Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mauri Hassinen meklarin työssään.

”Ainahan sitä toivoo, että huutokauppapäivänä sali olisi täynnä ostajia, joilla on ostohousut jalassa”, sanoo huutokauppameklari Mauri Hassinen

Mauri Hassinen oppi hyvin nuorena, että ansaitseminen ei tarkoita aina fyysistä työtä, sillä tienata voi myös myymällä tavaraa.

Pitkä rivi telakuorma-autoja isolla asfalttipihalla.

Puolustusvoimien käytetyn materiaalin huutokauppa Tervolassa tuotti noin 450 000 euroa

Päivän aikana kaupaksi menneestä materiaalista saatu tuotto menee lyhentämättömänä Puolustusvoimille.

Suomen marsalkka G.C.E. Mannerheimin hopeiset katelautaset esillä Hagelstamin huutokaupassa Helsingissä.l

Marsalkka Mannerheimille ja Jean Sibeliukselle kuuluneita esineitä huutokaupattiin huippuhinnoin

Veistetyillä sianpäillä koristeltu presidentti Svinhufvudin nojatuoli ei mennyt kaupaksi.

Oppilaita kulttuurikeskus Virran väistötiloissa

Imatra tyhjentää varastojaan – toistasataa Artekin tuolia huutokaupataan

Huutokauppa järjestetään koko perheen kulttuuritapahtumassa marraskuussa.

mies pitää sormissaan neljän postimerkin rypästä

Postimerkkinelilö on pienen erheen vuoksi yli 10 000 euron arvoinen – vuonna 1882 tehty painovirhe on keräilijöille onni

Naantalissa huutokaupattiin lauantaina harvinainen neljän postimerkin ryhmä. Nelilöstä maksettiin lopulta lähes 22 000 euroa.

Huutokauppameklari Petri Vuorinen pitelee harvinaista muumimukia.

Maailman ehkä harvinaisin muumimuki vaihtaa omistajaa huutokaupassa tuhansilla euroilla: "Kyselyitä on tullut Ranskasta ja Espanjasta ja joka puolelta"

Keräilijät ovat erityisen innostuneita uniikeista yksittäiskappaleista. Sellainen on myös virhepainatus Vilijonkka-mukista.

Ihmettelitkö, miksi Banksyn miljoonateos tuhoutui vain osittain?  – Taiteilija näyttää, miten silppurin olisi kuulunut toimia

Banksyn taideteoksesta maksettiin huutokaupassa lähes miljoona euroa, ja sekunteja oston jälkeen taulu tuhoutui – taiteilijan video näyttää nyt, miten kaikki tapahtui

Sen piti tuhoutua kokonaan, sanoo Banksy, kuvataiteilija, joka sai taideharrastajat haukkomaan henkeään pari viikkoa sitten Lontoossa.

Musta-asuinen Zaharova puhuu puhujanpöntön takana. Taustalla näkyy Venäjän ulkoministeriön logoilla ja Venäjän vaakunakuvilla varusteltu sininen kangas ja vihreää verhoa.

Venäjän valtiollinen televisio otti Ylen toimittajan hampaisiinsa

Valtiollinen Rossija 24 -uutiskanava antoi ymmärtää, että kysymykset Tšetšenian homoihin kohdistuvasta vainosta ovat osa läntistä informaatio-operaatiota.

Piirros

Pahuuden asianajotoimistosta tuli eliitin painajainen – Panaman paperit -jättivuoto kertoo veroparatiisin rikoksista

Tietovuodon saaneiden toimittajien kirja tuntuu dekkarilta, vaikka on täyttä totta, kirjoittaa veroparatiiseja pitkään tutkinut Ylen toimittaja Jyri Hänninen.

Aarno Heikkinen ja Airi Matinmikko

Tervolassa huudetaan taas armeijan tavaraa: "Peltipaita on huippuasuste"

Puolustusvoimien käytöstä poistamaa materiaalia huutokaupataan jälleen Tervolassa. Varsinainen huutokauppapäivä on järjestetty lauantaille, mutta monelle riitti perjantainen piipahdus SA-kaupassa.

