Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Isoja tapahtumia perutaan jo keväältäkin – Jyväskylän Rakennusmessut on siirretty ensi vuoden elokuulle

Koronapandemian vuoksi lähes kaikki isot messutapahtumat on Jyväskylässä keväästä lähtien joko peruttu tai tapahtumia on lykätty.

Pohjoismaiden johtava kaivosteollisuuden messutapahtuma siirtyy ensi vuoteen – viime kerralla kävijöitä Paviljongissa oli noin 3000

Pohjoismaiden johtava kaivosteollisuuden messutapahtuma FinnMateria 2020 siirtyy marraskuulta toukokuuhun 2021.

Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -messut perutaan – tapahtuma siirtyy ensi vuodelle, ja kasvaa kolmipäiväiseksi

Ensi vuoden tapahtumaan kutsutaan myös tänä vuonna kirjansa julkaisevia kirjailijoita.

Jyväskylän Messujen tulos painui pakkaselle viime vuonna

Messuyhtiön liikevaihto oli viime vuonna 6,7 miljoonaa euroa ja siinä on laskua edellisvuoteen yli 14 prosenttia.

Jyväskylän Kongressikeskuksen osakkeen käypä lunastushinta viisinkertaistui välimiesoikeudessa

Jyväskylän Messut tarjosi kongressikeskuksen osakkeesta pienomistajille 490 euroa kappaleelta.

Jyväskylän Messut ja Kongressikeskus fuusioidaan – osakkeiden lunastushinta närästää pienosakkaita

Jyväskylän Kongressikeskuksen osakkeiden lunastushinnalle haetaan nyt vahvistusta välimiesoikeudesta.

Perinteikkäät rakennusmessut jälleen Jyväskylässä

Messut on järjestetty eri nimillä jo yli 40 kertaa. Viime vuosina kävijämääräksi on vakiintunut vajaat 20 000 kävijaa.

Kasvu Open Karnevaalille leveämmät hartiat – Jyväskylän Messut Oy toiseksi tekijäksi

Kasvu Open Karnevaalista halutaan kasvattaa Suomen paras kasvuyritysten verkostoitumistapahtuma. Kasvu Open Oy ja Jyväskylän Messut Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Karnevaalin järjestämisestä Jyväskylän Paviljongissa.

Aikuiset messuille, teinit telmimään – Jyväskylään uusi sisäliikuntapuisto

Suomen seitsemäs SuperPark avataan Jyväskylän messu-ja kongressikeskus Paviljongin yhteyteen kesäkuussa. Sisäaktiviteettipuisto täyttää entiset Karting Centerin tilat ja laajenee tarvittaessa myös messuhallien puolelle.

Juha Rahko Kuopion Rastorista Jyväskylän Messujen johtoon

Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Juha Rahko. Hän aloittaa messujohtajana 13. kesäkuuta. 56-vuotias Rahko muuttaa Jyväskylään Kuopiosta, jossa hän on toiminut Rastor Oy:n Kuopion yksikön johtajana viime elokuusta alkaen. Rastor on valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio.

Rakennusmessut vetävät vapaa-ajan teemalla

Jyväskylän Rakennusmessut odottaa viikonloppuna jälleen pariakymmentä tuhatta kävijää. Valtaosa messuvieraista on tavallisia ihmisiä, jotka hakevat messuilta ideoita ja tietoa omaan asumiseensa.

Jyväskylän Messujen toimitusjohtaja irtisanottu – syynä luottamuspula

Jyväskylän Messujen hallitus on irtisanonut toimitusjohtaja Leo Potkosen. Uuden johtajan haku alkaa heti.

Gummerus luopuu Jyväskylän Messujen osakkeista

Jyväskylän Messujen suurin osakkeenomistaja Gummerus Oy myy omistamansa 27 prosentin osuuden osakekannasta. Ostajina ovat Osuuskauppa Keskimaa ja Keski-Suomen Osuuspankki. Ostajat haluavat vahvistaa Jyväskylän Messujen asemaa maakunnallisena toimijana.

