Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Laukaassa ratkaistaan lauantaina kädenväännön Suomen mestaruus

Laji on mainettaan monipuolisempi, vakuuttaa jyväskyläläinen kädenvääntäjä.

Nuorten aikuisten määrä golfkentillä kasvanut räjähdysmäisesti – esimerkiksi Laukaassa alle 30-vuotiaita pelaajia 2000-luvun historian eniten

Koronakevään aikana ja sen jälkeen myös nuoret aikuiset ovat löytäneet tiensä golfkentille.

Peurunka Oy keskeyttää liiketoiminnan toukokuun alkuun saakka

Liiketoiminta keskeytetään, jotta voidaan taata asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus poikkeustilassa.

Laukaan saunanlämmityksen MM-kisa saa osakilpailun Japaniin

Laukaan Peurungassa vuonna 2016 aloitettu Saunanlämmityksen MM-kisa kansainvälistyy, kun Japanissa järjestetään huhtikuussa Saunanlämmityksen MM-kisojen Japan Cup.

Kolminkertainen euroviisuvoittaja Johnny Logan konsertoi Peurungassa

Irlantilainen Eurovision laulukilpailun kolminkertainen voittaja Johnny Logan konsertoi Laukaan Peurunka Areenalla perjantaina 20. huhtikuuta.

Peurungan yt-neuvottelut päättyivät – kuntoutuksesta irtisanotaan 11

Irtisanomisten lisäksi yhdeksän työsuhde osa-aikaistetaan. Laukaassa toimivan kuntoutuslaitoksen säästötavoite on 600 000 euroa.

Kuntoutus Peurunka yt-neuvotteluihin – 20 työpaikkaa uhan alla

Laukaassa sijaitseva Peurunka -konserniin kuuluva Kuntoutus Peurunka käynnistää yt-neuvottelut. Yritys tavoittelee noin 600 000 euron säästöjä.

Kokouspalvelut lähteneet kasvuun

Keurusselkä on kolminkertaistanut kokousvieraiden määrän, ja myös Laukaan Peurungassa kokousasiakkaiden määrä on kääntynyt kasvuun.

Peurunka kiinni neljä päivää – valtava yksityistilaisuus

Laukaan katukuvaan odotetaan viikon lopulla nahka-asuja, pitkiä partoja ja moottorin pärinää, kun Peurungan kylpylähotellissa järjestetään Harley Davidsonien kokoontumisajo. Valtava yksityistilaisuus kokoaa paikalle jopa 2000 motoristia ympäri maailmaa.

Laukaan kirkonkylälle vedenkeittokehotus – koskee Vehniäntien pohjoispuolta

Vedenkeittokehotus on annettu Laukaan kirkonkylälle Vehniäntien pohjoispuoliselle verkostoalueelle.

Venäläiset luottavat toisiinsa ja someen

Vuodenvaihteen venäläisiä turisteja rassaavat ruplan kehno kurssi mutta myös matkatoimistojen konkurssien synnyttämä luottamuspula. Tänä vuonna Suomeen matkustavista venäläisistä aikaisempaa isompi osa on omatoimimatkailijoita, jotka hakevat vinkkejä lomailuun sosiaalisesta mediasta.

Peurunka investoi luksusmajoitukseen

Kylpylä-hotelli Peurunka Laukaassa suunnittelee lisäävänsä majoituskapasiteettiaan. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan rakennustyöt aloitetaan jo tämän vuoden puolella.

Vihreä joulu maistuisi mailamiehille

Keski-Suomessakin maisema vihertää monin paikoin, eikä talvisäästä ole tietoakaan. Innokkaimmat golfin harrastajat haaveilevatkin jo puttauksista kotimaan kentillä.

Kesäinen Jyväskylä ei vedä venäläisiä

Kesämatkailijoiden määrä on ollut Jyväskylän seudulla viime vuosina lievässä kasvussa. Jyväskylä häviää kesämatkailijoiden määrässä silti esimerkiksi Kuopiolle, jossa turisteja käy yli puolet enemmän.

