Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Identtiset kolmoset samaan jalkapallojoukkueeseen – Valmentaja: "Aion kokeilla heitä yhdessä puolustajina"

Ekmarkin identtiset kolmoset pelasivat jo viime kaudella Mikkelissä, mutta ensi kaudella veljekset ovat samassa seurassa. Kaikki ovat puolustajia, mutta Tommi Ekmark pelasi viime kesänä myös hyökkääjänä.

Suomesta löytyy useita urheilevia kolmosia – Bengsit huippuja viisiottelussa ja ratsailla, Vahvelaiset vahvoja pesäpallossa

Yksi on perfektionisti ja toinen ollut aina parempi uimari. Kolmoset pelaavat pesäpalloa, mutta haluavat eri aloille.

Identtiset kolmoset herkästi samalle alalle – Sairaanhoitaja, fysioterapeutti ja lastentarhanopettaja

Ekmarkin jalkapalloilevat identtiset kolmoset aloittivat jalkapallon pelaamisen seurassa, kun joukkue tarvitsi kolme poikaa.

Identtiset kolmoset pelaavat jalkapalloa samoilla pelipaikoilla, mutta eri joukkueissa – "Hymy ja arvot yhteisiä"

Ekmarkin veljeskolmikko on tehnyt suomalaista urheiluhistoriaa. He saattavat esiintyä samassa jalkapallo-ottelussa Mikkelissä tämän kauden aikana.

He kääntävät katseet Riossa: Viron identtiset kolmoset toivovat tulevansa maratonin maaliin yhdessä

Riossa paljon mediahuomiota herättäneet Viron Leila, Liina ja Lily Luik ovat ensimmäiset identtiset kolmoset, jotka osallistuvat olympialaisiin. Kolmikon laji on maraton ja he toivovat tulevansa yhtä aikaa maaliin. Millainen mediamylläkkä kolmikon ympärillä pyörii, sen näet kuvaa klikkaamalla!

Viron maratonkolmikko hätkähdyttää – identtiset kolmoset starttiviivalla

Leila, Liina ja Lily Luik havittelevat yhteistä unelmaa: olympiamaratonia Riossa vuonna 2016. Katso kolmikon haastattelu kuvaa klikkaamalla?

Identtiset kolmoset syntyivät Itävallassa

Brittiläinen nainen on synnyttänyt Itävallassa identtiset kolmoset. Amyksi, Zoeksi ja Kimiksi nimetyt tyttökolmoset syntyivät maanantaina keisarinleikkauksella. Kukin vauva painoi puolitoista kiloa ja oli 40 cm pitkä.