Vanhojen kirjojen kansia.

Kirjahuutokaupassa outous on valttia – arvoa voi olla teollisuuden myyntiluettelolla tai kirjoitusvirheitä vilisevällä kartastolla

Suomessa järjestetään pari kertaa vuodessa vanhojen kirjojen huutokauppa. Joskus myyntiin tulee huippuharvinaisia kirjoja, mutta kiinnostusta herättävät myös kummalliset teokset.

Malli esittelemässä Lesedi la Rona -timanttia.

Maailman suurin leikkaamaton timantti jäi myymättä – hinnaksi arvioitiin 70 miljoonaa dollaria

Lähes tennispallon kokoinen timantti on toiseksi suurin koskaan löydetty korulaatuinen timantti.

Kari Tapion mikrofoni.

Video: Kari Tapion mikrofonista käytiin kova kilpa – tangokuningas korjasi potin

Espoon Heikintori täyttyi sunnuntaina sadoista ihmisistä, kun Kari Tapion ja tämän puolison Pia Viheriävaaran jäämistöä huutokaupattiin. Paikalla oli vannoutuneita faneja ja perheen vanhoja ystäviä. Kaupankäynti kesti lähes neljä tuntia.

Teuvo Leinonen hymyilee kameralle

Elämä yllätti iloisesti työttömän toiminnanjohtajan: "Siitä alkoi tavallaan uusi elämä"

Teuvo Leinonen on tyytyväinen mies. Kun uutta työtä ei tuntunut löytyvän mistään, Paltamon työvoimayhdistys tarjosi uuden mahdollisuuden. Mies marssi tukityöllistettynä taloon puoli vuotta sitten, ja vastaa nyt kierrätysmyymälästä.

Oskari (Tommi Eronen) ja Krista (Matleena Kuusniemi).

Koukussa-sarja kahmi Kultainen Venla -palkintoja

Viime vuoden parhaita tv-ohjelmia ja tekijöitä palkinneessa gaalassa eniten palkintoja keräsivät Ylen ohjelmistossa esitetyt ohjelmat. Televisioakatemia myönsi elämäntyöpalkinnot Hannu Karpolle ja Riitta Väisäselle.

Haralanvaaran talo Lieksassa. Kuvan vuosiluku ei ole tiedossa. Kuva: kotiarkisto.

Rähjä vai unelma – haluaisitko asua hirsitalossa Pielisen katolla?

"Haluaisinko asua ikivanhassa hirsitalossa? Kyllä. Nähtyäni ikuisen kauneuden. Siksi syntyi tämä kuvareportaasi." Yksi pohjoiskarjalainen tie vei toimittaja Pasi Peiposen hirsitalon pihapiiriin Lieksan Haralanvaarassa. Millaista on asua liki 170 vuotta vanhassa hirsitalossa, ajan patinoiman kauneuden keskellä – vaaran päällä, Suomen kansallismaisemassa?

Kuusu ihmistä seisoo pöydällä olevien äänilevylaatikoiden edessä ja etsii niistä itselleen sopivia levyjä.

Nenäpäivän levyhuutokauppa onnistui Kouvolassa – parituhatta levyä kaupaksi

Fida Kouvola huutokauppasi keskiviikkoiltana Yle Kymenlaakson lahjoittamat pari tuhatta vinyylilevyä Kouvolan seurakuntakeskuksessa. Keräilijät ostivat noin 1500 LP- levyä ja 500 singleä.

Pietarsaaren Skatassa järjestettiin erään talon pihalla kuolinpesän huutokauppa.

Huutokaupassakin voi tulla katumapäälle: "Meklarilla on valta perua huuto"

Perinteisessä huutokaupassa voittaneen huudon voi perua. Kokenut meklari kuitenkin tähdentää, että silloin ehjänä myydyn esineen pitää olla rikki. Esimerkiksi huudetun kaapin osoittautuminen liian isoksi tai rumanväriseksi ei kelpaa kaupan perumisen syyksi.

Minna Dufton eli Raggarimorsian on kirjoittanut kirjan häistä ja morsiamen elämästä.

