Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Rovaniemeläisryhmä kilpailee Staalon teatterifesteillä

Rovaniemen kansalaisopiston Saalot-teatteriryhmä kävi Lapin Radion studiossa perjantaina ennen kuin he matkustivat Leville Staalon teatterifesteille. Saalot esittävät näytelmän "Sadonkorjuu" lauantaina festien kilpasarjassa.

Miitta Sorvali rakastui Lappiin – osti maalaistalon Kittilästä

Näyttelijä Miitta Sorvali on menettänyt sydämensä Lapille. Pohjoisilta leveyksiltä löytyy nyt myös oma rauhan tyyssija: vanha maalaistalo, jossa tuijotella takkatulta, kun ulkona pyryttää.

Staalon teatterifesteille odotetaan kävijäennätystä

Lapin suurimpaan teatteritapahtumaan Staalon teatterifesteille odotetaan kävijäennätystä. Yhteyshenkilö Annika Anttila Levin Matkailu Oy:stä kertoo, että viime vuonna tapahtumassa kävi 3500 ihmistä. 

Unohda stand up, nyt tulee sit down!

Kittilän kirkonkylällä ja Levitunturilla pidettävät Staalon teatterifestit on kasvanut Lapin suurimmaksi vuosittaiseksi teatteritapahtumaksi. Lapin teatteriharrastajien lisäksi esiintyjäjoukossa on useita maan eturivin näyttelijöitä.

Särkiä ja rökhäitä pellolaisittain

Teatteri Meän Suota jatkaa uutuusesityksessään "Särkiä ja rökhäitä" aiemman "Aamukahviakhaan en ole saanu" -näytelmän hyväksi havaitulla linjalla. Tosin tapahtumat eivät mene tälläkään kertaa ihan putkeen.

Staalon teatterifestit alkaa Kittilässä

Teatterista pitävät kokoontuvat Kittilään ja Leville kolmatta kertaa Staalon teatterifesteihin. Sunnuntaihin kestävällä festivaalilla nähdään esityksiä monologista imitaatioihin, meänkielellä ja viittomakielellä.