Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Markku Laamanen

IS: Markku Laamanen on kuollut

Ilta-Sanomat kertoo, että jämsäläinen muusikko Markku Laamanen on kuollut. Laamanen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Talent -kilpailusta.

Vanha nainen nousee portaita. Mustavalkoinen valokuva.

Salmelan ensi kesän näyttelyssä uusia ja vanhoja tähtiä

Taidekeskus Salmela esittelee 2011-kesänäyttelyssään nuoria taiteilijoita ja taiteen merkkinimiä, muun muassa Nuorten kuvataidekilpailun 2010 voittajan, Maria Laineen sekä jo edesmenneen taidemaalari professori Unto Koistisen teoksia.

Bändikaveri kaipaa Irwiniä

Porilainen rumpali Arto K. Penttilä soitti Irwinin yhtyeessä ja asui taiteilijan luona lähes vuoden. Hän muistelee ystäväänsä lämmöllä.

Anne Vänskä halaa vuokraamansa tanssilavan puupylvästä.

Kivisalmen lava heräsi kesään

Rääkkylässä Oriveden rannalla sijaitseva Kivisalmen lava on tänä kesänä jälleen avoinna. Viime vuosina tansseja on pidetty lähinnä vain satunnaisesti, nyt tanssitaan jopa perjantai.

Markku Laamanen

Markku Laamasen pyöritys rauhoittuu joulun pyhiksi

Kovassa pyörityksessä ollut Talent-tähti Markku Laamanen hengähtää joulun pyhinä ollakseen valmiina alkavan vuoden haasteisiin. Muusikkokonkarilla nimittäin riittää tulevana vuonna vientiä lavoilla!

Markku Laamaselle aukeni muusikon tähtitaivas ikäihmisenä

Talent-tähden vetovoima ei riittänyt

Markku Laamasen sunnuntaille suunniteltu konsertti Tampere-talossa on peruuntunut. Tampere-talon tiedotuksen mukaan syynä on lippujen liian vähäinen kysyntä.

Markku Laamaselle aukeni muusikon tähtitaivas ikäihmisenä

Markku Laamanen Suomen Talent-kärkeä

Pyhäselässä 59 vuotta sitten syntynyt ja Iiksenvaaran risteyksen lähellä Joensuussa aikoinaan asunut Markku Laamanen sijoittui Suomen Talent-kisassa kolmanneksi. Laulullaan "You raise me up" alkukilpailussa yleisön ja tuomariston valloittanut Laamanen oli jopa finaalin ennakkosuosikki.

Motoriikka-Miikka voitti Suomen Talentin

Pantomiimitaiteilija Miikka Mäkelä eli Motoriikka-Miikka voi Suomen Talent-ohjelman yleisön äänestyksellä sunnuntai-iltana. Hän saa palkinnoksi 30 000 euroa.

Markku Laamaselle aukeni muusikon tähtitaivas ikäihmisenä

Äkkijulkisuus on kova pala

-Pitäisi unohtaa ainakin suuri jännitys, mutta pieni jännitys on aina hyvä. Silloin skarppaa paremmin, tuumii sunnuntaiseen Talent-kisaan valmistuva Markku Laamanen. Konkarimuusikko ei ehdi liikaa jännittää, sillä ennen finaalia hän heittää keikkaa kolmena päivänä peräkkäin.

Markku Laamanen

Markku Laamanen Talent -finaaliin

Jämsäläinen Markku Laamanen on edennyt Talent -kisan finaaliin. Laamanen hämmästytti ja itketti laulusuorituksellaan karsinnoissa.

Markku Laamanen

Pyhäselästä lähtöisin oleva "Talent" Markku Laamanen Elävässä arkistossa

Pyhäselästä kotoisin oleva, jämsäläinen Markku Laamanen (s. 1949) aloitti uransa 1960-luvun kitarayhtyeissä. Vuosina 1968-75 hän levytti ja esiintyi mm. Irwin Goodmanin ja Vexi Salmen tallissa taiteilijanimellä Gulliver. Elävään arkistoon on koottu kaksi hänen viime vuosien esiintymistään.

Jämsän "Gulliverista" Talent-suosikki

Jämsäläisen Markku Laamasen puhelin on soinut lähes tauotta. Esiintyminen television Talent-kilpailuohjelmassa vei pitkän linjan keikkamuusikon kertaheitolla kykykisan ennakkosuosikiksi.

Serbia uhmakkaana viime hetken Kosovo-neuvotteluihin

Serbia on jälleen toistanut, ettei se aio taipua Kosovon itsenäistymiseen. Maan presidentti Boris Tadic ilmoitti kantansa ennen Wienin lähellä Badenissa järjestettäviä viime hetken neuvotteluja Kosovon tulevaisuudesta.