Uusimmat artikkelit
Kalimotxo ja spritzer mausteisella twistillä – kaksi juhlallista viinidrinkkiä, jotka toimivat ympäri vuoden
Viinidrinkit sopivat niin alkudrinkiksi kuin ateriajuomaksi.

Lampaankyljykset ovat kesän grillihitti
Tämän kesän mahtavin herkku ovat lampaankyljykset. Yrttimausteseos antaa lampaalle hyvän maun. Kreikkalaistunnelmaisen annoksen täydentää grillattu haloumi.
Ammattikokiksi omin opein
Ylensyöntiä Varsinais-Suomessa -sarjassa 23-vuotias opiskelija ja itse oppinut kokki Nicholas Pulkkinen valmistaa gourmet-illalliseksi hevosta. Kulinaristisista tempauksistaan tutuksi tullut mies säästi armeija-aikanaan päivärahansa ja siviiliin päästyään söi 14 ruokalajin illallisen Chez Dominique'ssa.

Syksyinen salaatti
Sasun ohjeella valmistuu syksyistä salaattia. Salaattiin voi käyttää sieniä oman maun ja saatavuuden mukaan. Sienet on puhdistettava huolellisesti ennen salaatin kokoamista. Ja ennen sienten paistamista kannattaa kuumentaa pannu kunnolla. Ohje on neljälle henkilölle.

Helppo tattikeitto
Tattikeitto valmistetaan pakastetuista sienistä. Keiton voi tehdä myös kuivatuista tateista ja siihen sopii tattien lisäksi muutkin sienet. Kermaa ja voita voi lisätä oman makunsa mukaan.

Paistettua karitsan parifilekyljystä ja porkkana-appelsiinipyrettä
Timon kolmen ruokalajin kokonaisuudessa on vuorossa pääruoka. Tällä kertaa tarjolle pannaan paistettuja karitsankyljyksiä ja porkkana-appelsiinipyrettä.

Kokonaisena paistettua lampaankaretta, paahdettuja vihanneksia ja tsatsikia
Tämä Timo Lepistön ruoka sopii hyvin pääsiäispöytään. Kokonaisena paistettu lampaankare saa seurakseen paahdettuja vihanneksia ja tsatsikia. Tässä ruuassa ei ole säästelty valkosipulia eikä yrttejä.

Haudutettua vasikanposkea
Nyt tulee pataan! Kotikokin ehkä hieman harvemmin käyttämä vasikanosa saa seurakseen papucassoulet, juures-inkivääripyrettä ja olutvaahtoa.