Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kesämökeillä torjutaan tylsyyttä – matkailuyritykset kehittävät nyt tuotteita väljään matkailuun mökkiläisille

Matkailuyritysten haasteena on tavoittaa kesämökkiläiset, joille kotimaan matkailu on täysin uusi tapa viettää lomaa.

Monialayrittäjä Saku Hyttisen yhtiö osti Camilla-laivan Lappeenrannan kaupungilta

Karelia Lines jatkaa risteilytoimintaa entiseen malliin Saimaalla.

Karelia Lines on ostamassa risteilylaiva Camillan

Lappeenrannan kaupunki on loppusuoralla risteilyalus MS Camillan myyntineuvotteluissa. Ostajaehdokas Karelia Linesin kanssa pyritään sopimukseen risteilykauden alkuun mennessä.

Onko sinut haastettu Nenäpäivään?

Lue tästä, kuka on haastettu Nenäpäivä-keräykseen ja miten haastekampanja Etelä-Karjalassa etenee!

Lappeenrannan laivaristeilyt vetävät

Pitkille risteilyille on väkeä riittänyt koleasta alkukesästä huolimatta ennätysmäisiä määriä. Lyhyet paikallisristeilyt ovat sen sijaan kärsineet huonoista säistä.

Potkurivika painoi Lappeenrannan Laivat tappiolle

Kaupunkiyhtiön viime vuoden tulos on noin 11 200 euroa miinuksella. Syynä on M/S Carelian potkurilaitteen vika, minkä takia laiva oli noin kolme viikkoa pois liikenteestä.

Lappeenrannan laivoilla riitti vilskettä

Lappeenrannan laivojen matkustajamäärät kasvoivat viime vuonna lähes 5 000 matkustajalla. Lappeenrannan Laivat Oy:n omistamilla laivoilla M/S Camillalla ja Viipuriin risteilevällä M/S Carelialla oli matkustajia yhteensä liki 43 tuhatta.

Kaupunginlahden luistelurata on avattu

Lappeenrannan Kaupunginlahden luistelurata on tarkoitettu luistelijoille ja potkukelkkailijoille. Rata aurataan tarvittaessa päivittäin ja siellä liikutaan omalla vastuulla.

Helteellä kanavaristeily voi olla loppuunmyyty

Heinäkuiset helteet ovat olleet suosiollisia Saimaan risteilyille. Viileä kesäkuu hiljensi risteilyliikennettä, mutta juhannuksesta alkanut lämmin kausi on houkutellut paljon matkustajia.

Vanha rouva sai entiset kasvonsa

Lappeenrannan satamaan ankkuroitu ravintolalaiva Suvi-Saimaa on talvikauden aikana entistetty lähes alkuperäiseen ulkoasuunsa. Seinät ootrattiin vanhalla, aidolla menetelmällä.

Lappeenranta harkitsee uutta laivaa

Ennen investointipäätöstä kaupunki haluaa vakuuttua viisumivapauden pysyvyydestä. Karelia-laiva on jo vanhentunut ja liian tuttu.