Kirja- ja Viinimessut palaavat välivuoden jälkeen Jyväskylään

Kirjan vuoden kunniaksi Kirjamessut palaavat Jyväskylän Paviljonkiin ensi keväänä. Messut järjestetään 21.-22. maaliskuuta samaan aikaan Lemmikkitapahtuman kanssa. Molempiin pääsee samalla pääsylipulla.

MM-ralli saamassa jatkoa Jyväskylässä

Jyväskylä on säilyttämässä asemansa MM-rallin Suomen osakilpailun kotikaupunkina. Kaupunginhallitus käsittelee yhteistyösopimuksen kolmivuotista jatkoa maanantaina.

Puualan ykkösmessut Jyväskylään

Jyväskylän Messut Oy ostaa perinteiset Puuntyöstö-messut Lahden Messut Oy:ltä. Puuntyöstö-messuista tulee näkyvä osa Jyväskylässä kahden vuoden välein järjestettäviä Puu ja Bioenergia -messuja. Laajennettu messutapahtuma tuo Paviljonkiin koko puualan kannosta pöydänjalkoihin.

"Asuntomessuista tulee menestys"

Jyväskylän asuntomessurakennukset nousevat parasta aikaa Äijälänrantaan. Markkinointi- ja viestintäjohtajan mukaan Jyväskylän messuilla aiotaan lyödä kahden viime vuoden asuntomessujen kävijämäärät.

Jyväskylän asuntomessut aikoo näkyä netissä ja oppia edeltäjiltään

Ensi kesänä Jyväskylässä järjestettävät asuntomessut tavoittelee 150 000 kävijää. Äijälänrannassa aiotaankin panna Hyvinkään tämänkesäisiä messuja paremmaksi.

Jyväskylä houkuttelee Hyvinkään asuntomessuvieraita

Tämän kesän asuntomessujen portit avataan yleisölle perjantaina Hyvinkäällä. Paikalla on myös ensi kesän messukaupunki Jyväskylä omalla osastollaan.

Kuljetusalan jättitapahtuma käyntiin Lutakossa

Vuoden suurin kuljetusalan tapahtuma on alkanut Jyväskylässä. Lauantaina päättyvä Kuljetus 2013 -näyttely on Jyväskylän Messut Oy:n suurin tapahtuma koskaan näyttelyneliöillä mitattuna.

Turvallisuus-messut siirtyvät Tampereelta Jyväskylään

Perinteiset tekniikkamessut saavat rinnalleen palo- ja pelastusalaan ja työturvallisuuteen keskittyvän messutapahtuman.

Kongressikeskus sai uuden johtajan

Jyväskylän Kongressikeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Pietari Sorri.

Ääriliikkeet kiristävät Kirjamessujen turvajärjestelyjä

Jyväskylän Kirjamessut kiristää turvajärjestelyjään Jyväskylän kirjastokärhämän vuoksi. Messuilla järjestetään seminaari suomalaisista ääriliikkeistä.

Paviljonki tekemässä ennätystuloksen

Jyväskylän Paviljonki yltää tänä vuonna ennätysliikevaihtoon. Toimintaa on vauhdittanut Lutakon alueen kehittyminen.

Kaivosmessut varautuu häiriköintiin Jyväskylässä

Kaksipäiväisille FinnMateria-messuille on palkattu normaalia enemmän järjestyksenvalvojia. Kaivosalan ympärillä on viimeaikoina kuohunut paljon, ja Pohjoismaiden suurimmassa alan tapahtumassa varaudutaan ennalta-arvaamattomiin tilanteisiin.

Messuille osallistuneita yrityksiä huijataan hakemistosopimuksiin

Jyväskylän Messut Oy:n järjestämiin tapahtumiin osallistuneisiin yrityksiin on lähetetty huijaussopimuksia. Sopimus on naamioitu tietopyynnöksi, mutta johtaakin jopa kolmen vuoden maksuihin.

