Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Valmista on

Äitienpäiväksi mustikkatorttua – tämän osaa isäkin tehdä

Sunnuntaina kahvi kaadetaan sänkyyn ja äidille lauletaan epävireisesti. Jotta päivän saisi onnistumaan täydellisesti, kannattaa äidille tarjota makeaa. Mustikkatorttu on niin helppo tehdä, että tumpelokin onnistuu varmasti.

Särkeä purkissa, kahvi-konjakkisinappia ja limoncelloa Sasun tapaan.

Joululahjaruokaa

Sasu ja Maria valmistavat kahvi-konjakkisinappia, limoncelloa ja särkeä purkissa.

Kymenlaaksolaiset ovat anteliaita hyväntekijöitä

Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys alkoi torstaina. Kotkan paikallisosaston Sanna Pelkonen kertoo, että Kymenlaaksolaiset ovat anteliaita; viime vuoden keräyksessä maakunnan keräystulos oli noin 200 000 euroa.

Nälkäpäivä käyntiin jo 30. kerran

Operaatio Nälkäpäivä järjestetään tänä vuonna jo 30. kerran. Viime vuonna Nälkäpäivä tuotti Kuopiossa 16 506 euroa katastrofirahastoon. Yhteensä 58 kerääjää jalkautui kaduille ja torille.

Keväinen jälkiruoka-annos.

Inkivääri-suklaamoussea ja banaanivaahtokarkkia

Oli sää millainen vain niin Vappu lähestyy - ja silloinhan on lupa juhlia ja herkutella. Timo neuvoo, miten valmistetaan suussasulavia kevään herkkuja, Inkivääri-suklaamoussea ja banaanivaahtokarkkia. Timon vappuherkkujen lomassa Voita & Sokeria –sarjassa katkaistaan tänään shamppanjapullon kaula.

Pekka Annala valmiina Nälkäpäivä-keräykseen

Nälkäpäiväkeräys käynnistyi jälleen

Nälkäpäivä on vakiinnuttanut paikkansa lähes kolmikymmentävuotisen historiansa aikana ja avunantajia riittää niin lahjoittajina kuin lipaskerääjinä. Tuntikin lippaan kanssa kiertelemässä on iso apu.

Nälänhätä pahenee Etiopiassa

Etiopiassa edelleen jopa neljä miljoonaa ihmistä kärsii nälästä ja on ruoka-avun tarpeessa. Tilanne on pahin eteläisessä Wolaytan maakunnassa sekä levottomalla Somalian raja-alueella.