Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Hirvikolari Outokummussa yömyöhään

Pakettiauto ja hirvi kolaroivat Outokummussa myöhään perjantaina niin, että hirvi menehtyi ja auto vaurioitui hinauskuntoon.

Outokumpulainen Viuruniemi vuoden kyläksi Pohjois-Karjalassa – kiitosta kyläläisten yhteishengestä

Viuruniemessä osataan puhaltaa yhteen hiileen ja tunnistetaan omat vahvuudet, suitsuttavat palkitsijat. Samalla tunnustusta sai ilomantsilainen kyläkehittäjä.

Viuruniemi kokoaa historiaansa - houkuttelee asukkaita puhtaalla luonnolla

Outokummun Viuruniemestä löytyy historiasta kiinnostuneille mielenkiintoista tutkittavaa. Lapsiperheitä Viuruniemi houkuttelee puhtaalla luonnolla ja rauhallisuudella.

Telekarelia aukoo uusia uria Etelä-Suomessa

Pieni alueellinen tietoliikenneyhtiö Telekarelia Oy aukoo rohkeasti uusia uria. Kotimaakunnassaan Pohjois-Karjalassa yhtiö laajentaa kuituverkkoa kylille ja rakentaa 4G-verkkoa taajamiin. Telekarelian varsinainen pioneeriurakka on valokuiturunkokaapelin vetäminen Etelä-Suomessa.

Talousrakennukset taltioitiin jälkipolville

Kulttuurihistorialliset talousrakennukset on taltioitu valokuviksi Outokummun Viuruniemessä. Kyläläisten yhteistyönä valokuvia saatiin kerätyksi yli 250 rakennuksesta. Mukana on riihiä, latoja, navettoja ja harvinaisia nuottakotia.

Outokumpu suunnittelee jälleen vesimaksujen korotuksia

Outokumpu aikoo korjata huonoa talouttaan veden ja jäteveden maksuja korottamalla. Viime vuoden tilinpäätöksen mukaan kaupungin vesi- ja viemärilaitoksen tulos oli noin 56 000 euroa alijäämäinen.