Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Suomen ensimmäinen drive in -grilli avattiin Porissa vuonna 1967 – nostalgiannälkä houkuttaa yhä asiakkaita: kerro muistosi nakkikioskeista

Amerikkalainen ilmiö levisi pian Porista muualle maahan, ja drive in -grillejä rakennettiin joka puolelle.

Naapurit valittivat melusta, pakokaasusta ja liikennehaitasta – Autogrilli saa silti jatkaa Kokkolassa

Grilli on toiminut samalla paikalla 30 vuotta, eikä valituksia ole yrittäjien mukaan aiemmin tullut.

Sananen – Melankolisti

Moni suomalainen yhdistää alkoholin ja melankolian käytön, varsinkin näin syksyisin. Mutta melankolia on toimintakykyä heikentävä asia jo itsekseen käytettynäkin.

Hyvälle grillille tullaan satojen kilometrien päästä – kolme grilliä erottui kaakon kovimmiksi

Ylen Kaakkois-Suomen toimitukset kysyivät verkkosivuillaan, mistä löytyy kaakon parhaat grilliruuat. Kisassa erottui kolme nakkikioskia muista.

Poliisikin hämmästelee: Kuinka monimutkaista voi olla oluen ostaminen kioskista?

Lieksalainen poliisi oli palaamassa kotiin työvuorostaan ja hämmästyi, kuinka mutkikasta pelkän saunaoluen ostaminen voi olla. Alkoholilaki ei tilanteessa jousta.

Joukkotappelu grillillä Oulussa

Oulussa tapeltiin Limingantullissa sijaitsevalla grillillä keskiviikkona. Kahakassa käytettiin aseena pesäpallomailaa.

Hagströmin vanha nahkatehdas osin tyhjillään – Kokkolan maamerkkiin asuntoja?

Tällä hetkellä kiinteistössä on vuokrailmoitusten mukaan vapaana liki 1600 neliötä toimistotilaa. Kiinteistön omistava sijoitusyhtiö haluaisi rakentaa asuntoja myös viereiselle pysäköinti- ja grillitontille.

Lapin torielämä kaipaa virkistämistä

Lapin torikauppatoiminta kaipaisi virkistämistä. Torielämää ei ole, koska ei ole sitä ylläpitävää tapakulttuuria, sanoo kemijärveläinen torigrillin yrittäjä Matti Lehtonen. Hän on katsellut Kuumaniemen torielämää Kemijärvellä jo 24 vuotta ja hiljaiselta näyttää. Kemijärvellä kauppatori on lähinnä autojen seisontapaikkana.

Munkin ja makkaran yhdistelmä on nokialaisten herkku

Höyrymakkaralla täytetty sokerimunkki on nokialaisten ylpeys ja maailmanmaineeseenkin yltänyt ikiherkku. Kuumanakoirana tunnettu nälänviejä viettää lauantaina mukaansa nimettyä kansainvälistä juhlapäivää jo viidettä kertaa.

Lemposet toivat hampurilaiset Kokkolaan

Lemposet ja hampurilaiset ovat olleet Kokkolassa kiinteä parivaljakko jo puolen vuosisadan ajan. Pienet nakkikopit ovat vaihtuneet autogrilleiksi ja sisäruokaloiksi, ja hampurilaisetkin ovat saaneet lisää täytteitä. Lemposet paistavat hiukopalaa jo kolmannessa polvessa.

Salossa poliisilla tiukka takaa-ajo

Salon poliisi ajoi takaa kahta miestä keskiviikkoiltana Salon keskustassa. Rikoksesta epällyt eivät pysähtyneet poliisin pysäytysmerkkiin, vaan jatkoivat pakoaan läpi keskustan noin 100:n kilometrin tuntivauhdilla.

Autogrilli tuhoutui palossa

Rasvakeittimestä syttynyt palo on tuhonnut autogrillin Kokkolan keskustassa maanantaina kello 10 jälkeen. Grillin työntekijä hengitti savua ja joutui sairaalaan tarkastukseen.