Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Parisuhteessa yleinen riidanaihe on raha – varallisuusvalmentaja antaa kuusi vinkkiä rahan ja rakkauden yhdistämiseen

Esimerkiksi säästämisestä ja sijoittamisesta voi tehdä yhteisen harrastuksen, sanoo Ylen aamu-tv:ssä vieraillut varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi.

Konkurssipesän varat selvitetty – MYPA-talolle etsitään uutta omistajaa

Pesänhoitajan mukaan jalkapalloseuran varat eivät tällä hetkellä riitä konkurssimenettelyn kuluihin. Seuraavaksi ratkottavana on MYPA-talon kohtalo.

Mitä jokaisen ikäihmisen tulisi tietää varainhallinnasta

Pankkilakimies Terhi Luokkanen suosittelee edunvalvontavaltakirjan laatimista. Julkiseen edunvalvojaan turvaudutaan, kun läheiset eivät pääse sopuun varojen käyttämisestä.

Maastohiihto palaa takaisin Hiihtoliittoon

Maastohiihto ry on päättänyt, että maastohiihto yhdistyy Hiihtoliittoon. Piirijohtajat äänestivät asiasta Vantaalla.

Hyvin toimeentulevista seurakunnista seurakuntayhtymien maksumiehiä

Seurakuntayhtymien muodostaminen hiertää hyvin toimeentulevissa seurakunnissa. Yhdistyvien seurakuntien varat ja velat olisivat yhtymissä yhteisiä. Muutamilla seurakunnilla on maksuvalmiutta vain muutama päivä. Maan kärkipäähän kuuluvalla Ylitornion seurakunnalla on maksuvalmiutta 1170 päivää eli se tulisi yli kolme vuotta toimeen ilman tuloja.

Finnkino-kauppa sinetöitiin

Finnkino-elokuvateattereiden myynti ruotsalaiselle varainhallintayhtiö Ratokselle on saatu päätökseen. Suomen ja Latvian kilpailuviranomaiset hyväksyivät kaupan perjantaina.

Finnkino myydään Ruotsiin

Sanoma-konserni myy elokuvateatteriketju Finnkinon ruotsalaiselle Ratokselle. Finnkinon koko osakekanta vaihtaa omistajaa 94,3 miljoonalla eurolla.

Barclays-pankki neuvottelee varainhallintansa myynnistä

Britanniassa päämajaansa pitävä Barclays-pankki neuvottelee varainhallintayksikkönsä myynnistä, kirjoittaa talouslehti Financial Times. Barclays Global Investors -varainhallinnan myynnillä pankki yrittää vahvistaa tasettaan.

Veroilmoituksia postitetaan

Esitäytettyjä veroilmoituksia postitetaan parastaikaa. Ensimmäiset verovelvolliset ovat saaneet omansa jo ennen pääsiäistä ja loputkin 4,9:stä miljoonasta ilmoituksesta tulevat postissa huhtikuun viimeisellä viikolla.