Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ylitorniolainen Veenin vesi kelpaa Lähi-idän kasvavalle keskiluokalle, mutta hiihtokeskusten pöydistä sitä ei löydä

Rikkaissa arabimaissa kauppansa tekevä ylitorniolainen lähdevesi ei ole vielä löytänyt ostajiaan kotimaakunnassaan Lapissa.

Nalle Puh viettää pyöreitä vuosia ja saa uusvanhan ystävän

Uusi hahmo perustuu yhtä vanhaan leluun kun Puh ja kumppanit, mutta jäi 1920-luvulla päätymättä A. A. Milnen kirjoihin.

Inhimillinen kosketus voi olla tulevaisuudessa ylellisyyttä

Yhteiskunnassa on käynnissä arvohajaannus, jossa ihmiset etsivät laatuaikaa ja arvojensa mukaista elämää. Silloin esiin nousee toisenlaisia asioita, jotka ovat luksusta juuri heille.

Tutkija haukkuu suomalaisen palvelukulttuurin – "Suomi on Venäjälle suuri Harrodsin tavaratalo"

Tulevaisuustutkija Ilkka Halavan mukaan suomalaisten yritysten on kohennettava kielitaitoaan, muututtava joustavammiksi ja parannettava yhteyksiään Venäjään. Iso ongelma on se, että useimmista suomalaisista verkkokaupoista saa palvelua vain suomen kielellä.

Lontoossa vuosikymmeniä sitten hylätty metroasema myytiin asunnoiksi – hintalappu yli 60 miljoonaa euroa

Lähellä Harrodsin tavarataloa sijaitsevalle Brompton Roadin asemalle ei ole päästetty matkustajia vuoden 1934 jälkeen. Toisen maailmansodan aikana asema toimi komentokeskuksena.

Prinsessa Dianan kuolemaa tutkitaan taas – ehkä sittenkin murha

Uudet väitteet antavat ymmärtää, että Britannian asevoimien sotilas olisi aiheuttanut prinsessan ja hänen miesystävänsä kuoleman. Poliisi selvittää väitteen todenperäisyyttä.

Vuosikymmeniä sitten hylättyä metroasemaa kaupitellaan Lontoossa

Matkustajia ei ole päästetty Lontoon keskustassa sijaitsevalle asemalle vuoden 1934 jälkeen. Toisen maailmansodan aikana Brompton Roadin asema toimi komentokeskuksena.

NFL-joukkueen omistaja osti Fulhamin

Kauppahinta on jopa 232 miljoonaa euroa.

Qatar aikoo rakentaa Harrods-hotelleja

Kuala Lumpuriin ensi vuonna rakennettavan hotellin hintalappuna on noin 500 miljoonaa euroa. Qatar Holding osti lontoolaisen Harrods-tavaratalon vuonna 2010.

Joulumyynnistä odotetaan vilkasta Turun seudulla

Kauppiaat odottavat hyvää joulumyyntiä Turun seudulla. Kauppakeskuksissa kävijämäärät ovat olleet syksyllä nousussa, joten tämän uskotaan lupaavan hyvää joulukaupalle. Joulutavarat ovat lisääntymässä monien kauppojen hyllyillä. Suomessa joulutuotteiden myynti alkaa yleensä lokakuun puolessa välissä.

Fulham-fanit ihmettelevät omistajan kunnianosoitusta "popin kuninkaalle"

Valioliigaseura Fulhamin omistaja Mohamed Al-Fayed käski joukkueensa kannattajia "painumaan Chelseaan", mikäli miehen kunnianosoitus edesmenneelle Michael Jacksonille ei miellytä seuran faneja. Al-Fayedin teettämä patsas Jacksonista paljastettiin sunnuntain Blackpool-ottelun yhteydessä Fulhamin kotistadionin Craven Cottagen ulkopuolella.

JAUR-tuotteita myyntiin Harrodsissä

Maailman tunnetuin tavaratalo Harrods Knightsbridge Lontoossa on ottanut myyntivalikoimaansa torniolaisen JAUR-teräsdesignmalliston.

