Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tampereen isot messutapahtumat perutaan – Alihankinta- ja Suomen Kädentaidot -messut siirtyvät ensi syksyyn

Kyseessä ovat suurimmat Tampereen messukeskuksessa järjestettävät vuotuiset tapahtumat.

Tampereen messukeskukseen suunnitellaan drive-in-teatteria – leffaviikolla elokuvia katsottaisiin omissa autoissa

Tapahtumatoimisto virittelee drive-in-elokuvateatteria koronaviruksen takia tyhjentyneeseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

Alihankinta-messuille tulijoita jonoksi asti Tampereella

Messu- ja Urheilukeskuksen tuntumassa Pirkkalan ja Tampereen rajalla on syytä varautua ruuhkiin aamuisin ja messupäivän päätteeksi.

Kiinnostus Riihimäen Erämessuja kohtaan on yhä vahvaa: yli 41 000 kävijää

Erämessut pitävät yhä kutinsa isona messutapahtumana. Neljän päivän aikana Riihimäen Urheilupuistossa kävi yli 41 000 vierasta.

Riihimäen Erämessut jakaa osaamistaan Tampereelle – Outdoor Erä 2015 työn alle

Riihimäen Messut Oy ja Tampereen Messut Oy lyövät hynttyyt yhteen ja järjestävät uudet eräalan ja luontoharrastusten erikoismessut. OutdoorErä 2015 esittelee Tampereella ensi vuoden huhtikuussa retkeilyä, kalastusta, metsästystä ja lähiluonnon tarjoamia harrastusmahdollisuuksia.

Tampereen Messut keräsi liikevoittoa yli miljoonan

Tampereen Messut teki kuluneena vuotena ennätystuloksen ja kasvatti liikevaihtoaan yli miljoonalla. Yhteensä messuilla kävi vuoden aikana yli 112 tuhatta vierasta.

Tampereen messukeskuksen laajennustyöt hyvässä vauhdissa

Uusi E-halli valmistuu jo ensi syksyksi. Halli rakennetaan ensisijaisesti tapahtumakäyttöön.

Tapsan Tahdeille uudet järjestelyt

Yksityinen järjestäjä Finland Events pyysi ja sai luvan irtautua tapahtumasta. Nokian kaupunki siirsi Tapsan Tahdit sille pari vuotta sitten. Nyt selvitellään yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin yhteistyömallia.

Suomen suurin hätäpoistumisharjoitus tyhjensi messuhallin

Tampereella testattiin keskiviikkona, miten nopeasti suuri messuhalli tyhjennetään hädän hetkellä. Äkkitilanteista korostuu hätäteiden merkitseminen ja henkilökunnan osaaminen.

Tampereen messu- ja urheilukeskus saa uutta näyttelytilaa

Tampereen messu- ja urheilukeskuksen yhteyteen on rakenteilla uusi halli. Nykyisen päähallin taakse nouseva uusi rakennus on kooltaan 11 000 neliötä. Rakennukseen tulee näyttelyhalli ja logistiikkakeskus sekä uusia ravintolatiloja.

Tapsan tahdit starttaa uuden järjestäjän voimin

Nokian kaupunki siirsi tapahtuman viime vuonna Tampereen Messujen tytäryhtiö Finland Eventsille. Iskelmä Finlandia -palkinnon saaja selviää tänään.

Tapsan Tahdeille uusi järjestäjä

Nokian kaupunki luopuu Tapsan Tahtien järjestelyvastuusta. Musiikkitapahtuman järjestämisestä on tehty sopimus Finland Events Oy:n kanssa.

Tapsan Tahdit tamperelaiskäsiin

Nokian Tapsan Tahdit ovat siirtymässä tamperelaisomistukseen. Nokian kaupunginhallitus päättänee tänään aloittaa tapahtuman järjestämisestä neuvottelut Finland Events -yhtiön kanssa.

Euroviisuhuumaa Tampereella

Euroviisujen Suomen finaali järjestetään tammikuun lopussa Tampereella. Suomen euroviisuedustaja valitaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tampereen kirjafestivaali laajenee messuiksi

Tampereen Henki ja elämä -kirjafestivaali laajenee ja muuttaa samalla nimeään Tampereen kirjamessuiksi. Järjestäjien mukaan uudistuksella tavoitellaan uusia kohderyhmiä, kuten messujen lisänimi "koko kansan kirjafestivaali" antaa ymmärtää.

Kevään uudet kirjallisuustapahtumat tasoittavat syksyn messuruuhkaa

Helsingin ja Turun kirjamessut ovat saaneet pienempiä tapahtumia rinnalleen. Viime vuosina kirjafestivaaleja on tullut muun muassa Jyväskylään, Ouluun ja Hämeenlinnaan.