Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jari Viita PLK Riihimäen käsipallohallin edessä.

Riihimäkeläinen moukari- ja rallimies rakensi käsipalloilijan paratiisin – laittoi neljä miljoonaa euroa uuteen halliin: "Kun on hölmö yrittäjä, ainahan sitä haluaa parempaa"

Käsipallolle sydämensä menettänyt Jari Viita on luonut Riihimäelle käsipalloareenan, joka hämmästeli myös Euroopan käsipalloliiton tarkkailija.

Teemu Tamminen

Cocks nälkäisenä toiseen Mestarien liigan kauteen, uusi kotiareena tuo virtaa koko Riihimäelle: "Meillä on yleisön tuki takana ja hirveä motivaatio"

Riihimäellä pelataan keskiviikkoiltana ensimmäinen käsipallon Mestarien liigan kotiottelu, kun upouudelle Cocks Areenalle saapuu vieraaksi Ruotsin mestari IK Sävehof.

Riihimäen Cocksin Andreas Rönnberg pääsee heittämään HC Westin Andres Genbergin tiukasta vartioinnista huolimatta.

Käsipallon Mestarien liigan lohkot arvottu: Cocksille mielenkiintoinen lohko, jossa tuttujakin vastustajia

Suomalaisjoukkue nähdään ensi kaudella ensimmäistä kertaa käsipallon Mestarien liigassa, kun Riihimäen Cocks pelaa D-lohkossa.

Riihimäen Cocks juhlii Antti Valon (4) johdolla käsipallon miesten SM-liigan mestaruutta kolmannessa loppuottelussa Cocks vs BK-46 Riihimäellä lauantaina 20. toukokuuta 2017.

Cocks käsipallomestariksi viidennen kerran peräkkäin - koko kausi ilman tappioita

Riihimäen Cocks löi kolmannessa finaalissa Karjaan BK-46:n 28-24 ja vei mestaruuden voitoin 3-0.

Urheilujuttuja: Traktorista 40 miljoonan imperiumin hallitsijaksi: Cocksin Jari Viita Mestarien liigan lumoissa

Traktorista 40 miljoonan imperiumin hallitsijaksi: Cocksin Jari Viita Mestarien liigan lumoissa

Riihimäen Cocks jahtaa viidettä peräkkäistä miesten käsipallomestaruutta, mutta seuran kummisedän Jari Viidan suunnitelmat ovat kaukana europeleissä.

Mies katselee konttorissa kameraan

Riihimäen Cocksin voimahahmo sai maakuntayrittäjän palkinnon pääministeriltä

13 yrityksen ryppään luonut riihimäkeläinen Jari Viita on palkittu Kanta-Hämeen vuoden 2016 yrittäjänä. Palkinnon Viidalle luovutti Tammelassa pidetyssä juhlassa pääministeri Juha Sipilä.

Riihimäen Cocksin puheenjohtaja Jari Viita.

Cocksin kummisedän haaveista totta – europelit tietävät ylitöitä ja paisuttavat budjettia

Cocksin puheenjohtaja ja manageri Jari Viita osasi vain unelmoida alkukauden menestyksestä EHF-cupissa. Reilun 10 vuoden työ palkittiin kerralla.

Puolustustilanne Cocksin viivalla.

Käsipallon Suomenmestari haluaa uuden kansainvälisen pelihallin Riihimäelle

Käsipallon SM-sarjaa viime vuosina hallinnut Riihimäen Cocks on rakentamassa kotikaupunkiinsa kansainväliset mitat täyttävää käsipallohallia. Nykyinen kotihalli on reilun metrin liian lyhyt. Ottelut naapurikaupungissa Hyvinkään Martinhallissa eivät ole keränneet katsojia odotetulla tavalla.

Marius Aleksejev

Huippumaalivahdin kausi ohi? Pelikaveri peruutti trukilla päälle

Käsipalloseura Riihimäen Cocksin maalivahti Marius Aleksejev jäi trukin alle ja loppukausi on pilalla.

Allinna on rakennettu 1919

Riihimäen Allinna myytiin äänestysluvuin 6-3

Kulttuurihistoriallisesti arvokas Allinnaa myydään sittenkin Jari Viidan vetämälle Viijari-yhtiölle. Kauppa jäi joksikin aikaa kaupunginhallituksen pöydälle, mutta maanantaina päätös vihdoin nuijittiin äänin 6-3. Kauppa katkaisee tontin läpi kulkevan pyörätien.

Ringa Ropo

Ringa Ropo ponnistaa naisenergiaa nyt käsipalloseura Cocksiin

Riihimäen Cocksin toiminnanjohtajana maanantaina aloittanut Ringa Ropo toivoo käsipallolle laajempaa näkyvyyttä. Ropo itse innostui lajista nähtyään vauhdikasta peliä. Hän toivottaakin yleisön nimenomaan otteluita seuraamaan, sillä pelit ovat parasta paikan päällä, tuumaa Ropo.

Kuvassa Kaj Kekki

Cocksin päävalmentaja vaihtuu

Toni Kallio siirtyy sivuun ja Kaj Kekki tulee penkinpäähän. Entisen maajoukkuepäävalmentajan sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

Riihimäen Cocksin edustusjoukkueen päävalmentaja Raivo Laast

Mikä on Cocksin menestyksen salaisuus?

Riihimäen Cocks voitti käsipallon Suomen mestaruuden jo neljännen kerran ja hallitsi sarjaa niin ylivoimaisesti, että voitti finaaleissa kakkosen HC Westin puhtaalla kolmen voiton sarjalla. Se ei hävinnyt koko kaudella yhtään ottelua. Onko seuralla ja sen kilpailijoilla eri käsitys menetyksen avaimista?

Rautiainen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana

Jalkapallon Veikkausliigan liigahallitus valitsi tiistaisessa kokouksessaan puheenjohtajiston ja työvaliokunnan vuodelle 2009. Puheenjohtajan tehtävissä jatkaa neljättä vuotta Hannu Rautiainen.

Tampere Unitedilla talousvaikeuksia

Puolustavan Suomen mestarin Tampere Unitedin viime kauden taloudellinen tulos oli 295 000 euroa miinuksella.