edessä

Innostunut ja hullutteleva ryhmä polkee taivaltaan Päijät-Hämeestä kohti Savoa ja Uutta Valamoa. Viiden pyöräilijän joukko on tuunannut varusteensa ja kehittelee hauskutusta itselleen, toisilleen ja matkan varren ihmisille. Lopputuloksen voi nähdä syksyllä YLE Teemalla.