Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Hissi

Osa laskettelurinteistä kiinni pakkasen takia Etelä-Pohjanmaalla

Osa laskettelurinteistä on tänään kiinni kireän pakkasen takia. Kova pakkanen ei hemmottele laskijaa eikä hissilaitteita.

Jari Arpala ja Reino Rauhala ihailevat Lakeaharjun maisemia uudelta asfaltoidulta hiihtobaanalta.

Asfalttibaanan saa hiihtokuntoon jo muutamalla sentillä lunta

Vimpelin Lakeaharjun laella odotetaan lunta niinkuin aina tähän aikaan vuodesta. Tilanne on kuitenkin aiemmista vuosista muuttunut, sillä enää lunta ei tarvita edes kymmentä senttimetriä, kun uudelle asfaltoidulle radalle pääsee jo hiihtämään. Lunta odotellessa uutta baanaa voivat testata rullahiihtäjät ja –luistelijat.

Lakeaharjun rinnekeskus tuli myyntiin Vimpelissä

Vimpelissä on myynnissä rinnekeskus. Katajan perhekunnan omistama Lakis Oy on pyörittänyt Lakeaharjun laskettelukeskusta 30 vuotta. Nyt rinne halutaan myydä kokonaisuutena toimintaa jatkavalle.

Lapsi laskee lumilaudalla Rukan rinteessä

Frosty temperatures lift spirits on piste

The Vimpeli ski centre in Lakis had to cease in its snow-making endeavours three weeks ago due to overly warm temperatures. This week’s frosty weather means that resorts like Vimpeli can finally take their winter dreams off ice, hopefully reopening their ski slopes in coming weeks.

Lapsi laskee lumilaudalla Rukan rinteessä

Latuja ja rinteitä lumetetaan taas täydellä teholla

Kaivattu pakkanen on taas tuonut vipinää hiihtokeskuksiin. Esimerkiksi Vimpelin hiihtokeskus Lakiksessa jouduttiin kolme viikkoa sitten lopettamaan hyvin käynnistynyt lumetus. Nyt ensimmäisenä pakkaspäivänä haaveet lumettamisesta ovat jälleen totta. Rinnepäällikön mukaan rinteen kuntoon saaminen vaatii kymmenen päivää aktiivista lumetusta.

Hiihtokeskusten kausi jatkuu

Hiihtokeskusten kausi jatkuu ainakin pääsiäisen yli. Syynä ovat viime päivien lumisateet ja pakkaset, jotka auttavat pitämään laskettelurinteet ja hiihtoladut käyttökunnossa. Pohjalaisrinteissä lasketellaan tulevana viikonloppuna vielä muun muassa Vimpelissä, Seinäjoella, Lapualla, Soinissa ja Kaustisella.

Lakis-Sport heräsi jälleen toimimaan

Lakis-Sport on niittänyt aiemmin mainetta Järviseudun alppihiihtoharrastuksen kehittäjänä. Yhdistyksen toiminta on nyt käynnitetty uudelleen.

Kreikka