Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Henkilö pitää kädessään matkatavaralipuketta.

Selvitimme, saako matkan Rodokselle nyt perua ja millä ehdoilla saa rahat takaisin

Maastopalojen riivaamalle Rodokselle järjestetään edelleen matkapaketteja. Osa matkan ostaneista haluaisi peruuttaa matkan, mutta voiko palon takia saada jo maksetun matkan hinnan takaisin?

Alanyassa hotellin uimaranta

Moni käyttää nyt kesän lomamatkaan enemmän rahaa kuin aiemmin, vaikka hinnat nousevat rajusti – asiantuntija: Ihmiset säästävät nyt muusta elämästä

Matkanjärjestäjien mukaan kesän lomamatkoja myydään jo samaan tahtiin kuin ennen pandemiaa, ja kotimaahan on tulossa kolmas peräkkäinen hyvä matkailukesä. Hintojen kallistuminen ei ole vähentänyt matkustushaluja.

St Anthonyn  kirkko Kochchikade, Colombo, Sri Lanka 21. huhtikuuta

Foreign Ministry urges Finns in Sri Lanka to contact relatives following deadly strikes

The ministry is urging Finns to follow local media reports and official guidelines and to file travel notices if they have not already done so.

Miekkavalaan esitys Floridalaisessa vesipuistossa.

Finnish travel firms consider ban on parks with captive orca

News that British package holiday firm Thomas Cook has banned trips to theme parks with captive orcas is causing Finnish travel firms to rethink their policies.

Vesipuiston esitysnumero menossa.

Matkailujätti lopettaa lipunmyynnin eläinteemapuistoihin, joissa on miekkavalaita – Aurinkomatkat pohtii, seuraako se samoissa jalanjäljissä: ”Päätös pitää tehdä miettien ja harkiten”

Suomessa toimivat matkanjärjestäjät kertovat panostavansa eläinten hyvinvointiin ja kestävään matkailuun. Samalla moni yritys välittää lippuja kohteisiin, joissa on muun muassa miekkavalas- ja delfiiniesityksiä, vaikka esitysten eettisyyttä on kyseenalaistettu.

Turisteja kameliajelulla hiekkarannalla.

Suomalaisista matkatoimistoista ei matkoja Tunisiaan

Tunisiassa Soussen rannikkokaupungissa kahden turistihotellin edessä tehdyssä hyökkäyksessä on tapettu lukuisia ihmisiä.

Kuoni-konserni myy matkailutoimintansa – Apollomatkoille uusi omistaja

Suomessa Apollomatkat kuuluu Kuoni Nordiciin. Apollomatkoista kerrotaan, ettei myyntiaikeet vaikuta päivittäiseen toimintaan.

Ihmiset ottavat aurinkoa Espanjan San Cristobalissa.

Nyt riitti kylmyys – sadattuhannet pakenevat etelän lämpöön

Poikkeuksellisen kylmä alkukesä on vauhdittanut valmismatkojen myyntiä. Kesäkuun aikana suurimmat matkatoimistot myivät valmismatkoja noin 20–30 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.