Avioehto, kierrätystä ja vakuutukset kuntoon – viisi vinkkiä kesämorsiamelle

Ahdistavatko tulevat häät? Raggarimorsian Minna Dufton opastaa, miten helpottaa häästressiä.

Vanha pesäpalloräpylä.

Somepäivitys paljasti vuosia sitten huutokaupatun sukukalleuden – Myytiin omistajan tietämättä

Heikki Sirviö ei ollut uskoa korviaan, kun kuuli ensimmäisen pesäpalloräpylänsä komeilevan tuntemattoman ihmisen Facebook-päivitysketjussa.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki pääsi Aku Ankan sivuille.

Huutokauppakeisari vaikuttaa jo Ankkalinnassakin

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki on päässyt seikkailemaan Aku Ankan sivuille. Meklarilla on syytä hymyyn monestakin syystä: juhannuksen jälkeen Hirvaskankaan huutokauppakamarilla tehtiin huikea kävijäennätys.

Vaaleanpunainen rakennus

Tivoli myy omaisuutensa huutokaupassa, jossa ei huudeta

Nopeimmat kävijät saavat pienen palan Tivolia kotiinsa. Järjestäjät muistuttavat, ettei tämä ole perinteinen huutokauppa. Järjestäjät muistuttavat lukemaan ohjeet ennen kaupan alkua.

Aki Palsanmäki arvioi Heli kasken haastattelussa Pirkko Tainion vihreän maljakon arvoksi liki tuhat euroa.

Esiintymispelosta kärsinyt Huutokauppakeisari: "Nettikirjoittelu pani itkemään"

Venla-palkittu Aki Palsanmäki ei enää lue keskustelupalstoilta itseään koskevia kommentteja, mutta kauppareissuilla hän saa jakaa nimikirjoituksia ja poseeraa fanien kännykkäkameroille ahkerasti.

Espanja yrittää sopeutua EU:n kalastusmääräyksiin

Espanja yrittää sopeutua EU:n kalastusmääräyksiin

Espanjalla on ollut maine kalojen ryöstökalastajana. Nyt espanjalaiset laivanvarustajat pyrkivät puhdistamaan mainettaan. Ylen toimittaja Jyrki Palo kävi Espanjan suurimmassa tuorekalan huutokaupassa Galician Vigossa.

Eero Maja

Innokas huutokauppameklari myy vahingossa taulutkin seiniltä

Huutokauppameklari Eero Maja on tottunut myymään kaiken, mikä irti lähtee. Joskus ostajien matkaan lähtee kuitenkin liian paljon tavaraa. Maja on muun muassa myynyt vahingossa kunnanjohtajan muotokuvan seinältä.

Henrik Niemelä

Maulan koulu sai uuden omistajan

Keminmaan kunnan järjestämä huutokauppa tuotti tulosta, ja Maulan koululla on nyt uusi omistaja. Vanhan koulun ostanut tamperelainen Henrik Niemelä ei aio purkaa rakennuksia.

Nina Keski-Korpela

Pelataanko Minecraftia, äiti?

Kun lapsi pyytää pelaamaan, kannattaa vastata myöntävästi, niin kauan kuin peliseura vielä kelpaa. Saatat huomata, miten taitava pelaaja hän on. Toimittaja Nina Keski-Korpela pohtii näkökulmassaan pelikulttuurikuilun ylittämistä.

Kukkasidontakilpailu

Kukkasidonnan taitajat kokoontuivat Lappeenrantaan

Kukkasidontakilpailuun saapui osanottajia sekä Suomesta että Venäjältä yhteensä kuusitoista. Saimaan ammattiopisto Sammon opiskelijat järjestivät kilpailun opinnäytetyönään.

viikko verkossa

Viikko verkossa: Toimittaja oli viikon netissä ja huolestui omasta netinkäytöstään

Netin varassa olisi pärjännyt helposti kuukauden. Verkossa vietettyä aikaa pitäisi joskus pohtia, sillä netissä olemisesta ei jää muistoja, kirjoittaa toimittaja Ville Vaarne.