VEEN Waters palkkaa lisää työntekijöitä

Designpullotettua lähdevettä Ylitornion Aavasaksalla valmistava VEEN waters palkkaa lisää väkeä tuotantomäärän kasvattamiseksi. Operatiivinen johtaja Mikko Nikkilä kertoo, että VEENin tavoitteena on nostaa myynti ensi vuonna miljoonaan pulloon.

Joulusesonki alkoi jo Britanniassa

Britanniassa perinteikäs tavaratalo Selfridges on aloittanut joulumyynnin. Tavaratalon mukaan sesongin mukaiset tuotteet – joulukoristeet ja -valot – on otettu myyntiin asiakkaiden toiveesta jo nyt, vajaat 150 päivää ennen h-hetkeä.

Harrods vaihtaa omistajaa

Kuuluisa Harrodsin tavaratalo Lontoossa vaihtaa omistajaa. Egyptiläissyntyinen miljardööri Mohamed Al Fayed on myynyt tavaratalon Qatarin kuninkaallisen perheen omistamalle sijoitusyhtiölle. Kauppahinta on brittimediassa liikkuneiden tietojen mukaan noin 1,7 miljardia euroa.

Harrods myy suomalaisvettä Kaj Stenvallin ankoilla

Maailmankuulu Harrodsin tavaratalo Lontoossa ottaa myyntiin design-vesipullon, jonka kylkeä koristaa Kaj Stenvallin ankka ja sisältö on Aavasaksan lähdevettä. Harrods valitsi ylitorniolaisen Veenin aiemmin kesällä talon vedekseen.

Al-Fayed: Cityn tarjous Kakasta on hulluutta

Jalkapalloseura Fulhamin omistaja Mohamed Al-Fayed vaatii Valioliigaa ja Englannin jalkapalloliittoa ottamaan käyttöön siirtosumma- ja palkkakaton. Hänen mukaansa Manchester Cityn tarjous Milanin tähtipelaajasta Kakasta on silkkaa hulluutta.

Valamiehistö: Autonkuljettaja syypää Dianan kuolemaan

Prinsessa Dianan kuolonkolari johtui autonkuljettajan holtittomasta ajotavasta ja paparazzien toiminnasta.

Prinsessa Dianaa ei murhattu

Prinsessa Dianan ja hänen miesystävänsä Dodi al-Fayedin kuolonkolarin taustalta ei uusimmassakaan tutkimuksessa löytynyt merkkejä tahallisuudesta.

Hovimestari: Diana kuoli riidoissa äitinsä kanssa

Prinsessa Diana suunnitteli häitä ja riitautui lähtemättömästi äitinsä kanssa vain viikkoja ennen kuolemaansa, prinsessan hovimestari väittää. Edesmenneen Dianan hovimestari valotti työnantajansa salaista menneisyyttä kruununkuolinsyytutkijan johtamalle selvitysryhmälle maanantaina.

Brittivalamiehistö Pariisiin tutkimaan Dianan viimeiset hetket

Prinsessa Dianan kuolemaa tutkiva brittiläinen valamiehistö saapuu Pariisiin maanantaina.

Dianan kuoleman oikeustutkinta alkoi Britanniassa

Britanniassa alkoi tiistaina oikeudellinen tutkinta kymmenen vuotta sitten tapahtuneesta prinsessa Dianan kuolemasta. Tapahtumien kulkua selvittää 11-henkinen valamiehistö. Korkeimmassa oikeudessa Lontoossa pidettävä oikeuskäsittely saattaa kestää jopa puoli vuotta.

Britanniassa suuri Diana-vuosi

Prinsessa Dianan kuoleman kymmenvuotispäivää muistetaan Britanniassa monin näkyvin tavoin.

Britanniassa jatketaan Diana-tutkimuksia

Prinsessa Dianan ja hänen miesystävänsä Dodi al-Fayedin kuoleman oikeustutkinnan alustava käsittely alkoi maanantaina Lontoossa.

Raportti: Prinsessa Dianan kuolema onnettomuus

Pian julkistettava raportti prinsessa Dianan kuolemasta varmistaa, että kyseessä oli onnettomuus, kertovat brittilehdet.