Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Puhelinlinjat alkoivat jälleen lämmetä terveydenhuollossa – asiakaspuheluiden määrä on kasvanut, kun rajoituksia on purettu

Maaliskuussa yhteydenottoja tuli paljon, mutta koronan pelko ja kiireettömän hoidon alasajot pudottivat niistä kolmasosan kuukaudessa.

Pori alkaa tallentaa pysäköinninvalvonnan asiakaspuheluja – nauhoituksen toivotaan vähentävän epäasiallista käytöstä

Pysäköinninvalvonnan lisäksi aletaan tallentaa myös kunnossapidon päivystysnumeroon soitettuja puheluita.

Uuden talon verkkomotti yllätti yrittäjän – asiakaspuhelut loppuivat

Tamperelainen kampaamoyrittäjä joutui puhelinmottiin, kun muutti liikkeensä upouuteen kiinteistöön. Energiapiheiksi rakennettujen talojen verkko-ongelmat johtuvat monesti ikkunoiden selektiivikalvoista.

Hälytysajoja, juoppokyytejä, rikostutkintaa ja tiskipalvelua – Joutsan poliisit taipuvat kaikkiin tehtäviin

Kaikkiin tehtäviin on pakko pystyä, koska Joutsan aseman vakansseista on kolmannes täyttämättä. Joutsan sekatyöläiset toimivat malliesimerkkinä, sillä vastaava yleispoliisimalli haluttaisiin ottaa käyttöön muuallakin.

Tiesitkö tämän? Nauhoitetun asiakaspuhelun saa tarvittaessa itselleen

Tietosuojavaltuutetun mukaan puhelinkeskustelu on purettava vaikka paperille. Tallennettu puhelu suojelee kiistatilanteessa myös asiakkaan oikeusturvaa

Lennon lähtökenttä Kuopiosta Joensuuksi: yllätysmaksu 920 euroa / henkilö

Kampanjahinnalla ostettujen lentomatkojen pienikin muuttaminen voi käydä kalliiksi. Tämän sai huomata Pohjois-Karjalassa vieraileva australialaiskaksikko, joka olisi muuttanut jo ostamansa Kuopio–Budapest-lennon lähtöpaikan Joensuuksi.

Lahden Terveysneuvo neuvoo taas

Lahden terveysneuvon puhelimia perjantaiaamun vaivannut vika on korjattu. Puhelinmotti esti kaikki asiakaspuhelut aamusta alkaen.

Asukkaiden jätepiina jatkuu Joensuun seudulla

Kotitalouksien jätteiden keruu on tökkinyt pahasti Joensuun seudulla jäteyritysvaihdoksen jälkeen. Vaikka muutoksen piti tapahtua nopeasti, osa asukkaista kärsii yhä suurista, viikkojakin pihoilla seisoneista roskakasoista. Seudullinen jäteyhtiö lupaa asiaan parannusta tämän kuun aikana.

Kelan toimistojen aukiolo muuttuu

Kelan toimistojen aukioloajat muuttuvat Etelä-Karjalassa. Helmikuun alusta alkaen viisi toimistoa siirtyy osittaiseen aukioloaikaan.

Kolme Kelaa viimeistä päivää auki Päijät-Hämeessä

Kelan Kärkölän, Nastolan ja Padasjoen toimistot ovat avoinna tänään viimeistä päivää. Vuodenvaihteessa Kela sulkee koko maassa 16 toimistoa, niistä kolme Päijät-Hämeessä.

Kuopiossa toinen lomautusviikko omalääkäreillä

Omalääkäreiden ja omahoitajien lomautukset heikentävät kuopiolaisten palveluita tästä päivästä lähtien. Viikon kestävän toisen lomautusjakson aikana lääkäreistä ja hoitajista töissä on vain noin puolet.

Lomautukset karsivat lääkäreitä ja hoitajia

Kuopion kaupungin lomautukset leikkaavat terveyskeskuspalveluita ensi viikosta alkaen. Lomautusten aikana töissä on vain noin puolet työntekijöistä. Hoitoa saa vain kiireellisissä tapauksissa.

Lindén: Operators Must Respond Within a Minute

Communications Minister Suvi Lindén has handed down strict guidelines for telephone operators' customer service employees. A report in the daily Aamulehti says phone service providers have been asked to ensure that customer calls are answered within one minute.

Lindén: Operaattorin on vastattava puheluun minuutissa

Viestintäministeri Suvi Lindén on antanut tiukat ohjeistukset operaattoreiden asiakaspalvelujen vastausajalle. Operaattorin on vastattava pian asiakkaan puheluun minuutissa, kertoo Aamulehti.

VR:n puhelinvaihde suljettu Riihimäen palon vuoksi

VR:n puhelinvaihde on toistaiseksi suljettu Riihimäen maanantaisen tulipalon takia. Terveysviranomaiset tarkastavat Riihimäellä sijaitsevan yhteyskeskuksen hiukkaspitoisuudet ja työntekijät on ohjattu pois työtiloistaan.

Asiakaspuhelut voivat tallentua kymmeneksi vuodeksi

Yhä useampi yritysten puhelinkeskus tallentaa jokaisen puhelun. Turun Sanomien mukaan osa yrityksistä säilyttää puheluja jopa vuosikymmenen ajan.

Kelaan soittaminen halpeni

Kaikki Kelan puhelin- ja faksi-numerot muuttuvat tästä päivästä alkaen 020 - 6 -alkuisiksi numeroiksi. Samalla puhelut halpenevat.