Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Iso-Syötteen hiihtokeskuksessa sukupolvenvaihdos – Jorma Terentjeff jatkaa kuitenkin Kide-hotellin toimitusjohtajana

Jorma ja Tarja Terentjeff ovat keväästä lähtien vetäytyneet keskuksen päivittäisjohdosta ja ohjissa on perheen nuorempi polvi.

Iso-Syötteen laskettelu- ja lumilautailuopetukselle on myönnetty Vuoden hiihtokoulu -palkinto

Palkintoperusteluissa mainitaan, että esimerkiksi alueen ekaluokkalaisille tarjotaan lajien kokeilumahdollisuus.

Iso-Syöte aikaistaa rinteiden sulkemista – hiihtokeskus suljetaan tänään

Aiempi suunnitelma pitää rinteet auki vielä ensi viikon ajan johti ostoryntäykseen.

Koululaisen hiihtoloma onnistuu kotioloissakin

Meri-Lapin koululaisten hiihtoloma on alkanut maanantaina. Hiihtolomaviikolla monet lähtevät lomalle joko mökille, mummolaan tai laskettelukeskuksien liepeille. Nuorille on kuitenkin järjestetty tekemistä myös kotipaikkakunnille.

Iso-Syöte avasi rinteensä – nuoret lumilautailijat kohderyhmä

Suomen eteläisimmän tunturin, Iso-Syötteen ensimmäinen rinne avattiin lauantaina Pudasjärvellä. Keskus odottaa alkavalta kaudelta pientä kasvua, vaikka taloustilanne on yleisesti heikko.

Slopestylen maailmancup houkuttelee huippulaskijoita Iso-Syötteelle

Pudasjärven Iso-Syötteellä alkaa keskiviikkona Suomen ensimmäinen viiden tähden slopestyle-kilpailu. Mukaan on ilmoittautunut iso joukko kovia kotimaisia ja ulkomaisia laskijoita, joten luvassa on henkeäsalpaavia hyppyjä ja temppuja.

Mäkihypyn maajoukkue sai merkittävän tukijan

Mäkihypyn maajoukkue on saanut tukijan Iso-Syötteen hiihtokeskuksesta. Nelivuotinen sopimus kattaa sekä naisten että miesten maajoukkueet, ja varoja ohjataan myös junioritoiminnan kehittämiseen. Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja pitää sopimusta merkittävänä askeleena vuoden 2017 Lahden MM-kisoja ajatellen.

Iso-Syöte houkuttelee karavaanareita

Iso-Syötteen hiihtokeskus on lisännyt rajusti asuntovaunupaikkojensa määrää. Vielä kolme vuotta sitten alueella oli noin sata asuntovaunupaikkaa, tällä kaudella jo noin 300. Esimerkiksi Rukalla asuntovaunupaikkoja on noin sata vähemmän.

Iso-Syötteelle isot investoinnit

Pudasjärven Iso-Syötteelle on rakennettu yli 400 neliön välinevuokraamo, johon tulee myös tilat hiihtokoululle ja lipunmyynnille. Snow Parkista on tulossa Suomen suurin ja myös uusia metsäreittejä on lisätty. Uusi lumetusjärjestelmä hyödyntää viime kesänä valmistuneen Luppoveden vettä.

Talvituristeja kalastellaan pohjoiseen

Pohjois-Pohjanmaalle kaivataan kipeästi lisää talvimatkailijoita. Esimerkiksi Oulun kaupunki vetää reissaajia talviaikaan huomattavasti kesää vaisummin. Myös Pudasjärvellä sijaitseva hiihtokeskus Iso-Syöte tarvitsee kasvua. Tilanteeseen haetaan apua kaksivuotisesta matkailuhankkeesta.

Iso-Syöte availee rinteitään

Hiihtokeskus Iso-Syöte avasi lauantaina ensimmäisen rinteensä. Pakkasten jatkuessa seuraavia rinteitä avataan pikavauhtia.

Joulupukit kisaavat Suomen mestaruuksista

Leikkimielinen Joulupukkien SM-kisat kilpailuttaa joulupukkijoukkueita Pudasjärven Iso-Syötteellä. Nelihenkiset joukkueet ottavat mittaa toisistaan marraskuun 27. päivä.

Lapiosalmen Erämatkailukeskuksen toiminnanjohtaja vaihtuu

Taivalkoskelainen Markus Pyttynen on Lapiosalmen Erämatkailukeskuksen uusi toiminnanjohtaja.

Pudasjärvi mukaan Oulun matkailuyhtiöön

Pudasjärvi aikoo osallistua Oulun kaupungin matkailuhtiöön. Yhteistyöllä Pudasjärvi hakee potkua kansainväliseen markkinointiin.

Tekojärven monttu saatiin kaivettua

Syötteelle rakennettavan tekojärven kaivuutyöt ovat valmistuneet. Rinteiden lumetukseen käytettävän altaan viimeistely tehdään lumien sulettua.

Iso-Syöte tavoittelee suuria kävijämääriä

Iso-Syötteen hiihtokeskus tavoittelee nykyisen noin 350 000 kävijämäärän kasvattamista miljoonaan vuoteen 2023 mennessä. Tavoitteeseen Syöte aikoo päästä panostamalla voimakkaasti alueen rakentamiseen.