Joulupulikoijat täyttäneet Peurungan

Suuri osa matkailijoista viipyy useita päiviä. Myös joulun ja uuden vuoden välipäivät ovat vetäneet hyvin matkailijoita.

Isku pyrkii kodeista ja julkisista tiloista hotelleihin

Isku pyrkii keräämään miljoonat kasvavalta majoitusalalta. Aalto-yliopisto ja Peurunka ovat jo kalustajan asiakkaita.

Peurungan loma-asunnot lähes myyty

Suuren kiinnostuksen vuoksi Skanska rakentaa alueelle toisen vastaavanlaisen huoneistohotellin.

Golffareiden taivaskausi alkaa

Golffareiden kesä alkaa näinä päivinä Keski-Suomessa. Tosin varaslähtö kauteen tehtiin jo pääsiäisenä Hankasalmella. Golfin suosio kasvaa edelleen, eikä mikään viittaa siihen, että kiinnostus alkaisi vähetä. Vapustakin tulee vilkas, jos sää pelaamisen sallii.

Peurungassa ennätyksellisen vilkas kesä

Kylpylähotelli Peurungassa kulunut kesä on ollut menestyksekäs. Hilarius Hiiren kylä on ollut lasten suosiossa ja erityisesti kotimaisten perheloma-asiakkaiden määrä on kasvanut.

Pöpöt saatiin kuriin Peurungassa

Laukaan kylpylähotelli Peurungan kylpyläosastolla on saatu bakteerikantaa pienennettyä tehosiivouksilla ja muilla puhdistustoimenpiteillä. Asia selvisi kylpyläosastolta heinäkuussa otetuista näytteistä.

Peurunka ja Laukaa sopivat elokuun alussa

Kylpylähotelli Peurunka ja Laukaan kunta pyrkivät sopimaan kunnan tiedottamisesta seuranneen riitansa. Peurungan johto harkitsi aiemmin jopa oikeustoimiin ryhtymistä Laukaan kuntaa vastaan.

Golfaamalla rahaa lastenosastolle

Perinteinen golftapahtuma Hyvän tuulen golf kerää jälleen rahaa Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastolle. Tänään käynnistyvän kaksipäiväisen tapahtuman tavoitteena on saada kasaan 10 000 euroa.

Peurunka irtisanoo työntekijöitään

Laukaassa toimiva Kylpylä- ja kuntoutuskeskus Peurunka on saanut YT-neuvottelunsa päätökseen. Konsernista vähenetään kaikkiaan 12 henkilötyövuotta. Eniten vähennetään työntekijöitä ravintolamatkailutoimialasta.

Peurungan kupoli puretaan ensi vuonna

Laukaan kylpylä- ja kuntoutuskeskus Peurunkaan on suunnitteilla 9,6 miljoonan euron hintainen uudistus. Suunnitelman mukaan nykyinen kupolirakennus puretaan ja tilalle rakennetaan uusi liikunta- ja kongressihalli.

Peurungan tehopuhdistus alkaa huomenna

Kylpylä- ja kuntoutuslaitos Peurungan uima-allasosasto suljetaan huomenna puolilta päivän tehopuhdistuksen vuoksi. Allasosasto avataan yleisölle jälleen keskiviikkona. Lisäksi kaksi kuntosalia menee toistaiseksi käyttökieltoon.

JHL vaatii jarruja kuntapalvelujen yhtiöittämiseen

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton puheenjohtaja Tuire Santamäki-Vuori perää malttia ja perusteellista harkintaa julkisten toimintojen yhtiöittämiseen. Hänen mukaansa meneillään on yhtiöittämisbuumi, joka ei millään tavalla vastaa toiminnallisiin tarpeisiin.

KHO kumosi Laukaan golfkenttäkaupan

Korkein hallinto-oikeus on kumonnut Laukaan golfkenttäkaupan lainvastaisena. Laukaan kunta myi Peurunkagolfille liki 70 hehtaarin golfkenttäalueet alihintaan keväällä 2007.