Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Voimamies Mika "El Toro" Törrö uhkuu voitontahtoa: "Olen elämäni kunnossa"

Kansainvälinen voimamieskilpailu jatkuu koronatauon jälkeen Pohjois-Karjalassa Joensuussa lauantaina.

Raakaa voimaa ihasteltavana Joensuun torilla viikonloppuna

Strongman Champions Leaguen osakilpailu tuo Joensuuhun voimamiehiä Euroopasta, yksi kilpailija saapuu Yhdysvalloista.

Mika Törrö toistamiseen Suomen vahvin mies

Kontiolahtelainen Törrö lähtee ainoana suomalaisena tulevana viikonloppuna pidettäviin Masters-luokan MM-kisoihin Belfastiin.

Insurers pay out 30 million euros over fraudulent insurance claims in 2017

Bogus personal injury insurance claims accounted for the majority of unwarranted settlements.

Pieleen mennyt ihonsiirto vei voimamieslegenda Ilkka Nummiston jalan – "Vielä voin heittää kepit nurkkaan ja se on suurin voimannäytteeni"

Ilkka Nummiston vasen jalka amputoitiin viime vuoden tammikuussa. 74-vuotias voimamies uskoo pääsevänsä taas pian salille rehkimään.

Suomen vahvin mies päihitti aivokasvaimen – "En toivoisi vastaavaa edes pahimmalle vihamiehelle"

Juuri, kun voimamiesura lähti nousuun, Niko Vesterinen sai mykistävän diagnoosin. Päänsäryt johtuivat pahanlaatuisesta aivokasvaimesta. Mies parantui ja punnersi itsensä Suomen vahvimmaksi.

Tähtinäyttelijä "The Mountain" valloitti suomalaiset väkevillä lihaksillaan

Linja-auto liikkui tänään eteenpäin kuin omalla painollaan Merikarvian Krookan satamassa. Siltä se ainakin näytti, kun köyden päähän tarttui Game of Thrones -sarjasta tuttu "The Mountain" eli Hafthor Julius Björnsson. Yleisökin oli kuin sulaa vahaa maailman vahvimman miehen tittelistä kisaavan islantilaisen edessä.

Meri-Lappi tarjoaa tapahtumaviikonlopun

Voimamieskisa, jenkkiautoja, poikkinaintiajot, jalkapalloa ja kylätapahtumia. Niistä on heinäkuinen Meri-Lapin viikonloppu tehty.

Suomalaistähti lähti Viikingit-sarjan kuvauksiin viiden päivän varoituksella

Voimamies Jouko Aholan näyttelijänura saa komean jatkon eeppisessä Viikingit-sarjassa. TV-spektaakkelin tekeminen Irlannissa oli Aholalle iso, mutta kuluttava urakka. Vahvaan ja veriseen tarinaan kuuluva kirveiden ja miekkojen kalisuttelu vaati kovaa harjoittelua. Elokuvaan ei silti menty lihaksilla, vaan pärställä.

"Vuoden kovan työn voi mokata viimeisen viikon aikana"

Lupaava jalkapalloilija Teemu Vuorinen sai 17-vuotiaana potkun jalkaansa. Sääriluu säröytyi kappaleiksi ja palloilu-ura sai jäädä. 33-vuotiaana mies on huippuluokan kehonrakentaja.

Lentokone kiskaistaan liikkeelle köydestä – video

Traktorinveto lienee lastenleikkiä verrattuna noin 50-metrisen lentokoneen kiskomiseen. Amerikkalaiset hyväntekijät saivat kiskoa Boeing 757:ää maksua vastaan.

Elokuvatähti rakentaa Suomen pisintä hirsirivitaloa Hämeenlinnaan

Hämeenlinnan Poltianhon historiallisesti arvokkaalle alueelle nousee parhaillaan Suomen pisin ja suurin hirsirivitalo. Sotien jälkeen ei ole pystyttetty hirsistä tällaista taloa, jonka julkisivu on lähes 100 metriä. Urakointi on annettu voimamiehenä tunnetun ja kansainvälisissä elokuvissa esiintyneen Jouko Aholan vastuulle.

Maaseudulta Käsin -messut ovat pienen kunnan iso ponnistus

Tervolan perinteisiä Maaseudulta Käsin -messuja vietetään jo 14. kerran. Louelle Ammattiopisto Lappian tiloissa järjestettävään tapahtumaan odotetaan viikonlopun aikana jopa 10000 kävijää.

Jäämieskisa toi Kuusamolle tunnustusta

Kuusamo on saanut tunnustusta viime talven kansainvälisestä Iceman voimamieskisasta. Tunnustuksen sai Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis.

Maailman vahvimmat kisaavat Rukalla

Voimamieskilpailujen kansainvälinen kattojärjestö Strongman Champions League järjestää historiansa ensimmäisen talvikilpailun Rukalla sunnuntaina. Arvioiden mukaan kisa tavoittaa parhaimmillaan 900 miljoonaa ihmistä.

Maailman vahvin mies haastaa Sebastien Loebin

Vuonna 1998 maailman vahvimmaksi mieheksi kruunattu Magnus Samuelsson kokeilee taitojaan ralliautoilun parissa. Pitkäaikainen rallifani osallistuu helmikuun puolivälissä ajettavaan Ruotsin MM-ralliin.

Väyrysen ulostulo kimpaannutti nuoret

Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen kehottaa keskustaväkeä pohtimaan vakavasti puoluejohtoon kaavailtua nuorennusleikkausta. Väyrysen mukaan maan taloustilanne puoltaisi "varttuneemman" puheenjohtajan valintaa. - Nyt on päätettävä, ollaanko ilmoittautumassa Idols-kilpailuun vai voimamieskisaan, Väyrynen letkautti ulkoministeriössä järjestämässään tiedotustilaisuudessa. Nettiyleisö revitteli Väyrysen ulostulolla. Samalla keskusteltiin naisehdokkaiden pätevyydestä ja ikärasismista.

Arktiset voimamieskisat käydään Kuusamossa

Maailman ensimmäinen lumen ja jään keskellä järjestettävä kansainvälinen voimamieskisa järjestetään ensi maaliskuussa Kuusamossa.

Kampanja kutsuu nuoria verenluovuttajia

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ja SPR Veripalvelu aloittivat Hämeenlinnassa verenluovutushaastekampanjan, jonka tavoitteena on aktivoida nuoret aikuiset luovuttamaan verta.

Voimamiesten SM-mittelöt Haminassa

Neuvottoman kentällä kilpaillaan mm. tukkipunnerruksessa, farmarikävelyssä, autonkannossa ja säkkilastauksessa.