Elämysmessuista suuret odotukset

Jyväskylän Paviljonki on viikonlopun ajan elämyksiä pullollaan. Elämysviikonloppu sisältää viidet eri messut. Järjestäjät uskovat, että messuille tulee väkeä enemmän kuin koskaan ennen. Yle Keski-Suomi on mukana kirjamessuilla ja haastattelee radiossa kirjailijoita tänään ja huomenna.

Rakentajan sisustusbuumi ei hellitä

Jo pitkään pinnalla ollut sisustusbuumi ei näytä laantuvan. Näin uskotaan tänään alkavilla Rakentaminen ja talotekniikka 2012 - messuilla, jossa sisustusalan näytteilleasettajien määrä on entisestään kasvanut.

Nightwish täyttää Paviljongin

Jyväskylässä järjestetään tänä iltana kaupungin kaikkien aikojen suurin rock-konsertti, kun Nightwish-yhtye nousee Paviljongin esiintymislavalle. Konserttiin odotetaan noin 7000 kuulijaa. Tuottaja Hannu Mennala Jyväskylän Messut Oy:stä sanoo, että näin suuri väkimäärä asettaa Paviljongin kapasiteetin rajat koetukselle.

Sähkö täyttää Jyväskylän Paviljongin

Kaikkien aikojen suurimmat Sähkö, Tele, Valo ja AV-erikoismessut alkavat tänään Jyväskylän Paviljongissa. Perinteisempien tuotteiden lisäksi tämän vuoden messuilla suurta huomiota saavat sähköautot.

Ralli tuo enemmän kuin vie

Jyväskylä maksaa MM-rallin osakilpailun järjestämisestä tänä vuonna 260 000 euroa. Kaupungin kustannukset muodostuvat tapahtuman käyttöön annettavien tilojen vuokrista sekä esimerkiksi järjestelytöistä Laajavuoressa ja Lutakossa. Kaupunki on rallin suhteen kuitenkin myös saamapuolella, sillä tapahtuma tuo seudulle miljoonia euroja.

Yhteismessut houkuttavat väkeä Paviljonkiin

Jyväskylän Paviljongin poikkeukselliseen laajaan messutapahtumaan odotetaan viikonlopun aikana jopa 20 000 vierailijaa. Vapaa-aika-, Muoti- ja Hyvinvointi- sekä Kirja- ja Viinimessut järjestetään ensimmäistä kertaa samaan aikaa.

Rakentajille uusi neuvontapalvelu

Rakentajalta vaaditaan koko ajan enemmän osaamista ja tietoa. Uusia termejä ja ratkaisuja tulee koko ajan lisää ja omakotitaloa suunnittelevalle saattavat esimerkiksi energiaratkaisut tuottaa suurta päänvaivaa. Apua voi hakea Keski-Suomen energiatoimistosta.

Erämessut alkavat tänään

Jyväskylän Paviljongissa järjestettävät Luonto & Erä -messut kertovat retkeilyyn ja luontoon liittyvistä harrastuksista. Luonto kiinnostaa ihmisiä erityisesti nyt, kun taloustilanteen takia ulkomaanmatkat jäävät väliin.

Jyväskylän Paviljonki tyytyväinen viime vuoteensa

Jyväskylän Paviljongin viime vuosi oli edellisvuosien tapaan menestyksekäs laajennusprojekista huolimatta. Useat yksiköt tekivät ennätysliikevaihdon.

Kaivosmessuista kasvoi alan verkostoitumisen mekka

Jyväskylässä toista kertaa järjestettävät kaivosalan ja metallinjalostuksen messut kasvoivat kolmanneksella heti ensimmäisen vuoden jälkeen. Tapahtuma on nyt alallaan Pohjoismaiden suurin. Yrityksiä vetää messuille erityisesti mahdollisuus tehokkaaseen verkostoitumiseen.