Aura Lindeberg

Artistin leipä on entistä pienempinä palasina maailmalla

Muusikon ammatti 2010-luvulla on kovaa hommaa. Luovan työn lisäksi pitää miettiä entistä enemmän myös sitä, miten tavoittaa yleisönsä, jolle on tarjolla muutakin tekemistä kuin levyjen kuuntelu cd-soittimella. Keikkamainosten liimaaminen sähkökaappeihin ei enää riitä, vaan nyt pitäisi ylläpitää oikein suunnattua sosiaalisen median sisältövirtaa, kirjoittaa A-Studion toimittaja Aura Lindeberg.

Tapani Ojala vetää vappuhuutokauppaa Ilmajoen torilla.

Vappuhuutokaupassa on tunnelmaa säästä riippumatta

Ilmajokisiin vappuperinteisiin kuuluu torilla järjestettävä vappuhuutokauppa. Huutokaupalla on jo neljännesvuosisadan perinteet. LC Ilmajoki/Ilkan järjestämää huutokauppatapahtumaa ohjailee konkarimeklari Tapani Ojala, joka on ollut äänessä torilla jokaisessa tapahtumassa.

Jyrki Katainen

Kataisen mukaan pakotelistalla ei ole erityisiä vaikutuksia Suomeen

Pääministeri Jyrki Kataisen mukaan nimilista on sama kaikkien EU:n jäsenmaiden kannalta: ”Ei ole mitään Suomi-spesifistä huomiota". Katainen ei ottanut iltapäivän tiedotustilaisuudessa kantaa yksittäisiin nimiin, koska lista ei ollut vielä julkinen.

Videonauhoja kasassa

Näkökulma: Aika kultaa retromuistot

Vanhat tavarat ovat taas pop, mutta kaikki vanha ei ole kivaa eikä kaunista. Toimittaja Mikko Tuomikoski nauttii mieluummin nykyaikaisista mukavuuksista kuin retroilusta.

Yle Pohjanmaan toimitus haastaa kaikki mukaan Nenäpäivään.

Nenäpäivä kuuluu ja näkyy tänään

Yle Pohjanmaa on mukana Nenäpäivässä koko perjantain. Nettihuutokaupat, päivätanssit, koulujen ja päiväkotien tapahtumat ja paljon muuta kuuluu lähetyksissä. Moniin tempauksista ehtii vielä mukaan.

Eräajo yleinen

Olympiavoittaja joutui myymään mitalinsa

Viron olympiasankari Erika Salumäe on myynyt arvokisamitalinsa ja voittopyöränsä lontoolaisessa huutokaupassa.

Thaimaalaiset pelastustyöntekijät kuljettavat loukkaantunutta Pattayalla 3. marraskuuta 2013.

Thaimaan turmalautalla oli liikaa väkeä - mitä turvallisuusriskejä olet turistina nähnyt?

Ainakin kuuden ihmisen kuolemaan johtanut lauttaturma johtui ensitietojen mukaan siitä, että ihmiset olisivat kaataneet laivan kiipeämällä toiselle kannelle. Uutistoimistotietojen mukaan lautalla oli yli 200 matkustajaa, vaikka se oli tarkoitettu 130-150 matkustajalle. Millaisia turvallisuusriskejä sinä olet turistina nähnyt?

Ihmisiä Hallin varuskunnan lakkautushuutokaupassa.

Lakkautettavan varuskunnan jäämistöä kaupataan Jämsässä

Jämsän Hallissa puolustusvoimat huutokauppaa tänään lakkautetun varuskunnan käytöstä poistettua materiaalia. Myytävänä on niin korjaamokoneita ja -laitteita kuin maastopukuja ja jalkineita.

Titanicin uppoamista säestänyt viulu myyntiin

Orkesterinjohtaja Wallace Hartleyn viuluksi uskottu soitin huutokaupataan Isossa-Britanniassa lauantaina. Kukaan orkesterin jäsenistä ei selvinnyt uppoavasta laivasta hengissä. Orkesteri jatkoi soittoaan loppuun asti.

