Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Koronamaskin takaa kurkistavat tummat sumusilmät – katso, kuinka Anniinalle loihditaan utuinen silmämeikki, joka on juhlaklassikko

Ulkonäköön satsataan korona-aikanakin. Maskin takia moni haluaa korostaa katsettaan tummemmalla meikillä.

Ripsien kestotaivutukset yleistyvät – selvitimme terveysriskit

Luonnolliseen lopputulokseen tähtäävä kestotaivutus on syrjäyttämässä ripsienpidennykset.

Silmämeikki bussissa, puhelinsalaisuuksia junassa, kahvi kadulla kävellessä – yksityisen ja julkisen tilan raja on hämärtynyt

Tiukasti säännelty tila voi muuttua väljäksi, mutta rajankäynti on jatkuvaa, sanoo kaupunkiympäristön tutkija. Tekstin välissä muutoksia kommentoivat kansalaiset.

Penkkarit: Frida Kahlo syntyy kulmakynällä ja itseommellulla paidalla

Joensuulainen abiturientti Sara Lammi oli sonnustautunut taidemaalari Frida Kahloksi penkinpainajaispäivänä. Habituksen viimeistelivät kulmakynä ja kaunis omatekoinen paita.

Ripsienpidennyksissä vaara vaanii vuosien päästäkin

Muutama vuosi sitten alkanut muoti-ilmiö ei ota laantuakseen. Allergiariskistä huolimatta moni ripsienpidennyksiä käyttävä ei halua palata luomuripsiin tai ripsiväriin.

Terve silmä kestää paljon, mutta silmiin ei kannata laittaa mitä vain

Tiesitkö, että silmässäsi saattaa juuri nyt ajelehtia ripsivärin tai rajauskynän hitusia? Ne eivät ole vaarallisia, sanoo lääkäri. On kuitenkin myös aineita, joita silmien iholle levitetään, vaikkei pitäisi.

Karoliina Friberg: Maskaraa ripsiin, kun on TV-kamerat paikalla

Illan ainoassa naisten mestaruusliigan lentopallo-ottelussa kohtaavat kotijoukkue HPK sekä LP Kangasala. Lisämausteen otteluun tuovat tv-kamerat, jotka ovat myös paikalla Hämeenlinnassa.

Kuumuus ja kosteus pilaavat kosmetiikan

Vanhentuneita kosmetiikkatuotteita ei kannata käyttää, vaikka ne ovatkin harvoin vaarallisia, sanoo asiantuntija.

Länsimaiset kosmetiikkajätit tekevät paluun Iraniin

Pohjois-Iranissa naiset suosivat värikkäämpiä ripsivärejä ja kukkaistuoksuja. Etelässä suositaan mustaa ripsiväriä ja myskinhajuisia tuoksuja.

Kallista vai halpaa? Meikeissä oma tarve on hintaa tärkeämpi

Suoran linjan verkkokeskustelijat olivat monta mieltä siitä, minkä hintaluokan kosmetiikkaa kaupan hyllyltä kannattaa valita. Myös mielikuvat ja etikettien lukutaito nousivat keskustelussa esiin, kuten sekin, kannattaako meikkaaminen lainkaan.

Kannattaako ostaa kaupan kallein puuteri?

Suomalaiset käyttävät kaupan meikkihyllyllä enemmän rahaa kuin myöntävät. Huoliteltu ulkonäkö on monelle tärkeää, mutta ovatko kaupan parhaat tuotteet myös ne kalleimmat, vai löytyykö halvoista tuotteista helmiä?

Alakoululaisetkin meikkaavat – missä iässä itse antaisit luvan?

Nykyään jo 10-vuotiaat käyttävät meikkejä. Joillakin alakoululaisilla on hiukan ripsiväriä ja huulikiiltoa, toisilla taas räikeä sotamaalaus. Missä iässä antaisit tyttärellesi luvan meikata?

Huippusuosituista ripsienpidennyksistä silmävaurioita - "Huolestuttava ilmiö"

Silmäripsien pidennyksistä on tullut huippusuosittua. Irtoripsillä silmiin haetaan näyttävyyttä ja se korvaa monille ripsivärin käytön. Suosio näkyy kuitenkin jo pääkaupunkiseudun silmäpoliklinikoilla, kun pidennyksiin käytettävää ripsiliimaa eksyy silmiin aiheuttaen sarveiskalvovaurioita.

Radio Säteily alkaa taas

Lapin yliopiston opiskelijaradio Säteily alkaa ensi maanantaina. Opiskelijoiden radio kuuluu 28.4. saakka taajudella 104,4 megahertsiä.

Kuluttajille tarjolla yhä erikoisempia meikkivaihtoehtoja

Kuluttajat seuraavat aiempaa tiiviimmin maailman meikkitrendejä sosiaalisen median kautta. Viimeisimpinä villityksinä Suomeen ovat rantautuneet esimerkiksi silmänrajaustarrat.

Saksalaistesti: Ripset räpsyvät halvallakin maskaralla

Halpa ripsiväri voi olla yhtä hyvä tai jopa parempi kuin kallis. Saksan tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 13 volyymimaskaraa. Täydellistä tuuheutta ei saavutettu yhdelläkään. Osassa muhii bakteerivaara.

Sananen – Joulunavaus ja muut avaukset

Perhoset lentävät, orvokit kukkivat ja nurmikkoa hiekoitetaan. Ja juuri nyt Suomi on täynnä Joulunavauksia. Joulu pitäisi ehdottomasti jättää avaamatta. Siinä säästäisi. Aattona sitten raottaisi vähän Joulua. Ei silloinkaan avaisi riuhtomalla ja ilman ajatusta. Pieteetillä pitäisi. Antaisi arvoituksen säilyä ja tuoksun purkautua – harkitusta raosta.

Kakkumascaraan syljetään edelleen

Osa naisista on edelleen sitä mieltä, että paras ripsiväri syntyy sylkemällä ja hankaamalla kakkumascarasta, vaikka nykyään on tarjolla niin tuuheuttavaa, taivuttavaa kuin pidentävääkin kierremascaraa. Jotkut meikkiketjut ovatkin sitkeästi pitäneet vanhanaikaisen kakkumascaran sarjoissaan.

Tuuheammin, pidemmin, korkeammalle!

Yhä useampi hakee katseeseen syvyyttä mascarapurkin sijasta synteettisistä lisäripsistä. Pikaliimalla ehostuvaa ilmettä ostavat sekä nuoret että aikuiset. Kosmetologilta työ vaatii vakautta ja asiakkaalta hiljaisuutta.

Tahtoo kakkumaskaran!

Keksintöjen kukkulalla oleilee kosmetiikkateollisuus. Siellä syntyy innovaatioita päivittäin, mutta Petra Ristola ei aio sutia naamaansa telalla tai roll-onilla.

Mies vei kassillisen ripsivärejä

Hämeenlinnan poliisi nappasi ripsivärejä varastaneen miehen verekseltään.

Tangohuulet ovat intohimon punaiset

Naisten muotia Tangomarkkinoilla on rimpsumekko ja toppi sekä varmuudeksi iltaa varten villatakki. Mutta miten on kasvojen laita? Millainen on trendikäs tangomeikki?

American Idolin finaalissa naapurinpoika kohtaa guylinerin

Kahdeksatta kertaa käytävän American Idol -kisan finaali käydään keskiviikkona Yhdysvalloissa. Loppukilpailussa vastakkain on kaksi hyvin erilaista mieslaulajaa.