Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Rokkileirillä nuori voi kasvaa monella tavalla – "On tärkeää, että nuorilla on muitakin aikuisia kuin omat vanhemmat"

Rock Camp -yhdistyksen leireillä soitetaan rokkia, mutta puhutaan myös vakavia. Yhteys leirin aikuisten ja nuorten välille syntyy musiikin avulla.

AC/DC-legenda Dave Evans nuorten rock-leirillä: Kiertue-elämän kliseet vaihtuivat museoihin

Dave Evans on AC/DC:n alkuperäinen laulusolisti ja tehnyt uraa 1970-luvulta lähtien. Nyt Evans on opettajana Seinäjoella nuorten rock-leirillä. Vapaa-ajallaan Evans on turisti - tutustuu museoihin, historiaan ja keikkamaan ruokakulttuuriin.

Rock Camp -leiri täyttyi hetkessä Alavudella

Rock Camp ry:n nuorisoleiriä osattiin Alavudella jo odottaa. Tämän kesän leiriä ei tarvinnut edes mainostaa, kun paikat täyttyivät hetkessä. Rockleirillä soitetaan musiikkia yötä päivää oikeiden artistien ohjauksessa.

Yläkoululaiset saivat tutustua harvinaisiin harrastuksiin Kuortaneella

Sport & Art -nuorisotapahtuma kokosi 400 yläkoululaista Kuortaneen urheiluopistolle kokeilemaan ja tutustumaan harrastuksiin, jotka eivät ole nuorille jokapäiväisiä. Tarjolla oli urheilulajeja, käsitöitä sekä bändimusiikkia.

Lil Wayne jatkaa listakärjessä USA:ssa

Räppäri Lil Wayne jatka Yhdysvaltojen albumilistan ykkösen kolmannella erillisellä viikolla levyllä The Carter III. Albumia on myyty Yhdysvalloissa jo lähes kaksi miljoonaa kappaletta reilun kuukauden aikana.