Huutokauppayleisöä poliisin huutokaupassa.

Huutokauppakiima saa ihmisen maksamaan vanhasta tavarasta liikaa

Ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta! Innostunut huutaja joutuu maksamaan sen, mitä on huutanut. Hinta nousee korkealle varsinkin silloin, kun kyseessä ovat valtion vanhat vehkeet.

Rannekoru naisen käsissä. Nainen pitelee korua sormissaan.

Korukokoelma sai täydennystä poliisin huutokaupasta

Kemin poliisihuutokaupassa vasaran alle joutui muun muassa rannekoru, joka päätyi kemiläisrouvan kokoelmiin.

Albiino burmanpyton (Python molurus bivittatus) esillä matelijanäyttelyssä Kuala Lumpurissa maaliskuussa 2004.

Vähän käytetty bython - ja vielä ilmaiseksi!

Netissä myydään mitä ihmeellisintä tavaraa. Tuntuu siltä, että ne kaikkien ihmeellisimmät löytyvät lemmikkieläinmarkkinoilta, tuumaa toimittaja Mikko Tuomikoski kolumnissaan.

Apollo-huutokaupassa Helsingissä ennätyshinnalla myyty maljakko.

Helsinkiläinen huutokauppa teki myyntiennätyksen kiinalaisella maljakolla

Kiinalaisen maljakon hinta kohosi sadan euron lähtöhinnasta 36 000 euroon.

Mies pitelee 4G-mobiilitikkua

Salamyhkäinen huutokauppa tahkoaa valtiolle toistasataa miljoonaa

Tammikuussa alkaneessa internethuutokaupassa on ostettavana taajuusnippuja, joille voittajahuutajat saavat rakentaa valtakunnallisia 4G-verkkoja. Tietoa ostajaehdokkaista ei julkisuuteen anneta.

Haapaan veistetty sydän, puu ja kirkon torni.

Itke en lemmen tähden

Voiko olla mitään petollisempaa, kuin vilpillinen rakkaus, kysyy toimittaja Mikko Tuomikoski.

Lassi Hurskainen torjuu palloja avannossa.

Lassi pystyy jalkapallolla ihmetekoihin: "Haastattelupyyntöjä on tullut ympäri maailmaa"

Suomen suosituin urheilija ei ole Teemu Selänne eikä Kimi Räikkönen vaan Lassi Hurskainen, ainakin jos suosiota mitataan YouTube-katselukertojen perusteella. Jalkapallon Ykkösessä pelaavan Joensuun Jipon maalivahti on kerännyt temppuvideoillaan miljoonia katsojia ympäri maailman.

Mahatma Gandhin intiimit kirjeet ensi kertaa esille

Kirjeet ja kuvat kertovat Gandhin elämästä, kun hänestä oli vasta tulossa Intian itsenäisyyskamppailun johtaja. Kirjeet ehkä valaisevat myös sitä, kuinka läheinen Gandhin ja hänen ystävänsä Hermann Kallenbachin suhde todellisuudessa oli.

Toimitalo, lehtikioski ja pyöräilevä nainen.

Kiinan lakkoilevat toimittajat palaavat töihin

Sensuurin suututtamat kiinalaistoimittajat ovat sopineet kiistansa viranomaisten kanssa. Lehden sensurointi on saanut ihmiset kaduille osoittamaan mieltään.

Sensuroitu sivusto läppärin ruudulla.

Sensuuri sulki uudistusmielisen sivuston Kiinassa

Ehdotukset Kiinan poliittisen järjestelmän uudistamiseksi törmäävät yhä sensuuriin. Viime aikoina sensorit ovat puuttuneet lehtien uudenvuoden kunniaksi esittämään kritiikkiin.

Poliisi pitää huutokauppaa rekan edustalla.

Löytöpyörät myytiin kolmessa vartissa

Poliisin huutokauppa kiinnostaa joka syksy ja kevät. Tänään kaupiteltiin kymmeniä löytöpyöriä. Hinnat liikkuivat muutaman kympin ja reilun satasen välillä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle