Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Koirillakin on oikeus uida, vaikka se herättää välillä suoranaista vihaa – Keräämme yhteen koirarannat ympäri maata, auta meitä

Artikkelista löytyy kuusi vinkkiä rannalle ja tietoja parhaista uittopaikoista. Voit lähettää myös oman uintikuvasi.

Kuuma turkki viilenee koirien omassa Yyterissä – video

Yyterin koiraranta on kesähelteellä vilkkaassa käytössä. Liikuntaa ja viilennystä kaipaavalle lemmikille uimamahdollisuus on luksusta, jota ei joka kunnasta löydy. Käyttäjät antavat Yyterin koirarannalle kiitosta siitä, että uimaan päästäkseen koiraa ei tarvitse jättää kotiin.

Tampereella koiria pitää uittaa salaa – katso video iloisesta uimarista

Tampereella ei ole enää yhtään virallista koirarantaa. Koiranomistajat uittavat koiriaan kesähelteellä venerannoista tai mökkilaiturilta. Villakoira Debbie kastoi tänään talviturkkinsa Pyhäjärvessä.

Lämpö saa koirat ja ihmiset kilpasille uimarannoista

Koiralla ei ole asiaa ihmisten uimarannalle - toisaalta ihminen väistää koiraa sille merkityllä uimapaikalle. Eripuraa ihmisten ja lemmikkien uimavesistä tulee etenkin helteellä.

Uudellemaalle kaivataan lisää koirien uimarantoja

Pääkaupunkiseudulla koirille tarkoitettuja uimarantoja on jonkin verran, mutta muualla Uudellamaalla niitä on vain muutamassa kunnassa. Tavallisille uimarannoille koiria ei järjestyslain mukaan saa viedä.

Essi-koira ui aina kun vettä ja rantaa on tarjolla

Helteiset päivät houkuttelevat koirat omistajineen uimarannoille. Seinäjoella koirien uittopaikkoja on valitettavan vähän.