Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Vene törmäsi lossiin Teersalon ja Velkuan välillä – vaurioitunut vene pääsi rantaan

Yksi veneen matkustajista tarvitsi hoitoa haverissa tulleeseen haavaan.

Kolme loukkaantui veneen törmättyä laituriin Naantalissa

Veneonnettomuus sattui perjantai-iltana Teersalo-Velkua-alueella.

Varalossi hoitamaan Teersalon ja Palvan liikennöintiä Naantalissa – karille ajanut lossi korjattavaksi Pansioon

Korvaavaa lossia odotetaan reitille lauantaina alkuiltapäivästä, jolloin kyytiin pääsee myös autolla.

Huoltotyö pysäyttää Palvan lossin

Liikenteen keskeytyksen syynä on lauttalaiturin kalturin siirto.

Palvan lossi huoltotöiden ajaksi pois liikenteestä

Lauttaliikenne keskeytetään huoltotyön ajaksi.

Saariston lasten unelmat nousivat lossilta taivaan tuuliin – maatuvien ilmapallojen mukana

Velkuan saaristokoulu juhlii satavuotiasta Suomea omien unelmien kautta.

Velkuan kultalöydös on yhä ainutlaatuinen – loppuraportti valmistuu vielä tänä vuonna

Naantalin Velkualla tehty kultalöydös on Turun saariston oloissa poikkeuksellinen. On kuitenkin yhä epäselvää, kannattaako kultaa louhia.

Velkualaiset eivät osta Sinervon taloa

Suunnitelma hankkia rakennus paikallisista yhdistyksistä, yrittäjistä ja yksityishenkilöistä muodostettavan kiinteistöyhtiön tai osuuskunnan nimiin ei herättänyt riittävästi kiinnostusta.

Purjehtija nukahti - vene tuuliajolla monta mailia

Mies heräsi perjantaina vieraasta kaislikosta. Viimeinen muistikuva purjehtijalla oli torstai-illalta. Vene oli tömähtänyt rantaan Taivassalossa.

Kaksi pelastettiin merestä Naantalissa

Huvivene ajoi karille Teersalon eteläpuolella lähellä Salavaisen saarta lauantaiaamuna. Vene upposi parissa minuutissa kylmää meriveteen.

Poliisi varoittelee nuorten vanhempia muinaistulien yön Facebook-kokoontumisesta

Varsinais-Suomen poliisilaitoksen mukaan Velkuan Teersalon rannassa ollaan järjestämässä lauantaina 27.8. Facebook-tapahtumaa ”Muinaistulien yö 2011”. Facebookissa tapahtumaan ehti ilmoittautua yli 700 henkilöä ennen kuin kutsu poistettiin.

Velkualta löytyi kultaa

Geologian tutkimuskeskus on löytänyt Naantalin Velkualta kultapitoisen kallioalueen. Virasto on tehnyt Teersalossa sijaitsevasta noin 40 hehtaarin laajuisesta alueesta valtaushakemuksen. Mahdollisuus kaivostoimintaan on silti häviävän pieni.

Metalliromun keräys alkaa

Vanhasta metalliromusta voi tästä päivästä lähtien hankkiutua eroon kätevästi. Turun Seudun Jätehuolto ja Kuusakoski Oy tuovat metallikeräyslavoja useiden kuntien keräyspisteisiin.

Venesataman laajennus siirtyy

Naantalin Velkuan Teersalon venesatamaa ei laajenneta tänä kesänä. Vain yksi laituri uudistetaan aallokkoa vastaan. Pari vuotta toimineelle satamalle ryhdyttiin viime vuonna hakemaan laajentamislupaa, joka onkin juuri myönnetty.

Velkualla silakkaa jaossa

Pari tonnia rysäsilakkaa on tarjolla lauantaina aamupäivällä Naantalissa Velkuan Teersalon rannassa. Vastapyydettyä kalaa jaetaan lähes ilmaiseksi halukkaille.

Estelle muistutti Velkualla ihmisoikeuksista

Reilun kaupan purjelaiva Estelle oli perjantaina ja lauantaina avoinna yleisölle Velkuan Teersalossa. Vierailu oli osa Etelä-Meksikon ihmisoikeustilanteeseen ja alkuperäiskansojen oikeuksiin keskittyvää kampanjakiertuetta.

Estelle muistuttaa Velkualla ihmisoikeuksista

Reilun kaupan purjelaiva Estelle on perjantaina ja lauantaina avoinna yleisölle Velkuan Teersalossa. Vierailu on osa Etelä-Meksikon ihmisoikeustilanteeseen ja alkuperäiskansojen oikeuksiin keskittyvää kampanjakiertuetta.

Estelle vierailee Velkualla

Reilun kaupan purjelaiva Estelle vierailee Velkuan Teersalossa tämän viikon ajan. Vierailu on osa Etelä-Meksikon ihmisoikeustilanteeseen ja alkuperäiskansojen oikeuksiin keskittyvää kampanjakiertuetta.